118

Дивуй

преди 10 минути

До117.Ама толкова ли е малко мозъчето ти ,че написа тая глупост?Айде умнико кажи , ако извадим САЩ от уравнението колко време ще оцелее любимия ти Израел?.

117

offf

преди 33 минути

Хахах, иран са 80милиона а израел 8, и въпреки това от 30 години създават проксита и не смеят да им скочат :Д Краят на аятоласите ми се струва е много близо

116

Анонимен

преди 1 час

НАТО приключва - турците ще помогнат на Иран срещу Хамериканците, които всъщност са в НАТО, както и турците - е това е передастия!

115

Христо Христов

преди 1 час

Преди 15-20 години Нетаняху носеше куфари с пари на Хамас да купуват оръжие срещу Израел.

114

бачкатор

преди 2 часа

Тия нищо не свалиха, вижда се ясно на клиповете, как над 15 глави падат и се взривяват по площ. Защо лъжат и кого лъ ат, не мога да разбера. И САЩ знаят, че Израел са се провалили и гражданите на Израел знаят, но не, давай да фейкнем пространството, че така сме свикнали.

113

G. I. Joe

преди 2 часа

Взаимно ще си плащат и така до безкрай...

112

Анонимен

преди 2 часа

Какво стана с железното куполче? Стана на железна цедка

111

Христо Христов

преди 2 часа

А преди 15-тина години Нетаняху носеше куфари с пари на Хамас да си купуват оръжие. Факт.

110

Галя от EmbassyTO

преди 3 часа

Перуканяху е леко притеснен. Да не ги спасяват пак американците

109

Смятай какви

преди 3 часа

смешнюги палячовци са Иранците - 200 безмислени ракети , приличаха на фойерверки на клиповете.

108

зъб за два

преди 3 часа

исраелъ ше яде голямата папалюга,армагедона ще им дойде на гости

107

Анонимен

преди 3 часа

Той по-добре да гледа следващия път ракетите да не са 2000 вместо 200 и някоя да не го отцели.

106

Анонимен

преди 3 часа

Янките заявиха на евреите, че ще им помагат с каквото е необходими, но същевременно им казаха, че това НЕМА да стане у никой случай преди изборите в САЩ! Значи сега са 1 срещу 1, Израел с/у Иран

105

Кравар Евроатлантик

преди 3 часа

Тея кво си мислеха - че ще стрелят с ракети и няма да им дойде реда да гризнат дръвцето?

104

Питам само

преди 3 часа

Хипотетично какво би станало, ако Израел реши да отговори симетрично и изпрати на Иран един хубав "букет" от 200-300 крилати ракети, или точно толкова колкото е получил на своя територия, при това без ПРЯКО да е нападал Иран.Иран няма "Железен купол", има слаба противоракетна отбрана и много остаряла авиация, ама бил имал право да отговори на Израелските удари(срещу коя част на Иран?) и да се "защити"! Не съм голям фен на евреите, ама тия доста попресолиха манджата!

103

Анонимен

преди 3 часа

И Турция може да помогне на Иран.

102

Анонимен

преди 3 часа

"Трябва да сте много сгънали резайци, че да защитавате ирррран , хамааас и хичбилляяях, които убиха и един българин в Бургас." - Когато ти изнася, казваш, че е българин. Иначе и той е "резаeц" както ги наричаш, нали? Все пак е българин мюсюлманин. Двойни стандарти.

101

САЙМЪН ЦИПИС

преди 3 часа

МАРОКО В СВОЯТА ДОКТРИНА ЗА ВЕЛИКО МАРОКО--ТРЯБВА ДА ОТЦЕПИ ЗАПАДЕН АЛЖИР, И ДА СТАНЕ 2 МИЛИОНА И 800 хиляди кв.км !...НАВРЕМЕТО САЩ ПОМАГАХА НА МАРОКО ВЪВ ВОЙНАТА ЗА ПУСТИНИТЕ --- СРЕЩИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ЗАПАДНА САХАРА КОЯТО ПОЛУЧАВАШЕ ПОМОЩ ОТ СССР...ВЕДНАГА СЛЕД КАТО Ген.ФРАНКО И ИСПАНИЯ ИМ ДАДОХА НЕЗАВИСИМОСТ през МАРТ 1976 Г...ТРИ МЕСЕЦА ПО-КЪСНО..ЮНИ 1976 Г. МАРОКО ПОД ДИКТАТА НА САЩ -- НАПАДНА ЗАПАДНА САХАРА (СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА САХРАВИ) И ИМАШЕ 15 ГОДИНИ ВОЙНА--ДО 14 ЮНИ 1991 ГОДИНА.

100

7373

преди 3 часа

Това трябва да спре! Докато ни управляват злобни и алчни дъртаци ще е така.

99

Анонимен

преди 3 часа

До Бонго Бонго И кой ти каза, че баш ВСИЧКИ ОТИВАЛИ НА ЗАПАД??? Баш па ВСИЧКИ??? Абе, ти да не си от миграционните власти???