55

Анонимен

преди 3 минути

Това е защото карат по тротоарите. И два пъти по бързо от велосипед. Мислят се за безсмъртни и богове над пешеходците. Но никой не ги притеснява за нищо. Имаме най-много полиция на глава от населението, ама все по бюрата.

54

Анонимен

преди 34 минути

Тротинетката дето е останала, кви пари се дава?

53

Не ми

преди 55 минути

Е жал за тея , нека целят стълбовете

52

Анонимен

преди 55 минути

който кара такова не е маж

51

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 50... и производителят на търтотъртолетките да бъде награден

50

Анонимен

преди 1 час

Стълбът да бъде зофортно награден за разумно поведение при атаката на тръткотръдняра.

49

Анонимен

преди 1 час

А стълба как е? Взеха ли проба за за алкохол и дрога от стълба?! Естествен подбор бе брато!

48

00-11

преди 2 часа

С ква скорост е карал, бе??? И разбира се без каска!? А, кръвен тест за наркотици или алкохол в кръвта???

47

Кире харвардо

преди 2 часа

Загубихме един глас за изборите ;(

46

Анонимен

преди 2 часа

Много бързо карат, състезават се с колите. Профучават и не разбираш откъде дошли, къде отишли. Прекаляват. И много лошо направиха с движението им по тротоара, те са си за пътя.

45

Анонимен

преди 2 часа

Какво нещо е мизерията и до какво води? На 32 г. човек трябва да има кола, а не посред нощ да се тътрузи с някаква тротинетка. По-добре да беше ходил пеша.

44

Анонимен

преди 2 часа

В полунощ с тротинетка?!!! Вероятно е бил и фиркан?!

43

47

преди 2 часа

Като например - Много са лека и можеш да ги вземеш някъде, ако пътуваш някъде с приятели, било то в кола, автобус, влак или дори самолет. Лесно се прибират вкъщи и на работата. Не се изиква място за паркинг, не се изисква някакви заключвания и прочие, нито гаражи. После е цента - повечеот офиси ти дават, да си ги рзареждаш на работа и е ... далаверка си е, откдуъето и да го погледнеш. Сега, не казвам, че са перфекни, но не е и да няма смиъсък.

42

Анонимен

преди 2 часа

До 44 - Не точно. Ел. скутер (по нашенски тротинетка) не изисква А категория, която па изисква B, така че ето ти спестени месеци на курсове и 1500 лева за курсове + изпити. Отделно, има тротинекти за по 450-500 лева, чисто нови, докато една малка Хонда тръгва от 6-7000 лева, изисква таки и застраховки. После имаш и друго удобства:

41

Анонимен

преди 2 часа

И сега какво, разходи за ремонт на стълба, за реакцията на спешна помощ, за реакцията на КАТ...

40

преди 3 часа

Не че нещо ама освен ако не си непълнолетен не виждам смисъл да караш тротинетка вместо мотор или кола. От 18 нагоре да караш тротинетка е несериозно.

39

До Йо /34/

преди 3 часа

Ти изясни ситуацията. Ако мястото е неосветено, а посредата на тротоара стърчи циментов или метален стълб, значи има виновни длъжностни лица. Опасно е и за пешеходци. На всекиго може да му се наложи да тича, докато се прибира сам късно вечерта. Ако налети тичешком на такъв стълб, може да си разбие главата. Друг е въпросът, че не бива да се кара тротинетка по тесен тротоар в тъмното, защото може да налети на пешеходец.

38

Анонимен

преди 3 часа

Тротинетките са за децата да ходят на училище

37

Тенгри кан

преди 3 часа

Тия са много невидими, щот са кат много бързоподвижни пешеходци. Аз с търкалото фффф Филибелата, на два-три-пъти щех да удара едни такива, които изневиделица са умъкват отнекъде, добре, че имам рефлекси и бързо бия "кучките";)))

36

Анонимен

преди 3 часа

Сигурно е бил друсан или пиян тези тротинетки са по опасни от моторите