153

Осморна коалиция

преди 11 минути

да направят при 30% избирателна активност изсмукана от пръстите с купуване на гласове и избирателни секции от чужбина пак няма да е легитимна тая власт. Никой не ви ще!

152

Анонимен

преди 17 минути

До 00-11- 147- а защо да гласуваме за Възрождение, итн, бсп, Величие- няма да влизат в коалиция в никакъв случай И НОВИ ИЗБОРИ ЛИ- ДО ТУК 1 МИЛИАРД ЛЕВА ЗА ИЗБОРИ- НА КЪДЕ ОТИВАМЕ С МОДЕЛЪТ ГОЛ ЮМРУК...

151

Анонимен

преди 18 минути

"искам си каплата".

150

Анонимен

преди 20 минути

143 - *** ТОВА ИМЕНА НА ХОРА ЛИ СА БЕ.

149

Анонимен

преди 22 минути

МАЙ*НАТА ИМ НА ИЗБРАННИЦИТЕ. ДОТЕГНА НИ ДА ХРАНИМ И*ДИО, ТИ.

148

няма да гласувам

преди 31 минути

Не съм съгласен с външната политика на българските политици !И понеже никой не чува народа какво иска чрез референдум- НЯМА да подкрепя чуждопоклоници да ме управляват.Точка!

147

00-11

преди 41 минути

Възраждане, Никога няма да влезе в Коалиция с Герб и ДПС на Домуза, това би било Самоубийство за тях! БСП - силно се съмнявам да се коалират с Винету и Домуза, една такава грешка и това е краят на тази партия!!! Остава ИТН - ако минат (чудя се, кой въобще гласува за тях). Следва Доган, ако прескочи границата, но той също няма да се коалира с Винету и Домуза! Извод: Нови избори догодина???

146

Анонимен

преди 43 минути

Великите сили нама да ни разрешат да разрешат да има правиелство , преди изборите в САЩ и преди края на войната в Украйна

145

Анонимен

преди 51 минути

бюлетина номер 12 - Разумният избор .

144

Анонимен

преди 55 минути

НЕНЕНЕНЕНЕНЕ КАК ШАРЛАТАНИТЕ ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ ПАРИТЕ ВЛАСТТА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ САБОТАЖИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ИЗЛИЗАТ ЛЪЖАТ И ПАК И ПАК ТАКА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ХАХАХАХА

143

Ченгето математик

преди 1 час

Огнян Кунчев...работи в Института по математика,където са ченге до ченге...като почнеш от академиче Петър Кендеров-световно ченге шестак,ченгенцето Юлиан Ревалски- шеф на БАН...та свършиш с тоз надут пуяк..бе и Фулбрайтов стипендиант и ..Хумболт стипендиант!?!? Че кой може да се похвали с това?- само туй надуто ченге..

142

Анонимен

преди 1 час

Който не гласува, гласува за Прасевски и Тиквата

141

Анонимен

преди 1 час

Ще гласуват , поТ 1/4 ! На пролет е голямото гласуване , над 65%!Според случващото се , Преходът в България едва сега започва , от Пеевски ... Народа чака 34г. , да се вкара някой крадец от ДПС , герб и шайката им , Пеевски започна !!

140

За 140

преди 1 час

И аз не съм професор, и аз така мисля, освен това, прогнозите за "1/3 ще гласуват" са силно преувеличени.

139

Анонимен

преди 1 час

Аз не съм професор, но мога да ви дам отговор. Редовен кабинет няма да има, поне в близката година. Партиите като ГЕРБ и ДПС обаче са умни и това го предвидиха, затова и промениха конституцията. Сега ще си имат служебни правителства. Главчев ще е премиер до 2026.

138

На татко Петкодетето

преди 1 час

Шиши вече е убав!Жълтопаветните тритонеткаджии- няма да протестират против Шиши!!

137

Анонимен

преди 1 час

Ние сме много прогресивни и нашата демокрация вече е на етап диктатура.

136

Анонимен

преди 1 час

Това пък що за професор е? Играта!? ЦИК да вземе да си оправи сайта, да уволни спецовете, защото аз не намерих решение или друг документ с окончателен списък на регистрираните "играчи", за избори 2024.0 или 2024.1 не помня вече тази година имаше ли първи сезон на цирка или това е за сефте таз година. Хайде дайте линк със списък на партиите и коалициите, предстваляващи партиите и техните номера. Официално решение трябва да е. На сайта на ЦИК трябва да е! Или според вас професорите не е нужно?

135

Анонимен

преди 1 час

А Германистан се съди с Турция за дюнера муахахаха. Скоро и за потурите.

134

Анонимен

преди 1 час

Пролет пука. От Белене стенания се чуват, духове на жертви там роптуват. Столицата преместете, комунисти изловете, в Дунав с шлепове изпровадете. Умъртвиха ни бавно те, с нокти копаехме окопи, избиха ни с дебели сопи. Скелетите ни са пръснати навред, изпочупени, прегризани от свински зъби. Спомени за омъртвените Българи по концлагерите след идването на КомунЧергарите 1944г. ЗаШибания от комунистите български народ 3 Март 2013г.