29

Анонимен

преди 32 минути

До Анонимен 28Мо те и поляците се братушкаха до преди 15 год даже още ползват съветска техника ама и за тях 30 ф35 за 2 милиарда.Виж това кой каква търговия с кои прави не е фактор защото и до ден днешен американците пазаруват руски уран.Не си мисли че лошите отношения с една държава прави стоката на друга държава евтина.Ако си спомняш Херо Мустафа е иракчанка че и беше посланик а САЩ изтърбушиха Ирак през 90-те

28

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 20 - ми Норвегия купува/продава оръжие от/на Щатите от Първата Световна Война. NASAMS които пазят Белия Дом примерно са норвежки. Ми ние се "братушкахме" допреди 10 години като плащахме милиони за подръжка на руснаците. Отново попитай защо!

27

до ?

преди 1 час

""""""""Защо всички се подиграват с БГ? Какво сме им направили?""""""""" ---------- Причината не е в "другите", а в нас!!! Как да ни Уважават другите, когато ние сами се Унижаваме пред целия свят???

26

?

преди 1 час

Защо всички се подиграват с БГ? Какво сме им направили?

25

Ромчо

преди 2 часа

Въй въй и ся с кво че спасяваме чъветътъ е Махалистан,,,

24

Анонимен

преди 2 часа

Още санкции трябват, тези не са достатъчни.

23

ъ

преди 2 часа

Стига сте плюли западните производители и нашите европейски политици, бе! Имали сте 200 млн, дали сте. Никой не ви е виновен.

22

Анонимен

преди 3 часа

до 20, нашите политици умират от страх, че ще ги тресне магнитски, уж не действал на българска територия, но са готови да я унищожат само и само да няма санкции, че всички сметки блокирани и пари онли кеш

21

Анонимен

преди 3 часа

а локхийд ще плаща ли санкции за ефките?

20

Анонимен

преди 3 часа

Винаги ми е много странно защо навсякъде в интернет пише че тоя хеликоптер е около 10 милиона долара в най-скъпата си версия а когато го купуват 5 хеликоптера са 200 милиона? Защо в чужбина местните политици се гордеят и обявяват ако се успели да издействат отстъпка от цената на някаква скъпа обществена покупка? Например Норвегия неотдавна закупи ф 35 за 190 млн долара бройката. За България уж този самолет е 5 пъти по-скъп. Защо е така ?

19

Анонимен

преди 3 часа

Веригата на доставки? вЕрваме

18

ТИХОМЪЛКОМ

преди 3 часа

МОЖЕ ДА СМЕ ГИ ИЗПРАТЕЛИ ЗА УКРАЙНА ГОРКИТЕ ХИЛИКОПТЕРИ

17

...

преди 3 часа

Можеше да се чака по 10години за Москвич ама не е предплатен 100% авансово, а сега плащаш и дори не ти казват и 10 години, а ще видим! Накрая ти казват фалирахме ама и изпихме парите ти, оправяй се... тогава поне партията вожд ти гарантират че ще имаш или парите или Москвича! Ставаме по-зле от преди, но се радваме на бананите.

16

Истина

преди 3 часа

Затова в договорите трябва да има неустойки задължително и за двете страни, така този който продава може да е на загуба ако не достави стоката в срок, другия може да плати повече ако забави плащането. В този случай трябваше да е по 1-2 процент на месец. Те да си преценят колко искат да ги забавят. Всеки е свикнал да прибира парите пък ще видим после.... Плаща се при свършена работа, а не при обещание!

15

Платени ли

преди 3 часа

са авансово? 100% предплатени ли са? Както таралясниците ли?

14

Баш Леонардо

преди 3 часа

Е баш с Леонардо ли сключихте договор ??!!?? Леле,леле....

13

Наблюдател

преди 3 часа

Накрая (когато платените суми достигнат неустойките) фирмата ще се откаже, ще продаде хеликоптерите на друг и ние пак ще сме с пръст в устата...

12

Анонимен

преди 3 часа

И кво станА? Кешиха 200 млн за един хеликоптер?

11

999

преди 3 часа

Няма страшно! От Леонардо обявиха,че ще ни изпратят чертежите на хеликоптерите...

10

Зозо

преди 3 часа

Другари копейки, а чакахте ли по 10г. за Москвич, а? Ай сиктир!!!