47

Da Big Шафьора

преди 3 часа

И ния със Снупиту, вечи шъ сме за Тръмпо щото той шъ спичели ве! Снупиту каза че Тръмпо бил убав човек! Да живеи БеСиЕпЕто ве! Ако ни спичели ния рапърите сме за КамаЛаЛаЛаЛата ве! Ама тя по пр0 Зда и от нази ве!

46

IQ 3.14

преди 4 часа

До Анонимен34 що мъск му е офицер за свръзка към гру, не приятел

45

Много български . .

преди 5 часа

До 29. Анонимен. Бай дончовата Мага ще затрие Америка. Те затова путинджиите са толкова големи тръмписти. Шансовете на Тръмп да стане президент преди 3 месеца бяха 85% в момента са 15% и продължават да намалят. . . слушаш много родни медии и анализатори със съмнително IQ!

44

хаха

преди 6 часа

е как кои са ?! ами приятелите на жена му :) ако ме разбирате

43

Тежък пенис

преди 6 часа

Бегета ,нямате приятели всички искат да ви затрият докато междувременно се ръфате един друг.

42

Ари Голдберг

преди 6 часа

Тръмпи, Нищо - Лисно, Просто - Шекели!

41

Къци Въпцаров

преди 6 часа

Мен Путин по ме кефи щото е нисък. Тръмп е висок и не ме кефи.

40

стига бе

преди 6 часа

Идело реч за пари. Не думай. А фирмите от ВПК, които Байдън напълни с пари покрай войната с Украйна, която сътвориха. Там за какво ли иде реч? Не за пари, а за милиарди пари.

39

Анонимен

преди 6 часа

В Америка всичко е " бизнес"!!! Там думата " приятелство" я Забравете!!!-:)

38

Анонимен

преди 6 часа

А Камилата има ли приятели и кои са те?

37

Ционистите

преди 6 часа

ама Те НЕ са му Истински Приятели - Просто е ШабецГоя им, който да прати Прилежно Обряязаните при Раждане ПоЮдаичени Американски Момчета да Мраат за Войните на Юдея!

36

Анализатор

преди 7 часа

Няма как републиканците да спечелят в Калифорния.Няма такъв вариянт.Тук истината е друга,Тези хипер богати наагаалци предпочитат Тръмп,защото той работи за богатите,все пак и той е такъв.Тръмп няма да бутне данък печалба който е 21% а преди него беше 35%.Той го намали.Камала Харис каза,че ще го вдигне на 28% и богатите са в паника.Алччните коопеелета не искат да плащат данъци,те искат всичко за себе си.

35

Анонимен

преди 7 часа

Скоро САЩ и Израел ще нападнат Иран (САЩ в сянка). Вчера арабските държави близки до конфликта всички до една подписаха пакт за неутралитет. Демек Иран няма приятелчета освен Путин.

34

Анонимен

преди 7 часа

Елон Мъск що го пропускате?

33

Приятелите на Тръмп

преди 7 часа

Са амириканския Народ, враговете на Тръмс са Дълбоката Държава!

32

Приятелите на Тръмп

преди 7 часа

Са американския народ!

31

До 29

преди 7 часа

Путин официално заяви, че подкрепя Харис на изборите :))Дигурно защото е толко слаба и некадърна, това е от полза за Русия ;)

30

Абе

преди 7 часа

Негова си работа , със сигурност има истински приятели , както и фалшиви ! Много хора го харесват , защото по негово време нямаше войни и бензинът беше евтин , а които не го харесват , това си е тяхно право , но нека не налагат на другите своето !

29

Анонимен

преди 7 часа

Бай дончовата Мага ще затрие Америка. Те затова путинджиите са толкова големи тръмписти. Шансовете на Тръмп да стане президент преди 3 месеца бяха 85% в момента са 15% и продължават да намалят.

28

Анонимен

преди 7 часа

Приятелите на Тръмп са Путин, Орбан и Ким Чен Ун, други приятели той няма. На всички останали Тръмп е заклет враг.