69

Химик

преди 16 минути

ИТ спука гумите отдавна. Който тепърва се е засилил към този сектор ще бере само ядове и здрави депресии.

68

Ivanoff

преди 21 минути

Около 40 мои заплати.

67

1346

преди 32 минути

До Камен БрокерВече взехте да о.а.квате с тия ИТ специалисти! През последните 5 години съм купил със спестени пари точно 3 имота и познай, не съм ИТ специалист, въпреки че като им знам нивото, няма да ми е проблем да върша работата на 90% от тях! Както и да е. Здраве да има и не забравяйте, че арогантността и алчността са пороци, а не добродетели.

66

Ром"с

преди 39 минути

Реалната цена на един апартамент трябва да е 120 заплати,всичко над това е надценено ,под таз граница е подценено ..но от както стана кризата през 2007 ..всичко тръга наопаки и няма вече никаква "формула".

65

1346

преди 41 минути

До ЛаравелАма точно 29 заплати ли, или клони към 290 :-)

64

До ww

преди 42 минути

Ами ходи живей по селата. Кой те спира?

63

ww

преди 52 минути

По селата се намират къщи с двор за 10 заплати /средни/. Там е истината, а не в София.

62

Камен Брокер

преди 1 час

Работя като брокер на имоти от 14 години. Ами всички купувачи са само програмисти. Обикновени хора не съм видял да купуват, само гледат, цъкат с език, викат много е хубаво и после казват ше видим и бягат.

61

Анонимен

преди 1 час

ако не си крадец, наследник или програмист, въпроса е колко живота ще трябват, не заплати

60

до 59

преди 1 час

а за 3 милиона за христо иванов от хамерика за България нищо не казваш

59

Анонимен

преди 1 час

Копейкин си купи къща на морето - с 1 милион партийна субсидия :)))

58

Анонимен

преди 1 час

Хората немат пари за салам народен - тя мезонети ше купува 5000 евро на кв.м. :)))

57

До Христо 6

преди 1 час

Забравяш, че програмистите се нароиха, всеки от нас познава по 30-40 такива, затова ти си тук нещо като лъжливото овчарче. Но е възможно и да си пациент на някое весело здравно заведение и от време навреме да успяваш да се шмугнеш в някой кабинет и да включиш компютъра.

56

Аха

преди 1 час

Както и да го смятате, годините си минават. Ако не се престрашите да го вземете на 25 години, не знам как ще си купите имот на 50.

55

До 14

преди 1 час

Пак ли не си изпи хапчето?

54

Пешо Брокера

преди 1 час

Уpъфлеци, слонът, който никой т.н. "специалист по НИ" не вижда в стаята, се нарича ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ. Докато не се въведе посемейно облагане на НИ по стръмна скала за всеки следващ имот, не за всички следващи, след първия, който е деклариран за основен, цените няма да паднат и броят жилища, извадени извън оборот, няма да падне. Това, успоредно с данъчна основа = средни цени по ипотечни сделки за квартала/селището, ще оправи пазара само за една година или до първото плащане на данъци.

53

Анонимен

преди 2 часа

От коя година препечатвате тази лъжлива статия? Май е доста стара инфа. What is the Bank of England base rate? The current Bank of England base rate is 5% as of 19th September 2024. Какъв е основният лихвен процент на Bank of England? Настоящата основна лихва на Bank of England е 5% към 19 септември 2024 г.

52

Анонимен

преди 2 часа

И то остави... ами по времето на Соца освен че въведоха да правят блоковете от цемент, за по лесно, започнаха да асфалтират уличките по градчетата направени от каменни павета.... и да ги унищожават, понеже каменните павета трудно се редят... а асфалта идва машината и го наслагва върху паветата... и защо асфалт? Ами тия нови коли Лади нали имат гуми.... да им е по-гладко като ги карат... и с асфалта и циментовите блокове унищожиха природата...

51

Анонимен

преди 2 часа

Едно време къщите и сградите са били външно изваяни от художници. Красота! Запазена природа. Уличките с каменни павета. .... сега всичко е от Цемент. Блокове - зандани за малоумниГлигани! Някой - детенце на Комунистическа Чалгарница си купил кола да се фука и Бръм, Бръм, Бъмчи с някоя до него Гугутка, карайки по асфалта докато не се прасне о някоя дупка мисловно карайки влюбен в свойта Гугутка да я закара в апартамента и да прави род - селски в града - Чалга народ!

50

Анонимен

преди 2 часа

Едно време къщите и сградите са били външно изваяни от художници. Красота! Запазена природа. Уличките с каменни павета. .... сега всичко е от Цемент. Блокове - зандани за *** глигани! Някой - детенце на Комунистическа Чалгарница си купил кола да се фука и Бръм, Бръм, Бъмчи с някоя до него Гугутка, карайки по асфалта докато не се прасне о някоя дупка мисловно карайки влюбен в свойта Гугутка да я закара в апартамента и да прави род - селски в града - Чалга народ!