129

MNENIE

преди 2 секунди

Проблемите с АЕЦ Козлодуй се появиха от 2014 година .Тогава започнаха Санкциите на САЩ срещу Русия .Тогава няколко частни фирми от САЩ намериха БГ Мафията .Обрано казано - имате нужда от смяна на маслото в мотора на автомобила - няма друг продавач на тази услуга , идват в имота ви сменяват маслото , но условието е вие да си изсипете в канализацията старото масло .Вече има възложени поръчки на частни фирми за закопаване на ядрено гориво във всеки областен Град в България

128

Анонимен

преди 6 секунди

ПП крадците излъгаха че да продали 2 реактора от белене ,те са ги подарили ,така каза Желязков кога ходи в Украйна ,реакторите бяха същите като в Козлодуй ,но украйнците от ПП ги подариха на фашиста наркоман Зеленски

127

Анонимен

преди 1 минута

Руската федерация е на трето място в света обем на находищата си от уранова руда. Според експертите в нейните недра се намират 487200 тона уран, което представлява 9,15% от световните уранови ресурси. Но независимо от огромните размери на страната, в Русия има разработени само 7 находища и всичките те се намират в Забайкалския край.

126

Анонимен

преди 2 минути

Нефт имат САЩ, Канада, Саудитска Арабия - Русия нефт няма

125

Анонимен

преди 4 минути

Газ имат САЩ, Канада, Таджикистан, Азербайджан - Русия газ няма

124

Анонимен

преди 5 минути

До АнонименБългарина банани не яде и аз рядко се храня с подобни плодове, не са ни сред любимите, какво сте го издигнали в култ банана и само това повтаряте?!

123

Анонимен

преди 6 минути

Уран имат Казахстан, Австралия, Канада - Русия уран няма

122

Анонимен

преди 7 минути

Кво ме интересува АЕЦ или, квото е там. Бяхме на концерт на Ед Шийрън и беше страхотно.

121

Анонимен

преди 7 минути

До АнонименА газта и тя ли ти "замърсява"? Или понеже е от Русия, дай да я забраним и после ще произвеждате и ядете какво? Могат да се изграждат и газови централи, обаче не се знае дали утре и това няма да пре.бете! А това , че пресушихте районите от алчност, щото не знаете как да правилно използвате водата с ВЕЦовете и язовирите, няма и контрол, не е ли унищожаване на природата и лишаване на населението, що животни измряха?

120

Анонимен

преди 8 минути

Че, кво им е лошото на бананите, едно време се избивахте, като улични кучета за банани по Коледа. Наредиш си на опашката и от гладните презрени ткзсари не можеш и да се вредиш. Сега пак сте същата непрокопсана и просta sgan

119

Анонимен

преди 11 минути

Проблема е от американското гориво . Точно тогава почна да тече парогенератора . Тва гориво не е за този реактор . Дано после и 6 блок така да го скапят с американско гориво от руски уран направено :)

118

Анонимен

преди 11 минути

Идват избори и Македония и Козлодуй станаха основни теми. Спрете се бе оставете хората да си живеят живота

117

Анонимен

преди 13 минути

Нали има банани, това е важното

116

Анонимен

преди 15 минути

АЕЦ "Козлодуй" се нуждае от специалисти, а не от хрантутници на КГБ

115

Това е

преди 18 минути

Путин подписа указ за забрана за износ на уран до държави от НАТО въпреки че Русия няма уран

114

Анонимен

преди 20 минути

До АнонименА най-логично и практично е, тези радиоактивни отпадъци, да се заравят не на плодородна или гориста земя, не на жива земя, а в пустинята и където няма подпочвени води. Има такива места по света и дори недалеч от нас в Африка, Азия и даже в Америка, защо не ги заравят там?

113

Анонимен

преди 21 минути

Въглища, мъглища, атомна енергия, трябва да бъдат закрити и още по добре е, че ще стане. Простите българи само за gъзовете си мислят. А, природата, а планетата. Народи, като българския подобава да бъдат отлъчени от света

112

Анонимен

преди 21 минути

Две години АЕЦ "Козлодуй" не може да намери проблема в един от парогенераторите си, значи проблем няма.

111

Анонимен

преди 23 минути

Уранът може да се окаже по-страшен от Искандер и Кинжал. През последната година и половина Франция е похарчила 428,6 милиона долара за закупуване на уран от Русия, покривайки 60% от нуждите си. Южна Корея също закупи повече от една трета от урана, от който се нуждаеше за атомните си електроцентрали от Русия, а САЩ внесоха 26,7% от своя уран от Русия, четири пъти повече от Южна Корея.

110

Истината

преди 23 минути

Цялата работа е най вече да не можем да продадем оборудването от Белене