54

До51

преди 7 часа

До Анонимен То па една история. Цели 200 г.., представи си. Сигурно съм я проспал в междучасието

53

Анонимен

преди 9 часа

това е расизъм, всички в САЩ са имигранти, значи те са внесли лошите гени, местното население са индианците, идващите от мексико са точно такива, с индиански корени

52

Анонимен

преди 9 часа

а немците като него внасят добри гени?

51

Анонимен

преди 9 часа

До Анонимен 39 ---- Като теб мисли всеки, който знае факти от историята на Америка само от някогашните "индиански" филми на ДЕФА с Гойко Митич в главната роля.

50

До Анонимен 48

преди 9 часа

Мислителю, не знаеш ли, че сифилисът е бил донесен в Европа именно от онези, които са се завърнали от Америка? Не знаеш ли, че през 16-17 в. на каторга са пращали и за свободомислие? Не знаеш ли, че през 18 и 19 в. в Америка са отишли хора, които са искали да се препитават чрез земеделие, но в Европа вече било трудно и доста скъпо да се купи земя, а в Новия свят и до днес има необятни незаселени и необработвани земи?

49

Прав е

преди 9 часа

И аз казвам, че по този начин се внасят лоши гени и че това се прави преднамерено. Така правешкият овчар натресе на България над 360 000 от Хиндустан, така Меркел върна тъпкано на Европа и по-специално на Германия за гоненията, на които е бил подложен нейният етнос по времето на ВСВ, така някои искат да съсипят САЩ. Отдавна е изчислено, че през втората половина на 21-и век белите хора в САЩ ще са по-малко от 50% и ... ойде коньо у реката.

48

Анонимен

преди 9 часа

Интересно какви гени внесоха откривателите на америка и конкистадорите, като повечето от тях са били болни от венерически болести и каторжници...

47

Анонимен

преди 10 часа

А какво ли мисли жена му за това му становище? Или предната му жена какво е мислела?

46

Анонимен

преди 10 часа

За това е прав.

45

хахаха

преди 10 часа

тръмпи восъчния е клоун който вярва че е единствения чистокръвен американец :)

44

Fena

преди 10 часа

До 30. Биологичният баща на Стив Джобс е сирийски мюсюлманин. Джобс е един от символите на прогреса, иновациите, технологиите и мисленето. Проблемът не е религията и вярата.

43

Камала Меркел

преди 10 часа

Ауууу, колко лош Тръмп. И какви неверни думи приказва. Как може да каже че тези африкански инженери и атомни физици имат лоши гени? Та те ще поведат технологична Америка към нов възход. Нов Златен Век. Учили в престижни Африкански университети като този в Тумбукту. Знаещи по няколко чужди езика - зулу, масса, урунду и абакага. Можещи да правят всичко... най вече чавеета. Затова НЕКА ГИ ПОСРЕЩНЕМ С "РЕФЮДЖИС ВЕЛКОМ". като в Европа и да бойкотираме Тръмп. п.с .Ееееех, дано дойдат и малко Хабибита

42

Олимпий Панов

преди 10 часа

Тръмп нищо не знае за лошите гени,нека пита нашата тиква Бойка!

41

ха

преди 10 часа

тоя не знае ли от къде идва ? та нали пра дядо му е немец бе , а и самата Америка е имигрантска държава

40

Анонимен

преди 10 часа

Xeля keнuйckuтe...

39

Анонимен

преди 10 часа

Хаха, само да припомня какви са били тия разбойници дето са заселвали там и избивали индианците

38

Анонимен

преди 10 часа

Напълно прав е Тръмп, поздравления!

37

Анонимен

преди 10 часа

Гeennuuuu...

36

сатаняхУ

преди 10 часа

Брах си, Шабес! трябват Ви качествени Гени на БогоИзбраната Раса - за да ви Печатат Парите от Въздуха и да Ви - Управляват!!

35

Ивайло

преди 11 часа

То и индианците така разправят. И те не са могли да се справят с миграцията.