20

бабино хоро

преди 6 минути

кочове не се допускат

19

До Шекспир

преди 1 час

Явно наистина си някакъв емигрант, който заради собствената си некадърност е напуснал родината. И даже говори за българите като за чужд народ. Ей от такива като теб се срамуваме и от такива трябва да се пази всеки емигрант. Срам и позор си и дано никъде не казваш от къде си, че ни излагаш.

18

Анонимен

преди 1 час

НАЙ-ДЪЛГОТО ХОРО, НАЙ-ГОЛЯМОТО ДЖУДЖЕ, НАЙ-ЗДРАВИЯ БОЛЕН

17

Шекспир

преди 1 час

До до Шекспир.. Зависи какво имаш предвид. Ако съдим по истеричните коментари на българи вие сте комплексирани продукти от 500 години робство. Аз зная че в България не мият чиниите, за българите това е презрено занимание. Ползвате си ги немити хаха

16

до Шекспир

преди 1 час

Ти май си някакъв комплексиран индивид със съмнителен интелект, който вероятно мие чинии на Албиона. Сигурно имаш само основно образование и нито български можеш да говориш правилно, а вероятно и английски. И си мислиш, че това са единствените езици на света. Хаха *** ***. Забрави България, език и всичко, което си оставил тук - семейство и ако имаш приятели. Това заслужаваш с твоите глупaви изказвания.

15

Анонимен

преди 1 час

До Ада на чебурашките..СИЛНА БЪЛГАРСКА ОБЩНОСТ - ПОТУРИ, ХОРА, ОПИНЦИ, РАКИЯ И САЛАТА ХАХАХХА

14

Ада на чебурашките

преди 1 час

Българската общност в Кипър е силна. Създадоха неделни училища, танцовите ансамбли, на големите църковни празници се събират. Познавам млад свещеник в Протарас, който е уважаван и от кипърци и българи. В Никозия има бюст-паметник на Васил Левски и всяка година февруари се отдава почит. Браво за добрата инициатива, така се пазят и помнят българските корени!

13

Анонимен

преди 2 часа

Ходих с една БГ мацка художничка дето живее в Берлин,ама има къща в Ларнака, това е на източния бряг на Кипър,та хубав град е,страхотни морски ястия,риба,миди,калмари и уникален октопод.Малко е скъпо ама е по евтино от Слънчака.Учудих се че колите са с десен волан,ама в предвид,че Кипър е бил английска колония е обяснимо.Успех на ансамбъла - в цял свят се възхищават на българските песни и фолклор така че нека да го популяризират и дано си изкарат добре.С удоволствие щях да ида пак в Ларнака.

12

Анонимен

преди 2 часа

Син съм на земя прекрасна и на първобитно племе.

11

Анонимен

преди 2 часа

До До Шекспир..Ти ли ще ми кажеш какво да ползвам бе български въшкар? Имате държава благодарение на нас и ако каже пак няма да имета.... Нещастен български първобитен ибрик.

10

Анонимен

преди 2 часа

КУЛТЪТ КЪМ ВРЕМЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО Е СИЛЕН ПРИ БЪЛГАРИТЕ.

9

ШЕКСПИР

преди 2 часа

До До Шекспир... Вие не ползвайте английски език, ползвайте си само български. Измислете си и думи. Но не ви се получава.

8

Анонимен

преди 2 часа

БЪЛГАРСКО ХОРО Е ТАНЦ ПРИ КОЙТО БЪЛГАРИТЕ ИЗОБРАЗЯВАТ ДВИЖЕНИЯТА НА СТОНОЖКА.

7

До Шекспир

преди 2 часа

Като те е срам от българското и българските традиции, то тогава недей да ползваш езика.

6

б

преди 2 часа

Тази президентска двойка само пилони,хора и т.н.Червени бокл***ци!!!!

5

Анонимен

преди 2 часа

Да благодарим за прекратените полети между Варна и Ларнака!

4

Анонимен

преди 2 часа

Дебелата крава президентша ще си тресе ли сланините на хорото?

3

Шекспир

преди 3 часа

Е, Хорацио, наблюдава ли най-дългото бългорско хоро? Как се гордее този народ със своето първобитно минало от робството?

2

Анонимен

преди 3 часа

Пак български тъпотии

1

Анонимен

преди 3 часа

След хорото да фащат мотиките у ТКЗС-то у Кипър :)))