47

Пепа

преди 37 минути

Така през социализъма всички сервитьори надписваха сметките тройно и четворно...

46

Джо

преди 38 минути

Комунизма не си е отишъл... това означава грабеж и разбойничество от държавата

45

Никола Стефанов

преди 59 минути

"нормативната уредба често била неразбираема и неразбрана от потребителите" - е как искат потребителите да разберат нормативната уредба, след като според признанията на шефовете на ВиК тя била неразбираема?

44

Анонимен

преди 1 час

Къде са тия с меките китки от Спаси София да ни спасят от Софийска вода?!?

43

Анонимен

преди 1 час

Не знам кой крив, кой прав, но с тия спираници на вода това лято, самотна съседка, плащала досега около 20-24 лв на месец, плаща 34-36 лв. Тя твърди, че това е от превъртането на водомера от въздуха всеки път преди пуснатата вода да потече от крана, живее на 5 етаж. Хем вода нямаш, хем повече плащаш. И у нас е по-голяма сумата, наред са си водомерите, техен представител минава всеки месец да записва данните.

42

Анонимен

преди 2 часа

В съда тези фактури ще паднат

41

Morski

преди 2 часа

И във Варна е поголовно така! Явно ВиК дружествата са създали картел!

40

43657

преди 2 часа

Софийска вода, винаги имат оправдания като всички дружества във, България ясно е, че продължават да лъжат хората, а най лошото е, че хората го знаят, но всички седим гледаме траеме си, а те ни правят на луди, смеят се..... Време да ги, изметем

39

Комунизъм

преди 2 часа

Това е реставрация на диващината наречена колективна отговорност. Така се действаше преди 35 години. Домоуправителят ще отговаря като следи водопотреблението на всеки собственик. Ами да започне да отговаря и за сексуалния му живот.

38

Анонимен

преди 2 часа

Това го правят умишлено единственият въпрос е защо не са осъдени? Първо си мислех надписват само моята сметка, след това се оказа целия блок сме с двойни сметки сега гледам целият Манастирски Ливади - Запад. Това е добре планирана акция от тяхна страна от тип "ако мине". Ако имахме кмет щяха да се без лиценз още при първата им шашма февруари в Манастирки Ливади, но не те си продължават сигурно и кмета е замесен.

37

Анонимен

преди 2 часа

Аха, значи причината не е, че водопреносната мрежа не се обновява и загубите официално са над 60%.... Разбира се, виновни са другите, а не концесионерите, които само прибоират пари без да влагат в обновявания...

36

Анонимен

преди 3 часа

До 30: ай у лево с пропагандата си!!! Всички хора знаят кой притежава държавните ресурси и не са евреи!Даже наскоро Виваком ги купиха араби и придобиха и Булсатком. Държавният съд се примири с това превземане. Сега сметката ми към Булсат е с 10 лв нагоре за същото. Докато българската държавност действа против народа на тази държава - никога няма да се оправим!!!

35

Американ

преди 3 часа

До Хейт: Бе не е баш така, навсякъде гледат да ти чопнат повече и навсякъде успяват, само дето в Бгто им позволяват да са още по-нагли.

34

Малко е

преди 3 часа

Трябва Още! щом Плащат - имат Пари!!

33

Здравейте роби на

преди 3 часа

Анархо Комунизама

32

изчисления

преди 3 часа

Така става с грешните самоотчети. Понякога и умишлено. Примерно имаш 10 кубика вода, пишеш 1. Съседа ти също има 10 и си пише 10. В абонатната станция показва потребление 20 кубика, а са инкасирани 11, като други 9 са загуба и се разпределят пропорционално на потреблението. Така единият съсед ще плати 1.82 кубика, а другият 19,18 кубика.

31

БецХален Р0бе

преди 3 часа

Печалбата е за Нас, Загубата - за Вас!

30

Софийска вода и

преди 3 часа

Теца и енергото и мобилните оператори са ционисти

29

Анонимен

преди 3 часа

Дори дървата по селата уж държавата ги дава, но на цена гласове. Зависи кой владее района.

28

Анонимен

преди 3 часа

До 7: Какъв див капитализъм, като все още е див комунизъм? :-) Вода, ток, отопление - разчитаме все на ДЪРЖАВНИ (а не-частни) фирми, и не само им плащаме завишените сметки, а плащаме ВСИЧКИ загубите им в милиони от калпавото им управление.