18

помним

преди 2 минути

браво *** адвокатската кантора, вече имат и човек да манипулира мнението на хората по новинарските сайтове..за който е забравил: Илия Павлов награждава Веждата с титлата Главен Мултак за приноса му към износа на множество ценни артефакти и подобни услуги към Мултигруп Веждата, пиян, минава на червено на бул.България и лаъастрофира, бил пил ама ме бил пил, всичко се потулида продължаваме ли със спомените?

17

Анонимен

преди 2 часа

Чакам с нетърпение делата срещу шута "доктор" Мирослав Ненков.

16

Анонимен

преди 2 часа

Да бе, но аз съм признат в Турция.

15

Анонимен

преди 2 часа

ВЕЖДИ Е ПРИЗНАТ В ЕВРОПА ПИСАЧИ НЯМА НУЖДА ВЕЖДИ ОТ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ

14

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 10Тази отменената ли изложба на талибанското извинявай на ислямското изкуство тази ли изложба ?На мен този човек не ми харесва.Винаги прави някакви уродливи и изрродливи фигури. Като човек това което съм видял по телевизията от него е един циничен нискоинтелигентен старец с вид на клошар и алкохолик който много често псува.Ако това ти е еталонът за култура то тогава смея да твърдя че наистина произхождаш и си част от най-ниската социална прослойка на човечеството.

13

Анонимен

преди 3 часа

Това новина ли е или реклама за въпросния адвокат?

12

Анонимен

преди 3 часа

Рекламна статия за Менко Мамунчев. Иначе, подкрепям късата мултицев срещу синът на члена на БКП и личен приятел на Тато - В.Минетов.

11

Анонимен

преди 3 часа

До БАН и ПМДИЛД; алоо ти в коят гама блуждаеш. Но в интерес на истината яко се разсмяхме. Нито знаем кое Решкоф нито Минимкеф, явно се кефят да се цоватр , съдят и глобяват а след получаване на глобат пок да седнат като дружки да поркат, после обиждат, съдят и ади паътъ на масътъ като рекия, ха ха ха евала и на Виждев и на Бославов

10

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 7 - Простотията не е желателно да се демонстрира. Ти правил ли си изложба в Лувъра? Е, Вежди е правил и не само за себе си. И е световно ИЗвестен за разлика от теб.

9

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 12Не пиша лъжи.Знам че когато умре (рано или късно всички умират) изкуството му ще бъде забравено и никой няма да помни кой е.

8

Анонимен

преди 4 часа

Поздравления за РашидовОтровите бяха наети от Божков после Радев за добра работа на протестите го назначи в служебните си правителства министър лелелелеле ОТРОВИ Радев Протести и всичко това да изхвърлят лошият Борисов

7

БАН и ПМДИЛД

преди 4 часа

Подобни дела ще замрът в момент когато БАН публикува разработения ПМДИЛД-ри демек"Позорящо-метър на добрите имена и личните им достойнства".До тогава работата ще свършат социологически проучвания като бъдата задавани на извадки от разли8чни социялни групи като е в конкретния случай:От 1о до 10 след Минековите коментари с колко е клекнало личното достойнство на Рашида или с колко се е омърляло чистото име на Рашидъ след същите публикации.Така хората ще избегнат субективираното мръсномерителене

6

.

преди 4 часа

БРАВО!!!! Много отдавана болшевишките копои трябваше да се срещнат с правосъдието и да получат подобаващо възмездие за злодеянията си , клевети , кражби , терор и убийства.... БРАВО !!!!

5

Анонимен

преди 4 часа

Много фенове на Вежди тука бе.кАжете в коя държава освен в ДПС е световно известен и с какво?

4

Чобан Ходжа PhD

преди 4 часа

Фани единия Одари другия. Две мухи месарки кръжащи безспирно над сочниЛайна и джибри. Ферментиралия Вежди говори за хигиена на лягане и ставане, да му се чуди човек, сега чак дава оценка на цялата съдебна система на какво отгоре на едно дело от домашно битов характер, смях в съдебната зала.

3

Анонимен

преди 4 часа

Нещо изведнъж от 9 станаха на 19...

2

Анонимен

преди 4 часа

Браво герой.Ненаяде се и тоя.Лично на мен винаги ми е приличал на ром. Уродлив циничен и видимо нечистоплътен.Интересно белезите по лицето от шарка ли са или от лекуван сифилис?

1

Анонимен

преди 4 часа

"артистЪ". Браво бе.