12

Токсофикация

преди 1 час

След изборите ще увеличим спермоподаването към софиянци

11

бай Тошо

преди 2 часа

Ше реши проблема тоя който има пари бе ! Като немаш пари какъв проблем ше решиш ти бе! Който нема пари нема право да решава!

10

баба Пена

преди 2 часа

Топлофикациите са едно наследство от комунизма - трябва или да се закрият или хората който използват парно да си плащат сметките според цената на газта на борсата. Без субсудии от държавата. Аз като се топля на климатик - държавата субсидира ли ме? Или всички останали дето не сме софиянци сме втора категория хора!

9

баба Пена

преди 2 часа

Така става като купуваш газ на пазарна цена и я продаваш на Софианци на ниска цена под формата на топло. Сега държавата и всички граждани трябва да се бръкнат да платят на софиянци топлото за 5г назад защото са плащали много ниски такси. Тук 2 мрлд по изборите за 3г още 1млрд на вятъра, отделно колко са изкрали депутатите, по общините, секретарките крадът кламери и тх, шофьорите масло и гориво. Хубава работа ама Българска

8

Гошо

преди 2 часа

Ако беше на латиница щяха да го напишат правилно, но нали е на кирилица - грешки. Редактори нямате ли или още са в отпуск?

7

Анонимен

преди 3 часа

Ко? ТоХлофикация???

6

Анонимен

преди 3 часа

Само да попитам, виновен за тия дългове има или няма? Кога ще започне да се търси отговорност?

5

Анонимен

преди 3 часа

Разбира се, че ще го решите проблема. Държавата ще купи дълга и всичко ще е "наред". Казано с други думи, всички български граждани ще платим масрафа на софиянци. Естествено виновни няма за натрупания дълг. Ама народа си мълчи, значи е съгласен.

4

До Анонимен 3

преди 3 часа

Заплати ве мен. ТоХлото заедно с топлинните му счетоводители и какво ли още не са като държавна администрация, каманизъма не си е тръгвал оттам. Шефчета с десетки хиляди заплати, редови служители натоварени с непродуктивни дейности и всичко е раздуто до пределна степен. Това нещо трябва да се реформира от корен, но не знам докога ще го бавят.

3

Анонимен

преди 3 часа

Къде отиват парите на Топлофикация щом не си плаща сметките за газ?

2

Анонимен

преди 3 часа

Все още е тоХло, като стане студено тогава ще се интересуваме от ТоХлофикация и раздутите тоХлофикационни сметки.

1

090

преди 3 часа

тоХлофикация