29

Лорд Стамат

преди 1 час

Браво на мошетата, вече ги ликвидират докато си пият кафето на мегдана.

28

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 26 Не знам какво гледаш мой неграм0тен приятелю, ама прави ралкика м/у Мосад и ЦАХАЛ!

27

аноним

преди 2 часа

До 24-анонимен-Сигурен ли си за тия-,,ТОЧНИ""-бройки,или са ти ,,подсказани''в сънищата????

26

Анонимен

преди 2 часа

Ами като гледам, досега Мосад са убили 20 000 деца, общо 45 000 цивилни в Газа, 600 цивилни в Западния бряг, над 1500 цивилни в Ливан.---Война. Обикновено цивилните страдат много повече отколкото военните. Отговорността е на причинителите на войната - Хамас и Хизбула, и съответно Иран. След като мира настъпи, ако има малко останал разум в Газа и Ливан, терористите трябва да бъдат изхърлени, за да може да има някакво подобрение в живота на оцелелите.

25

а

преди 2 часа

Точно така-24-за заблуда- на врата бяха сложили-ако наистина е имало такова синджирче-на врата на две невинни български момчета,със две хубави-БЪЛГАРСКИ_имена-в които нямаше нищо,което да подсказва че носят такива символи!Трябва да си много ***,за да се хващаш на такива уловки!!!!!

24

Анонимен

преди 3 часа

"Не беше Мосад, а тия дето Мосад трепе." - Ами като гледам, досега Мосад са убили 20 000 деца, общо 45 000 цивилни в Газа, 600 цивилни в Западния бряг, над 1500 цивилни в Ливан.

23

Анонимен

преди 3 часа

"До 19 анонимен-Или те гони Алцхаймер,или си понаквасил устата рано -рано та плещиш глупости.Ние също сме свидетели-и това бяха ислямистите от Ирак" - Никакви ислямисти не бяха. И аз помня. Като са били ислямисти, защо на врата на единия "ислямист" (според теб) имаше синджирче с шестоъгълната звезда? За заблуда на врага сигурно, а?

22

аноним

преди 3 часа

Много болни,промити мозъци,на овце драскат небивалици по сайта! Да се наблюдават!!!!

21

Анонимен

преди 3 часа

Едно време Мосад убиха двама български тираджии.----Не беше Мосад, а тия дето Мосад трепе. Жалко за невинните загинали от ракетите, но и колко да са невинни, след като са допускали главорези и терористи да живеят и да си пият кафето край тях десетки години.

20

а

преди 3 часа

До 19 анонимен-Или те гони Алцхаймер,или си понаквасил устата рано -рано та плещиш глупости.Ние също сме свидетели-и това бяха ислямистите от Ирак,които обезглавиха нашите момчета-способ,използван само от ислямисти-да режат глави!!!!

19

Анонимен

преди 3 часа

И войната в Украйна я направиха евреите, за да печелят от продажба на оръжия. Освен това искат да изчистят Европа от едни от генетично най-здравите момчета. И да си обезлюдят плодородната земя на Украйна в която да се настанят те. Зеленски затова забрани да пращат повиквателни за евреите, не иска да ги взимат войници.

18

Анонимен

преди 3 часа

Едно време Мосад убиха двама български тираджии. Нещо да кажете за това?

17

Анонимен

преди 3 часа

"А мюслитата като извършваха геноцид срещу християните в близкия изток, всичко беше наред, а?" - Това кога е било? Нещо съм пропуснал. Разни еврейски групировки като ИДИЛ правиха погроми срещу мюсюлмани основно, малко срещу християни и никога срещу евреи. Аз за друго не помня, то не е и имало друго.

16

Анонимен

преди 3 часа

До Haha Геноцидът беше извършен от поредната креатура на ционетата, ИДИЛ. Няма по-кръвожадно племе от израилтяните, откакто свят светува. Неслучайно са наречени в Библията "синагога на Сатаната". Но ти си ги лайквай, щом споделяш ценностите им.

15

Haha

преди 3 часа

Израел как мятат чалмарите, направо ми стават едни от любимците! А мюслитата като извършваха геноцид срещу християните в близкия изток, всичко беше наред, а? Хак да им сега, всичко се връща с версиите!

14

Анонимен

преди 3 часа

За да спрат невинните жертви, Израел трябва да бъде спрян. САЩ и Русия носят отговорност за това!

13

Анонимен

преди 3 часа

Ванга беше казала, че изкуствено слънце ще изпече над Израел. Дали няма да е атом?

12

а

преди 3 часа

А ти беше ли при преброяването на убитите,или се ръководиш по слухове,пуснати от Хамас!!!!

11

Анонимен

преди 3 часа

До аноним .. 6 .... сигурно и останалите 40 000 убити палестинци са висши ръководители на хамас и хисбула... даже и двадесетте хиляди убити деца...

10

Анонимен

преди 3 часа

Иранският премиер Махмуд Ахмадинеджад предупреждава, че всяка атака срещу Сирия ще бъде считана като атака срещу Иран и ще последва 'светкавичен и безмилостен отговор'.