27

Бай Христо

преди 1 час

До Христо Христов......Ами остави ни тук "простаците" и хващай пътя за Северна Корея!

26

Христо Христов

преди 2 часа

Трудно ще се намери по-промит про'с'так от евроатлантика. Особено неграмотният и некадърен про'с'так на балканите, който гласува ЕС да му даде МРЗ.

25

Христо Христов

преди 2 часа

Не заплашва, а предупреждава. Зашплашени могат да се чувстват само тези, които планират да го нападнат - американските марионетки.

24

Анонимен

преди 4 часа

кой пък и защо ще иска да напада Северна Корея - те там си *** от глад, щото тШопара Ким използва ресурсите да прави оръжия и да за собствен лукс

23

Анонимен

преди 4 часа

Днес бг е като неква справка на покемоните, каква мисловния диария е изпръцкал днес Снорлакс. Сега кажете и Фют какви ги готви.

22

Дон Кикот

преди 5 часа

Дебелия всяка седмица заплашва, че ще използва ядрено оръжие. Параноята сериозно го тресе явно.

21

от киреча

преди 5 часа

Много е важно мозъкът ти да е промит ДЕМОКРАТИЧНО!:))))))))))

20

Анонимен

преди 5 часа

За съжаление и Русия е като Северна Корея! Диктатор и население с промит мозък!

19

Дааа,

преди 5 часа

бе на нашите миризливи хомоатлантици с циментови глави не им ли омръзна да повтарят все едни и същи т ъп0тии? Умирали били от глад в СК, ядяли корени и пр. Ми всеки може да си направи справка колко е било населението на СК и България преди 10 г и сега...И пак да видим кой яде корени?

18

:)))

преди 5 часа

А бе в една държава няма ли гей паради не ми я хвали!:)))

17

Анонимен

преди 5 часа

Никой няма интерес да напада пропаднали държави като Северна Корея или Русия! Никой не Ви иска територията , а още по-малко някой има нужда от население с промити мозъци! Както се казва , всеки си заслужава управниците!

16

Болни хора

преди 5 часа

Има навсякъде по света! Лошото е когато те застанат начело на една държава и определят дневния ред на милиони хора според своята болна психика.Северна Корея щяла да става супер ядрена сила...ама иначе нямали какво да ядат.Ще оправят света със своето 25 милионно население, нещо което далеч по-мощни икономически и голямо население държави не успяват.Абе това САЩ,Русия, Индия, КНР,Канада, Австралия ряпа да ядат! В Северна Корея е бъдещето....за психясалите по света!

15

Анонимен

преди 6 часа

До до ***- Отвори посолството на Северна Корея у нас- ...забранено внасянето на електронни устройства- оставят се на граничният пунк където се влиза в държавата и на излизане се връщат, ниво на риска- 3 степен- не се препоръчва ходенето в определени райони на страната- това в коя държава се случва? Посолството на БГ в Северна Корея е временно затворено.

14

Анонимен

преди 6 часа

ха ха ха ! Ким като кихне софиискатаСороскаГендария я разтриса треска

13

Анонимен

преди 6 часа

Когато Ким нахрани населението си с корени, мишки, плъхове- пълни балони с отделеното от обилното нахранване и го изпращат в Южна Корея за да покажат колко добре се хранят- а Южна Корея е на 19 място по Индекс на човешкото развитие/по ООН/- с високи заплати и пенсии и се питам кой се нуждае от Ким и ко?

12

до глупака

преди 6 часа

До Зозо Като ти гледам акъла ти отдавна си умрял!Има екскурзии до сев.Корея,*** и виж,и сравни,и тогава просто ще млъкнеш!

11

Анонимен

преди 6 часа

На корейският полуостров нещата са ясни Дебелия няма какво да губи дъното е стигнато отдавна може само да развали живота на нормалните хора .

10

Абе Шопар

преди 6 часа

Никой не го интересува кооооптора Северна Корея

9

Зозо

преди 6 часа

Хахааа, умрел някой да ходи в С.Корея - рая на путиниста :)))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 6 часа

Аз ще те удрям но ти нямаш право да отвръщаш казал силния на слабия защото силния и големия е винаги прав но все иска твоето одобрение и подкрепа и любов