50

Анонимен

преди 30 минути

Всички сатанистки секти са съставени от членове хомосексуалисти. Факт! Следователно всеки хомосексуалист е сатанист! Факт! Също така всеки сатанист задължително е и хомосексуалист. Това е първото условие за да членуваш в сатанистка секта. След това трябва да направиш убийство и едва тогава ставаш пълноправен член на сатанинската общност и се ползваш от правата и привилегиите, които тя дава! Сатанизмът е част от масонството. Много сатанисти извършват убийства чрез ПТП-та (пътно транспортно произшествие).

49

Анонимен

преди 30 минути

Интересно щом е от ЛГБТ общностите, как го определихте, че е мъж?! Нали на това ни учи ЕС, че има много полове и тези, които искат да са различни от мъж и жена, могат да се нарекат както си искат и да членуват в която си искат ЛГБТ общност! Или за целите на пропагандата този индивид вие наричате "мъж" за да представите ситуацията, като нарушаване на правата на един нормален мъж в едно не харесвано от Вас общество и държава. Западна евроатлантическа ценностна система, сър!Всички сатанистки секти са съставени от членове хомосексуалисти. Факт! Следователно всеки хомосексуалист е сатанист! Фак

48

Анонимен

преди 39 минути

Интересно щом е от ЛГБТ общностите, как го определихте, че е мъж?! Нали на това ни учи ЕС, че има много полове и тези, които искат да са различни от мъж и жена, могат да се нарекат както си искат и да членуват в която си искат ЛГБТ общност! Или за целите на пропагандата този индивид вие наричате "мъж" за да представите ситуацията, като нарушаване на правата на един нормален мъж в едно не харесвано от Вас общество и държава. Западна евроатлантическа ценностна система, сър!

47

да

преди 2 часа

да, важното е да се пише нещо лошо за русия и руснаците, пък кой ти дири дали е вярно! от нас да мине - повярвахме ви!

46

Може

преди 2 часа

До Анонимен 38 Само че, хомосексуализмът и полигамията връщат човечеството в пещерната епоха. А това не са векове, а хилядолетия, през които цивилизацията ги е отхвърлила като противоестествени и примитивни.

45

Анонимен

преди 2 часа

сатанизъм, ужас

44

До 42

преди 3 часа

Ползва чужди автомобили защото може да си позволи да го закупи на затова!

43

Анонимен

преди 4 часа

Така трябва.В САЩ примерно им отне цели 27 г. преди да арестуват рапъра П. Диди,а през това време със своята дейност е нанесъл много щети на хиляди.Жертвите му крещят за справедливост.

42

Алекс

преди 4 часа

Защо полицията в Русия използва автомобили от ЕС,в случая италиански FIAT? Може би защото руското и китайското е негодно.

41

до 40(Христо)

преди 4 часа

Приятелю,тотално ме изкефи с това,което си написал!!!

40

Христо Христов

преди 4 часа

До Анонимен/38 "Тия си се върнаха без усилие още няколко века назад." - що бе, шефът ти да те клеца в дупарата ли ти е мерилото за прогрес?

39

Христо Христов

преди 4 часа

Правилно - чиста проба злоупотреба със служебно положение, при това по по-лош начин. В такива случаи е логично да се приеме по-тежкото обвинение. Русия и нормалните държави трябва да се прочистят от такива сбъркани индивиди.

38

Анонимен

преди 4 часа

Тия си се върнаха без усилие още няколко века назад. Не им е по силите да се движат напред, изисква мозъчна дейност от "обществото" им.

37

Анонимен

преди 4 часа

Веднага да се подложи на екзорсизъм и после в Сибир

36

бачкатор

преди 4 часа

Така трябва. Една държава със беззаконие се превръща в България!

35

Анонимен

преди 4 часа

"В Русия арестуваха мъж за "сатанизъм" и "ЛГБТ пропаганда"" - БРАБО НА РУСИЯ

34

Анонимен

преди 4 часа

Само така. И тук трябва да се изчистим от слугите на дявола!

33

Анонимен

преди 5 часа

Нека позная - носил е одеколон и сигурно се е сресвал? Или просто на Пунтлер му трябват лекари за фронта и ги набира доброволно хаха. Говорим за държава, в която носененето на синтетично или дантелено бельо е подсъдно

32

Олимпий Панов

преди 5 часа

Поне една добра новина!

31

Анонимен

преди 5 часа

*** Руски ще ви пребием служителите в Руския Културен институт!