61

Цвета ПКП

преди 1 час

Ми одете пеш бе!

60

ПроСоТо

преди 1 час

ТРИ МИЛОНА ЗА "БОНУСИ" ?!?!?!...Първо:-за какви "бонуси" говорят при условие,че въпросните "служители" са докарали дружеството до състояние да взема КРЕДИТИ за спасяването му ?!?!..И колко са тия "служещи" ?..-100?..Ако са сто синекури,то значи,че на всеки паразитиращтарикат ще дадат като "бонуси" по 30000.лв !!!!...Ако са 500 служители-по 6000 !!???..За какво?..-За това,че ЗА МАЛКО "софиянци" да тръгнат пеш ?!

59

Анонимен

преди 2 часа

Нека походят пеш, че коли, трамваи, тролеи, бусове са препълнени с дебелаци. В случаите кога съм се качвал на градския транспорт, винаги срещам тоя проблем. Бе не мога да ги размина бе!

58

Русия

преди 2 часа

Бананжийти саму с дългове и продажби на активити на НРБ ли могат да управляват?

57

Анонимен

преди 2 часа

Не е срамно да си беден но е смешно да си евтин .......и да си продаваш мазната беге баница за някой цент.

56

Анонимен

преди 3 часа

украйнски копейки нещастни!!!Марш на фронта , вън от България уророби

55

Анонимен

преди 3 часа

Чакай, че нещо не разбрах. Значи 15 милиона за да си изплатят задълженията и да им вдигнат запора ОК. Тия 3.3 милиона за БОНУСИ на служители защо? Ако ще си раздават бонуси на вересия, щото всички знаем че тия 18.3 милиона няма да ги върнат и ще им ги опростят, що само 3 милиона. Дайте им 20. Като не могат да се издържат да фалират и друго дружество да ги купува и да вземе контрола над градския. АМАН ОТ социализъм за наши фирми и капитализъм за гражданите!

54

Анонимен

преди 3 часа

Крайно време е в общинския съвет на Софето да проумеят, че не сме в планова икономика и когато едно дружество стане каца без дъно, както печалния пример с Топлофикация в него не се налива механично, свеж кеш от данъкоплатеца а първо се оздравява и запушват пробойните.Факт е, че в Софето имат най ниски цени на парното и съотношението цена километри, градска мрежа в общ. транспорт. Факт е че в Софето яко се блъскат фин. инжекции ит бюджета за сметка на обосялата и гладна провинция...Факт!

53

АНОНИМЕН

преди 4 часа

Срам и голям резил да се ходи пеша в столица Аз каКво се чудя та това е БЪЛГАРИЯ! Много пропаднахме хора!

52

Гаро

преди 4 часа

Мойта тоалетна е нон стоп като украинското знаме боядисана

51

Стойне от Чукурово

преди 4 часа

Я завърших трети клас с голема мъка (не по моя вина. и ако ви разправям че ме разберете правилно) обаче нещо ми се виждат тия 18 млн. крайно недостатъчни и едно нищо....

50

.

преди 4 часа

В кв.Хр.Ботев миналата година се чества "50 години безплатен автобус"

49

Фифи

преди 4 часа

Преди години по БНР Фандъкова чат чат се хвалеше, че тази сутрин отишла на работа с тролея.Сегашния Васко или някой от СОС да се е качил в тролейбуса ?

48

Курти

преди 4 часа

.........То и сега се Ходи пеш..........Същества от Стара Загора, Пичковци и от некаде си , се упражняват на Пилатес в София, че и заплати взимат. Бегай бе....П.С. Много се краде......

47

Анонимен

преди 4 часа

Тия общински съветници къпят ли се, с мазни коси са.

46

Ужас

преди 4 часа

София е тотално ограбена от герб,и сега ще излиза истината за това.

45

Do 39

преди 4 часа

А какво според тебе да бъде знамето? Със сърповете и чуковете приключихме отдавна. Като не ви харесват цветовете на трамваите, имигрирайте в Матушката си, за да рахатясате. Май СеСеСеРетата, СИВ, Варшавския договор и соц.лагера ви липсват. Примирявайте се.

44

Анонимен

преди 4 часа

Фалита така само се отлага, Или требва да дигнат цените или нови заеми и фалит на държавата.

43

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен---41 Аве то се вижда , и младите са стаНАле едни тЮфлеци с по-големи гърди от жените !

42

Анонимен

преди 4 часа

Няма да ходят пеш , бежанците и ромите , за политиците и управниците има мерцедеси и БМВ-та , да му мисли народа ПАК , С НОВИ ЦЕНИ , НА ВСИЧКО !Иначе кой ще пълни хазната с такси и данъци !