67

нн

преди 17 минути

Жалък. Не е реалист. Манипулира обществото против Русия и за Ирак, късоглед. И това човече е било министър на отбраната?

66

до 64

преди 25 минути

Колкото и да се пулиш, без развитието на технологиите благодарение на запада, още щеше да си бършеш дирника с буково листо.

65

Анонимен

преди 26 минути

Как го измисли, национална организация! Мноо си ............!

64

Сът

преди 37 минути

Естествено,че има! Ако Сащ не се махнат от Украйна,я избутат другата година я не! Днес израелците са намерили сума ти оръжия,боеприпаси и радио-техника руско производство! Русия е терорист номер едно,просто използва необразованите чаршафи за пионки! Кремъл се мъчи с всички средства да дестабилизира запада.

63

Анонимен

преди 1 час

Русия се държи вече 3 та година срещу цялата Националната Атлантическа Терористична Организация - НАТО, плюс неговите съюзници, повечето от които гащници като нас и нашата политическата ни класа, от професионални свинари, пожарникари, пъдари, инженери по кофи, академици по сапуни и прочие евро *** !!!

62

Анонимен

преди 1 час

По всички тв хвалят скрападжийския купол, а се видя, че даде фира. Прихванали всички ракети, ама колко свалиха? И америкосите и те се наредиха да пазят палачите! Две летища са аут. Рафинерията също. Кой какво прихванал и хванал не е важно. Победата е за Камала Харис! Очаквайте война- ТРЕТА СВЕТОВНА! Синовете ни ще бъдат въвлечени в кървава вакханалия за интересите на световния демократор -САЩ! Нова бежанска вълна-към Европа, не към щатите! Тотално ще съсипят евроикономиката на Урсула...

61

Само истината

преди 1 час

То е ясно това ама кажете за САЩ няма ли интерес?

60

Анонимен

преди 1 час

Нека някой ме убеди, че тези хора правят безплатна антируска пропаганда! Духне вятър-Путин е виновен! Стане наводнение - от Русия е! Баси страхливците! А по начина, по който действа Израел, ако им се подаде инфо, че в Младост има клетка на Хизбула или Хамас - да очакваме ли демократични, приятелски бомбандировки? Понеже спокойно си мятат бомбите по Ливан, Иран, Сирия... За тях агресията е разрешена. Те са от нашите и може да си трепят хора навсякъде по света! Лицемерие=евроатлантизъм!

59

до агент Мърдъ

преди 2 часа

Калашници произвеждат много бивши соц държави, сега верни натовци, вкл. България. В Украйна също има доста руско оръжие. Но Хамас, Ал Кайда и ИДИЛ не са въоръжени само с руско оръжия, има и много западно. Точно Израел мрънкаше, че гледал в арабелите разни стингери, жавелини и прочие техника. Даже Биби беше напцувал Зеле по този случай. Смей се, палиачо:)

58

Щерев

преди 2 часа

г-н Шаламанов много истини каза. ... С такива Българи България ще пребъде

57

Анонимен

преди 2 часа

"Кой създаде Алкайда? Вече и децата знаят." - ЦРУ и Мосад, как кой. Същите които направиха и "Ислямска държава". Ислямска държава нападаше само мюсюлмани, никога Израел. Кой създаде Алкайда? Вече и децата знаят. Тук-таме нападаше и някои християнски общности, за да накара християните да се гневят повече. Хамас са били официално финансирани от Израел. Даже Хамаслиите са се лекували в израелски болници след военни мисии във войната в Сирия.

56

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

Сигурно. И ЦРУ им дадоха руски военни ракети, руски експлозиви и калашници. Бегай пaляк, бегай че си смех.

55

Повтарям

преди 2 часа

Мисията на Нато е ежедневно да oнoждa девствени русофили и руснаци терористи. Засега добре се справят.

54

до агент Мърдъ

преди 2 часа

Хамас бяха създадени от ЦРУ, като противовес на ООП. Пак ЦРУ създадоха движението Талибан, а по-късно и Ислямска държава. За да се намали международния тероризъм, трябва да се ликвидира въпросната агенция. Няма друг начин.

53

Анонимен

преди 2 часа

Железният купол е свалил между 3 и 5%. Смятайте.

52

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

Кой създаде Алкайда? Вече и децата знаят.

51

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

Е нали точно те създадоха тази война.. Логично да имат интерес. Кой според вас създаде хисбула и даде супер модерни руски оръжия на едни ciгани в пустината

50

ъ

преди 2 часа

Шаломов много хубаво ни ги обясни нещата. Изясни ми се например, че еврейските нападения върху почти всички граничещи с Израел територии, са инициирани от руснаците. Иран също е командван от руснаците и само увеличава патакламата. Само не разбрах корабите на НАТО дали и те са командвани от руснаците или са се оказали наоколо случайно. Сега чакам другият специалист, Тагаренко, да доизясни детайлите.

49

Анонимен

преди 2 часа

Ако фанатиците започнат да ни трепат и колят по улуците ни,няма да са виновни те а такива като този дето много му лае балалайката.Що не си гледа пенсията ами дърпа дявола за опашката.Наистина вече се съмнавам,че тия"горе"ни мислят доброто.Време е да отсеем плявата от зърното.Умната на изборите,че да не се чудим после,каква я мислехме а пък какво излезе.

48

Анонимен

преди 2 часа

И украинци и руснаци трябва да се прегърнат и да секне кранчето за евреите. Тая война евреите я направиха в Украйна. После при възстановяването на източна Украйна не трябва никакви евреи да участват.