30

Анонимна

преди 42 минути

Ааами, много добре се получи.

29

К9 до К10

преди 1 час

Постави всички пропуснати запетаи в текста, който си написал и ако успееш да го направиш без грешка обещавам, че ще отговоря на въпроса ти!

28

нн

преди 1 час

Мутафчиев, като ги хванаха, ах защо няма контрол. Кой да контролира, няма го писано никъде черно на бяло. Б-я от това страда, навсякъде липса на контрол. Как мислиш, примерно в змеделието, образованието, здравеопазването, правосъдието и т.н. има контрол, няма, защото било унизително да има такова нещо в демократичното общество. Има самоконтрол само в МВР и никъде другаде.

27

К10

преди 2 часа

До К9А ти какъв си по умен по човечен по интелигентен занимаваш се с профсъюзна работа извоювал си по голям бюджет,подскажи ни.

26

М16

преди 2 часа

Виновно е Министерството на културата!Филхармонията е второстепенен разпоредител с бюджетни средства! Плаща министерството! Не е упражнило контрол! Не е ли ми направило впечатление, че парите за Разград са необосновано много!

25

К9

преди 2 часа

Господин Мутафчиев, аз в нашата култура по-голямо петно от теб не съм виждал. Ти си груб, безпардонен, изключително невъзпитан сервилен тип, чиято най-значима роля в киното е на ром, който храни едно прасе. Няма никаква представа как се добра до председателския пост на съюза на артистите, но ако зависеше от мен, бих те изхвърлил от там като мръсно куче.

24

Анонимен

преди 2 часа

Христо, тежките комплексари и видни *** Морфов, Калановски, Валери Йорданов, Манукян и други подобни хвърлят моралните петна върху цялата ви гилдия. Най-мразим в училища, театри и университети някой да ме поучава на и да ми пробутва политическите си възгледи. Недопустимо е хора от сферата на образованието и културата да агресират върху несъгласните с тях.

23

Анонимен

преди 3 часа

Извършвало се посегателство над културата.Кой ко извършва - сам самите си го правите.Значи не е посегателство ами пре...е...б..a..vane. Самостоятелно сами си го направихте.

22

Анонимен

преди 3 часа

Ристо пияндето тръгнал да ми обяснява за култура...Бездарно плямпало дето е вечно фиркано и друго не може да прави

21

Добре че съм

преди 3 часа

Повлиян от западната Culture защото в България как няма култура без култура не се живее.

20

Ква култура бе батко

преди 3 часа

Това е източване на държавния бюджет от разни некадърни актьори свирачи диригенти и соц *** лу ци.

19

Анонимен

преди 3 часа

Да не би да имаш предвид себе си, бе, Мутафчиев??? Ами вземи изтрезней най-сетне, бе, да го е....!

18

Илко

преди 3 часа

Ице,петното не е върху културата, петното е върху Министерството на културата,раздават се усвоени пари, така както е в земеделието,науката, образованието,магистралите и ремонти на ремонта!За да раздавам трябва да имам,за да вземат,трябва да раздавам!Това е крадливия кръговрат в България!Слез от сцената и виж,че тези,дори и от осветлението,получават с пъти повече от теб!Е,разбра ли го!

17

Стилиян

преди 3 часа

Най-смешно ми става като чуя НАРОД БЕЗ АРТИСТИ МУЗИКАНТИ И ДРУГИ ТАКИВА НЕМОЖЕ. НЕ Е ТАКА НАРОДА НЕМОЖЕ БЕЗ МЕД СЕСТРИ ЛЕКАРИ ШОФЬОРИ РАБОТНИЦИ ПОЛИЦАЙ И СВИЧКИ КОЙТО ДОПРИНАСЯТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЕДИН НАРОД. ТИЯ С КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА НАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ, САМО ЗА *** СИ РАБОТЯТ

16

Анонимен

преди 3 часа

Ай наздраве ама културно :)))

15

Мухаха

преди 3 часа

Че имало петно върху културата ни да го каже ТОВА алкохолно петно на снимката. Браво бе! Тия торби под очите само от писане на стихове до късно през ноща са станали. Бат Ицко много си пада по шотландската поезия . С лед и бадемки. Както и сливовото и гроздово българско народно творчество. Истински Роден Интелегент.

14

КултУрис

преди 3 часа

Ааахам... сега ни стана ясно че родната "култУРА" била нетърпима към перачите на пари...... А защо има търпимост към алкохолиците,наркоманите сред интелигенцията ни а насилниците над жени, а лакеите на мутри и партийни величия? Трябва ли винаги да се чака дадения български културен "ентелегент" да бъде съден и осъден, народа да започне масово да се възмущава и да протестира за да се сети другаря Мутафчиев и да се задейства? Всъщност той дори и това изказване го прави само за да отчете дейност.

13

Calabaza

преди 3 часа

Артисти, какво да вземем от тях? Някои са от малки, но има и от големи театри. Един такъв от Банкя, много е талантлив и способен да изиграе всякакви роли от пожарникар до гангстер или политик... И хич не му дреме за никаква култура.

12

Дедо

преди 3 часа

Много по заслужили артисти имаше ,които да седнат на твоя стол , но не са лакеи на пича от Банкя.

11

Мутавчиев,

преди 4 часа

върху държавата си имаме огромно петно, а ти за културата си се притеснил :D Виж кой те управлява от НС, каква култура, какви пет лева?! :D