73

Анонимен

преди 2 дни

Накрая нисичкия мъж с. мустака и идеално ушитата униформа се оказа прав

72

Войводата

преди 2 дни

1. Искам комунизъм чета2. Дори най дивия комунизъм е по голяма демокрация от цивилизования запад3. Представяте ли си и тук като въведат расови квоти за професори, депутати 4. Ще е джамборе5. Днес Южна Корея е арестувала човек, който е искал да се върне в Северна 6. И аз искам да сме комунизъм пак

71

Смех

преди 2 дни

Това трябваше да е ирония. Реално и двете са си чисто и просто войни ама едните се считат за врагове на Толерантния Съюз а пък другите уж са им съюзници, та за това и всички тия прилагателни в нашата европейска залята от пропаганда преса..

70

Анонимен

преди 2 дни

До Те До кога ще наричате направилно хитлеристите на Нетаняху и Израел ционисти? Къде са тез ционисти? В главата ви ли?

69

До Смех

преди 2 дни

Тъжно ми е когато чета такива плитки и безсмислени опорки. Нито е непредизвикан, нито неоправдан отговорът на Русия по отношение насилственото отнемане на земи от нейна територия, избиванията и терора над руско население в тях и насилствената смяна на управлението с режима на едни хора, които дори вече не притежават властта и полузаконно, понеже мандатът им изтече. А терористите на американския пудел Израел си намериха майстора в лицето на Иран,когото нещо не закачат, въпреки снощните фойерверки

68

Анонимен

преди 2 дни

По-интересният въпрос е защо Израел не напада Иран. Нали от Иран беше снощната канонада? Много интересно е да видим отговора, но информационното затъмнение у нас е тотално и няма и помен от подобен анализ.

67

Смех

преди 2 дни

Руснаците водят непредизвикана и неоправдана пълномащабна (свършиха прилагателните) война в Украина. Но затова пък Израел изпълнява локализирана ограничена военна (свършиха прилагателните) операция в Ливан, който също включва масирани бомбардировки и нахлуване... Страховитите "сили за отбрана" на израел си развяват *** из територията на Ливан сигурно за да "защитават" ливанките от скуката на мирния живот с мъжете им. Ех пропаганда ех кеф. Music by Christophe Héral - Propaganda

66

Popо

преди 2 дни

Според коппейките-исляммиcти Израел днес нанася въздушни удари с "изпечените" 20 ф-ки. Верно ли повярвахте ,че евреите паркираха 20 ф-ки една до друга в очакване на масов ракетен удар от Иран? Това дори и плитkoумните рашки няма да го допуснат и традиционно при атака срещу тяхно летище има 1-2 повредени самолета.

65

Анонимен

преди 2 дни

"Трябва да се създаде един град в България..." - Ама защо ми слагате минусчета русофилчета? Нали искате да живеете като руснаците/иранците/северно корейците? Аз точно това предлагам. Или целта ви не е вие да живеете по-добре, а останалите да живеят по-зле, понеже вие и сега така си живеете заради мързела ви, но някак си не ви понася да виждате, че други хора живеят добре? Злобата и завистта са голям проблем за доста хора, особено за русофилите.

64

Анонимен

преди 2 дни

Трябва да се създаде един град в България, където да се живее по руските закони, с руска средна заплата и руска система на управление на обществото. Да отидат там русофилите и да си живеят като руснаци, като естествено няма да имат благата, които имат ЕС-гражданите. По същия начин един град за русофилите-ислямисти. Там в сила да са иранските закони. Естествено и един за русофилите фенове на СК. Ако някой от останалата част на Бг започне да обяснява, че е фен на Русия, Иран или СК - веднага там.

63

Ром"с

преди 2 дни

Май Нетеняху отново ще тича към бомбоубежижето със скорост ...има клип как тича при атаката на Иран към Израел.

62

Анонимен

преди 2 дни

Егати двойният стандарт.. тия пудели нападат където си искат убиват невинни хора, деца никаква реакция от Европа и САЩ..

61

Анонимен

преди 2 дни

Как нови нападения срещу терористите от Хизбула? Нали kAneйkkите снощи се радваха превъзбудено, че брадите са успели след ракетната атака да убият един от Газа, а двамата терористи с автоматите нанесоха повече жертви от ракетната атака? Как Израел въобще са се възстановили от тези поражения за атака в Бейрут? Сега обаче kAneйkkитe ше се радват ли на ответния удар срещу братята им с брадите и израелците ги попилеят? Не, пак ше реват като путинарко, че виждаш ли ти урките му връщали.

60

Споко

преди 2 дни

Споко и на Иран ще му намерят цаката! Пък ако не му нямерят, ще играе атома! Който се е заял с Израел, хубаво не е видял! Факт!

59

Ужас

преди 2 дни

Израел от 70г.граби арабска земя и убива хора.

58

До Анонимен 56

преди 2 дни

Дали имат и дали са "по-добри" саприказки като за детската градина. Само тRолажът си играе на "Моя бати е по-голям от твоя бати". Въобще не говорим за заплахи тук. Израел е милитаристична и агресивна държава, която десетилетия окупира чужди територии и торможи палестинско население. Ако не бяха шефовете им в САЩ, 7-дневната война отдавна да ги е заличила от гиографията на света. Днес обаче е различно. Нито шефовете им са вече еднолични господари на света, нито съседите им са слаби и невъоръжени.

57

Анонимен

преди 2 дни

И в тази връзка маса записи, пуснати снощи от любителски и не толкова любителски камери днес бяха зачистени - да не се вижда и знае дали, колко и къде са попаднали ракетите. Борбата с истината и информацията в т.нар. "демократичен свят" постигна нови върхове!

56

Анонимен

преди 2 дни

Иран снощи изстреля балистични ракети срещу Израел в рамките на мащабна атака без предварително предупреждение, която накара израелците да търсят укрития, докато кабинетът по сигурността заседаваше в бункер и САЩ подготвяха силите си, пише в. Вашингтон Пост.Изданието посочва, че не е ясно колко ракети са паднали в Израел, но на кадри от споделени в социалните медии видеоклипове се виждат директни попадения в Тел Авив и във военновъздушната база Неватим в пустинята Негев.

55

Анонимен

преди 2 дни

Днес по телевизията даваха интервю с българи в Израел и използваха думите "заря" и "забавно".Българите в Ливан пък плачеха.В Израел са им промили мозъка.Не го взимат насериозно.Тъй като има българи и от двете страни не е редно политици да заемат страна,защото ще рискуват живота на хората зад граница.

54

Хора

преди 2 дни

Израел крие за пробитото пво и загубите,но многото видеа,показват истината.