42

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 1 час

ЖЕЛЕЗНИЯ КУПОЛБ НА ИЗРАЕЛ РАБОТИ С ПРЕКИ ПОПАДЕНИЯ НА РАКЕТИТЕ НА ИРАН В ЦЕЛИТЕ ИМhttps://bing/videos/riverview/relatedvideo?q=israel%20iran%20rockets&mid=681E31812492E99644FB681E31812492E99644FB&ajaxhist=0

41

Анонимен

преди 1 час

ЗЕЛЕНСКИ И НЕТАНЯХУ ПОД ПРЕДЛОГ НА ВОЙНА ЗАПАЗВАТ ВЛАСТТА СИ НАД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И МУ ПРИЧИНЯВАТ СТРАДАНИЯ И МЪКИ.

40

аноним

преди 1 час

Да бе тук един серсемин обяснява,че няма как Израел да победи един 90млн.Иран!Ти не разбра ли,че тук става дума за високи технологии,срещу каменния век,в който хората не блестят с ум. Тук не трябва милионна *** а ум и интелект,които на тия многобройни зайци-липсва.

39

Кръчматъ

преди 2 часа

Райчинова: Безпрецедентно нападение над Израел --------- Демек: "Квото е позволено на Юпитер, е забранено на бика."??????? Ба си Лицемерието!!!!

38

Анонимен

преди 2 часа

на Израел не им пука, защото си имат силни съюзници, те свалят иранските ракети над Йордания, а ние гледаме кино, как някои ракети са пресрещнати във въздуха, а други не

37

Анонимен

преди 2 часа

Весела Райчинова влезла в стаята след душ, отворила хавлията и попитала мъжа си: -Е как съм? - Добре! Ако й хавлията ти беше от Израел, цена нямаше да имаш!

36

Анонимен

преди 2 часа

до 35, Иран са 90 млн., как ще стане?

35

Анонимен

преди 2 часа

Аятоласите в Иран щели да стават изчезващ вид, чувам...

34

Анонимен

преди 2 часа

изобщо не са влезли в бомбоубежищата, защото са знаели че ракетите са по военни обекти, незнайни журналисти търсят своята минутка слава

33

Анонимен

преди 2 часа

Малей, аятоласите в Иран какво ги чака... Всъщност, най-вероятно, след около две години вече няма да има аятоласи.

32

тошо

преди 2 часа

па....тка.....

31

Христо

преди 2 часа

Израелците правят много золуми. Нападат Сирия, Ливан, Йордания, Газа. Цяло чудо е ако изобщо остане държава Израел в един момент. Нетаняху е виновен, но в един момент може да им скочат всички околни.

30

Анонимен

преди 2 часа

Израел изби 50 000 цивилни в Газа от които 20 000 деца , атози крокозъбел пищи че е било като филм на ужасите .А дори и един нокът не си е счупила ,това е противен цинизъм

29

R

преди 2 часа

Eбаси, тез гадове извършиха геноцид в Газа с избиването на над 30 000 души, повечето жени и деца, а нападението срещу тях, било безпрецедентно.... WTF!!!!

28

Анонимен

преди 3 часа

Днес сутринта по БНТ проф. Майер каза, че Иран са постъшили много внимателно към населението на Израел. Тази нощ започвла еврейската Нова година, празненствата по традиция били една седмициа и много от това навън, т.е. следващите дни се е очаквало да има голямо струпване на хора, които биха били лисна цел, ако иранците са искали. Но Иран се е целил във военни обекти. какув е точният резултат от Израел, естествено, ще излъжат.

27

Минетчиев

преди 3 часа

тази грозна прабаба как не ви е срам да я давате в предавания, хората се плашат като видят такова същество

26

Анонимен

преди 3 часа

Ква е тая мумияве, от де я изровихте тая скумрия? Било филм на ужасите....шииваните ционисти избиха над 200 000 палестинци за една година. Само за ден избиха над 500 ливанци, редовно изстрелват ракети към Сирия. За какъв филм на ужасите говори таячубра?

25

Спокойно

преди 3 часа

Има американски, британски и френски кораби, които им помагат в свалянето на ракетите. Децата на палестинците няма кой да защити. Тях, никой не брои за хора и само гледат, как ги избивате. Иначе са демократи и борци за човешки права, стига, тези права да са на правилните хора.

24

наблюдател

преди 3 часа

скоро гледах интервю на наш генерал и той каза, че Израел е направил демонстрация на цял свят за нивото им на разузнаване, водене на война, защита на държава и население. Каза, че дори по негово мнение дори САЩ отстъпват по това. Защитават си държавата! а ние с два стари пробити танка и 2 самолета.... да ни пази господ

23

Анонимен

преди 3 часа

Изстреляни 400- 500 ирански ракети . 80 процента от тях са унищожили набелязаните цели