15

Анонимен

преди 5 часа

Да направим всевъзможни машинаци и манипулаци само и само за да приемем евро ми е някак неестествено. Хубаво, ще го приемем, а после като лъснат всички неразбории какво ще правим, ще мачкаме хората и ще им казваме колко са "мързеливи" ли?

14

Анонимен

преди 5 часа

законите по ПВУ отговарят точно на интересите на олигархията

13

Тошко и Шиши

преди 5 часа

Маймyняцume Тошко и Шиши лишиха България от 6 милиарда евро (!!!) по ПВУ за да могат да си врещят от трибуната. 6 милиарда. Който гласува за маймуноподобното дребосъче Тошко е ПЪЛЕН ***.

12

Христо Христов

преди 6 часа

Може да спрем и да плащаме на учители, лекари, детски градини и да вдигнем данъците тройно... но пенсиите задължително да бъдат спрени изцяло.

11

Христо Христов

преди 6 часа

До Евала/9 "А дефицита го определя правителството и го залага в бюджета." - така е. Аз съм "ЗА" да спрат пенсиите и да няма дефицит, за да приемем еврото!

10

Анонимен

преди 6 часа

Само не олигархията и партиите. Те са ни най ценното. Всичко за вожда

9

Евала

преди 6 часа

Президента и мафията с всички чували кеш, правят всичко възможно да няма Евро. И така с >3% дефицит сме дисквалифицирани. А дефицита го определя правителството и го залага в бюджета.

8

Мнение

преди 6 часа

Просто трябва да се ликвидират Борисов и Пеевски след като няма държава.

7

По-полека другарю!

преди 6 часа

До Христо Христов По изказа ти не личи да си нещо повече от тези, които обвиняваш!

6

Анонимен

преди 6 часа

какъв бюджет с тази некадърница

5

Христо Христов

преди 6 часа

До Долна манипулация!/3 "Чудя се на десните хора от София, Пловдив и всички градове и села" - доказано е, че 85% у нас са неграмотни и некадърни про'с'таци. След 3 седмици ПАК ще го видиш потвърдено. ПП. И ТИ си един от тях усещам... и това, че не го вдяваш е логично.

4

Христо Христов

преди 6 часа

Още Асен Василев беше заявил, че в бюджета МУ няма място за капиталови инвестиции. Факт. ПП. Спрете ги да вденат про'с'таците какво занчи евроатлантическа Промяна.

3

Долна манипулация!

преди 6 часа

Няма друга държава, която да е обвързала получаването на пари по плана за възстановяване след пандемията с приемането на закони! За това българите трябва да "благодарим" на лидерите на лявата коалиция ПП-ДБ! Чудя се на десните хора от София, Пловдив и всички градове и села още ли вярват на хората, издигнали за кмет Терзиев, внук и син на хора, олицетворяващи ДС номенклатурата!?

2

Царски син

преди 7 часа

Абе дайте ми властта (за да се облагодетелствам лично) и ще ви оправя за 717 дни!

1

Анонимен

преди 7 часа

Продължиха промяната ..девет месеца имаха да приемат законите по ПВУ и накрая едно нищо.Позор.