133

Алфа мъжкар

преди 15 години

обръщението пич само говори добре за него а ти си псевдо моралист

132

:::-::-:::

преди 15 години

Трябва и в българия да стане такакакака. Да смажем банките, големите магазини, заведенията на баровците и тези за бързо хранене.

131

126

преди 15 години

Виж, това, че ползваш обръщението "пич" и споменаваш бельото на майка ми само доказва, че си абсолютен б****. Това, че се опитваш да правиш сметка на моите данъци също. Връзка между случая, който се обсъжда и кюфтетата на българските епутати реално няма. Само един лу*мпен може да прави подобни асоциации.

130

Мирослав Блажев - Ат

преди 15 години

Да живее тоталитарната свобода на словото. В този смотан сайт за пореден път се доказва пристрастноста към левите утопии и комунистически безмислици. Вместо да се почувствам обиден че ми е изтрито мнението от снощи относно новината, ме кара да се чувствам победител над жалкото нищожно човече което ми е изтрило мнението, а оставя съвсем обидни мнения към България и всичко Българско от *** и турска страна. По този начин това което съм написал е вярно на не 100 не на 1000 а на 10000% че е точно така. Ако искаш да ядосаш човек го излъжи! но ако искаш да го озлобиш кажи му истината. С най-голямо удоволствие копирам новините от този сайт и никога не подавам линк към него. Не е достоен да бъде цитиран, жалкото, смешно комунистическо подобие на информационен сайт.

129

преди 15 години

Ubitoto momche e ot zamozno semeistvo.Ziveiat v severnata chast(bogatshki kvartal) na Athens.Semeistvoto e naelo oxrana pred doma si, a sashto i dvama psiholozi se grizat za maikata.Ne moga, da si obiasna zashto tova tiho i vazpitano momche (kakto go opisaxa poznati) e predizvikalo s dumi i e xvarliolo kamani po policaite.Zalko, che smartta mu stana povod za tova grozno razrushenie na koeto e podlozena Athens.Tova ne e protest.Tova e divashtina.Po tozi nachin se otmashtava na obiknovenite xora - raboteshti (v magazini, hoteli, zavedenia...), sashto i sobstvenici na business i nedv. imushtestvo, turisti...

128

Асрт

преди 15 години

Колко си прав. Всеки ден се моля да стане някакво чудо, та България да се обедини отново. Всикчко изглежда загубено...

127

Елинин

преди 15 години

Така е пич, докато ние чакаме резултатите тук от разследванията, костюмари продават на м айкати бельото и трупат сметки в швейцарски банки. Данъците от заплатата ти отиват за храна на циг анина, и за безплатни самолетни билети и кюфтенца на дупетатите !!Така, че на всички като теб - приятно чакане...

126

преди 15 години

Едно е да се стачкува, а друго е да разсипеш града заради един неясен случай. Можеше поне да изчакат резултата от разследването...

125

преди 15 години

Застрахованото също некой го плаща, бе неандерталец...

124

Вуте

преди 15 години

Какви щети бе балъци ,всичко в Гърция е застраховано

123

VNC

преди 15 години

Неуместно е да се сравнява положението у нас с този случай в Гърция.

122

Kreuzfahrer1096

преди 15 години

това, което се случва в Гърция, е показателно за тяхното общество. Ние сме овце, това е истината, и никой, ама никой, не може да ме убеди в обратното. Вместо да сме единни и твърди в позицията си, ние само гледаме сеир, когато поредната (браншова и мн. др.) организация излезе на протест. Ние заслужаваме да живеем в тази действителност, защото тя е наше отроче и едва когато се научим да живеем като отговорни хора ще имаме власт над съдбата си. И тук отново ни говори народната мъдрост: Каквото посееш, това ще жънеш!

121

VNC

преди 15 години

става въпрос за хладнокръвно и редовно нападение над полицейски патрули в този квартал.

120

преди 15 години

Според АФП тийнейджърът е бил убит с 3 куршума. Двамата полицаи от атакувания патрул са задържани, а пред в полицейския участък, където ги държат, са се струпали десетки протестиращи.Министерството на вътрешните работи обяви, че започва разследване на трагедията. Според очевидци става дума за хладнокръвно извършено убийство. Преди 23 години подобен инцидент в Атина отприщи вълна от протести и размирици, продължили няколко седмици.

119

не ядяло коте риба

преди 15 години

АCAB.

118

edin

преди 15 години

а,много червени знамена!ето го отговора1

117

edin

преди 15 години

да не заиграе мечката от комшиити и у нас!!!на това му се вика ,анархия,!а срещу нея се действа безкомпромисно,защото последиците са потресаващи!

116

Buz

преди 15 години

Добре тръгнали бунт да правят, а тези магазини, коли на кого са??? Я се поставете, ако вашата кола замине, счупят ви магазина или най-малкото не може да отидете на работа. Не това е начина, ами да хвърлят бомби по парламента тогава! От друга страна искате полиция в трудни моменти, еми тая група 30 човека, ако е заплашвала реда и е тероризирала квартала,няма ли да искате някой да ги сплаши( убийството е мн крайна мярка и не я одобрявам). Не мислете, като коне с капаци, факторите са много!

115

преди 15 години

Заслушайте се към музиката съпровождаща клипчето и много неща ще ви станат ясни ...http://hk.youtube.com/watch?v=iuzvh_AOonI

114

dora

преди 15 години

EDINSTVENIAT TOCHEN I ADEKVATEN KOMENTAR E NA n 110!!!