10

Егати безсрамното

преди 4 часа

поведение от тия експерти. "Да натоварим бизнеса - Аааа, нйе, нйе, сакън! Ами да натоварим държавата - Йееех, ми чи ко толкова?!". Лобисти платени, недни такива :D

9

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 8, не си разбрал написаното. Прочети пак. Никой не ти говори да внасяш по три стълба.

8

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 7 За да внасяш пари за пенсия за неколко стълба трябва да истанеш без заплата или едва да креташ, а после дали ще си вземеш паричките?...

7

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 3, не знаеш как работи системата. Всъщност не са си изкарали пенсиите. Плащали са за да издържат пенсионерите по тяхното време. Щяха да са си изкарали пенсиите, ако имахме лична партида по примера на втори и трети стълб. Сега просто наливаш в каца без дъно. Когато масата осъзнае, че това е обир и надигне глас срешу тази система... тогава ще има промяна.

6

Анонимен

преди 5 часа

Решенията са лесни: 1. Намаляване на държавните хрантутници. 2. Премахване на социални плащания(освен пенсия според приноса и издръжка на болните). Премахване на всякакви плащания за безработица и бедност. И още по-важно: НАП прави ревизия на всички, които са трайно безработни и онези, които нямат един работен ден в живота. Също и онези на минималка да имат лична ревизия на 6 месеца. Да видите тогава какви пари ще се събират в бюджета като данъци и осигуровки!

5

АМИ, ДА....

преди 5 часа

ПАК ЩЕ ПОЧНАТ СЪС СИГАНИЙТЕ СИ У НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ, ГЛЕЙТЕ ИМ СЕИРА.....ХАХАХАААА

4

Фед Красивия

преди 5 часа

вдигайте МРЗ още,че да ви растат командировъчните.След 240 минимална преди 15 години вече не е икономика!!!!Само дългове.

3

Анонимен

преди 5 часа

Най напред почват оправданията, че виновни са били пенсиите. Господа хората са си изкарали пенсиите с работа и осигуровки, но вие управляващите винаги сте ги орязвали. Може ли един политик да живее примерно "нормална пенсия "от 1200 - 1500лв.? че даже и 2000лв. Вижте си огромната администрация и огромната полиция на които по два пъти увеличавате в годината заплатите и то без да има пари в бюджета.

2

Смех...

преди 5 часа

ДА ПОЧВАМЕ ЛИ ВЕЧЕ ДА СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ.....ХАХАХА....????

1

Таксито

преди 5 часа

"бюджетен дефицит", "раздута администрация" и т.н бла-бла! Това може да ви го каже всеки таксиметров шофьор докато ви закара до в къщи!