34

Анонимен

преди 1 минута

Рядко срещана т.ъпа ч.алма.Изобщо не защитавам Израел,но те ,хамаси ,хизбули сами си го изпросиха!Никакво уважение към кръволоци и помагачи на п ut кiнския режим ,развяващи лицемерно знамето на духовници!Евреите са прави за себе си и дано им набият канчетата,заслужено!

33

аноним

преди 6 минути

И да не отстъпвате,и да се напрягате,той,Господ си знае работата.Току-що в *** излезе статия,че най-малко -със сигурност ще има още 26 са пили алкохол,по случай ,цирка който сътвориха-и са останали на място-поразени!Да си спомним депутата турски,от устата на който излизаше пяна и слюнки докато се заканваше към Израел,и остана на място-поразени.Пукналите от алкохола,празнуващи били от Северна провинция!Така,че без много дуене пред света!!!

32

komitataей

преди 6 минути

егати тъпанарите - едно атакуване н атерминали води до поскъпване на петрола мож *** САЩ с а е закъсали здраво щот приходите ще скочат но идват избори и цените на петрола в САЩ също ще скочат да не говорим че Иран може д а затвори Ормуския пролив и тогава ще има духандос пеносолапас

31

Хасан

преди 32 минути

Аллах Акбар !

30

та така

преди 32 минути

е значи ше бъдете изтрити !

29

Така е,но....

преди 1 час

До аДА не би ракетите и орижията с които се избиха хиляди невинни дойдоха в израел от разкопки ?

28

Войводата

преди 1 час

1. Най тежката атака я получих преди 12 г. Тогава си промених целия стил на биене. 2. Напада ме само 1 и подцених. Започва силни удари с крака. Само с крака. Ту ляв ту десен все на ниво на рамената. 3. Аз парирам равно. 4. Не се усетих как смени темпото и ми нанесе едновременно удар с 2 юмрука по сърцето, веднага след това удар с глава пак там. 5. Усетих нещо кат так так. 6. По късно правихме лицеви и той сподели че е изненадан че не ми е спряло сърцето. 7. Посрещай винаги неравно свити лакти

27

Така е

преди 1 час

До АнонименЧовешката природа е такава че винаги е със силните на деня !!!

26

а

преди 1 час

Не само преди години,но и сега-в момента-Русия снабдява тия с оръжие!Вчера ,в тунели под Бейрут намериха складове със стотици-стотици ракети ,оръжия и не знам какво-за милиони долара!Освен това руснаци са обучавали някъде -в Африка бойците на тия.Изобщо-имат сметка,да ги подкокоросват да нападат,да стрелят,да убиват-за да отвлече вниманието на света от своите престъпления!!!На всичкото оръжие и бомби-надписи на руски!Показаха ги!!!

25

аноним

преди 1 час

Докато такива-вече неадекватни старчоци-държат властта в ръцете си-и то в повечето страни, ненормалността със положението в света-ще е такава-без изглед за подобрение!Това е чудовищна ситуация,и трябва да се отървем от тях!!!!А колкото до изявленията му-такава е тактиката на всички ислямисти-да заплашват,и да лъжат!Друго -не умеят!!!

24

Анонимен

преди 1 час

Оф, Божее... Откакто голташка Русия подкокороса Иран преди години, Иран се върна 120 години назад... Каква държава беше, какво нещо- космополитна, приятелска. А сега- голташко руско прокси, ставащо ежедневно за смях и проядено отвсякъде от МОСАД.

23

ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН

преди 2 часа

И ПРЕЗИДЕНТА НА ИРАН СВИТНАХА :D СЕГА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК Е ОСТАНАЛ САМО ТЕТОЯ АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ ДА МЪТИ ВОДАТА НА ЦРУ!

22

Карачанаков

преди 2 часа

Този приготвили си багажа девиците го чакат с разтворени обятия.

21

Крундел

преди 2 часа

интересно, кога ли най-накрая евреите ще го избомбят и тоя, като ония с хубавата фамилия...

20

Анонимен

преди 2 часа

До 17 Кого е нападала Македония та да му е взела територията? И откъде са се взели въпросните нападатели? Ти си русофил нали? По тъпотиите които пишеш те познах.

19

Анонимен

преди 2 часа

Дежурната копейка твърди, че лошите християни били накарали Саддам първо да нападне Иран, а после Кувейт. Няма по-лъжливо и лицемерно нещо от руската пропаганда. Затова мразя русия.

18

Анонимен

преди 2 часа

До 16 А ти как определяш кое е справедливостта? Каквото кажат от москва, то е справедливо, така ли?

17

BG

преди 2 часа

Израел Македония държави завзели територии от други държави

16

Анонимен

преди 2 часа

"Насрала беше убит в бункер 30 метра под земята .Израелците са изпратили 3 ракети които в една точка влизат една след друга и така достигат бункера .Технологически САЩ и Израел са на върха ." - Хубаво, да речем, че са на върха. Това означава ли, че трябва да защитаваме по-силния, само защото е по-силен и да не ни интересува справедливостта?

15

Анонимен

преди 2 часа

"Израел не е никаква империя, а е една маша в ръцете на САЩ." - По-скоро САЩ са маша в ръцете на Израел.