40

Аноним

преди 59 минути

Още някой друг ден,и измислените от Хамас цифри,съвсем ще се смалят.Абе,там не умират ли от старост,от болести,или само като мъченици.Да,де,ама наистина,те за това живеят-да бъдат мъченици!!!

39

Анонимен

преди 1 час

Войната е най-грозното нещо в света и най-несправедливото. Никой нормален човек не трябва да допуска да се случва, но уви. Политиците вече не са интелигентни дипломатични хора, а алчни капиталисти. Някога силните мъже които са воювали са водели войските, били са най-отпред, а тези мишоци се крият по дупките. Алчността убива света

38

до 25

преди 1 час

и къде ги изброи 7 милиона? не бяха ли 6? по ведомостите на Червения кръст мъртвите такива в лагерите са под 350 000. защо никой не говори за другите етноси, избити в тези лагери? за погубените германци, които не отговаряли на расовия профил, политическите затворници? те от целия свят в днешно време едва са събрали със зор 6 млн там, че само в Европа да са убили повече?

37

Анонимен

преди 1 час

В същото време, 'лидери' на Хамас са заобиколени от заложници от Израел като жив щит и не искат да ги пускат... Израел ясно е казал, че няма да спрат докато не си върнат заложниците, тия закво ги държат още?

36

sd

преди 2 часа

Кой започна с убийства и отвличания? Нека Израел да ви изтрият от лицето на земята и да се свърши с вас веднъж и завинаги!

35

Геноцид на 21 век

преди 3 часа

Американски доброволци работещи в Газа са публикували отворено писмо с истинските числа на загиналите в Газа,а те са:118908 човека или 5% от населението на Газа.

34

Анонимен

преди 3 часа

А на 7.10 миналата година празнуваха ли по площадите - празнуваха . Те ли си избраха Хамас да ги управлява - те си ги избраха. Появили се поне 1 (един) палестинец някъде да обяви че се разграничава от това което правят Хамас ( дори не говоря за официално лице , един въобще гражданин да заяви някъде официално че това което се случва на 07.10 не е ОК ) не се появи . Какво да коментирам повече , сами си докараха всичко това , и цялата си наглост и безочие още държат заложници в плен

33

Анонимен

преди 3 часа

Ама как така имало убити цивилни в Газа, нали "Шалом" казаха, че това били внушения?

32

Анонимен

преди 3 часа

Аз ако ме поканят на техно фестивал на границата на мюсюлманска държава няма да отида защото все пак имам нещо в главата, дали това е провокация или съвпадение ще стане ясно след години.

31

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 часа

Някой да знае дали ще вали утре?

30

Вервам

преди 4 часа

Един от родата камилари да не остане...

29

Анонимен

преди 4 часа

предтавители на ЛГБТ ?

28

Така

преди 4 часа

Значи като избивахте в Израел,скачахте и се радвахте по улиците,да не би тези на партито,които бяха избити, да бяха членове на Мосад?!Точно това изска да направи Израел сега,непоносимост към Хамас и Хизбула от обществото

27

Анонимен

преди 4 часа

Айде бе -"посмали манGo" -има невинни жертви ,но тея хиляди са измислени ,а фалестинците са на помощи цял живот ,цял свят в това число и Израел ги храни и ток и вода ,а тея праят само щуротии

26

Тервел се

преди 4 часа

върти в гроба заедно с всички възрожденци - 1000 години борба на България против исляма днешните мекерета чалмалии първи защитници на фанатиците. А някой ще попита ли защо Египет са вдигнали най-голямата възможна ограда на границата а Йордания са избили повече палестинци за да натикат обратно 1970 година. Търсете Black september в google.

25

До Хитлер Югенд

преди 4 часа

Това че австрийския художник е избил 7 милиона евреи, не дава право на Израел да прави същото с други народи!

24

Ето затова няма

преди 4 часа

Да осъдя Русия! Международното право е направено за смях от САЩ и Израел!Едно право за нас, друго за вас!

23

Хитлер Югенд до 19

преди 4 часа

Е те вече са напред с 6 милиона избити не ги мисли

22

Пускам салзА

преди 4 часа

и ми дреме на ГазА

21

Анонимен

преди 4 часа

Можеше да са поне 1млн.!!