124

Чобан Ходжа PhD

преди 28 минути

То пък бг паспорта голям келепир , на всяко летище ви бъркат вдупетата на случаен принцип. В едно Мексико не ви пускат на почивка и ви връщат, единствено до Одрин можете да отидете на пазар. Аре връщай моме паспорта и по живо по здраво. Раевица да си гризе ноктите от яд и да помни когато тя леешеПомия по другата гъска баба Нешка

123

Гост

преди 1 час

Аааа, Илияна се чувствала зле, че била предадена. Ами връща й се неблагодарността, която и тя прояви по отношение на нейната треньорка Нешка Робева. Забравила ли е колко жлъч избълва срещу нея, колко важна се правеше и не зачиташе човешкото достойнство на тази, която я направи състезател с медали. Горчиво се преглъща неуважението, излъгани очаквания, незаслужено обидно отношение. Много от нас помнят.

122

Анонимен

преди 1 час

Истина е, че си го попрецакваха момето, за сметка на еврейката и джуджи. Раева никога не успя да скрие русофобията си. Краснобаева можеше и злато да вземе на Олимпиадата. Очевидно цялото й семейство, включително българската й майка, вече им избиват чевиите от грозната русофобия в Бг. Но в Армения е същото. Да бягат в Беларус.

121

Naso

преди 1 час

Нали не си е показала г.ъ'з,а като Мъжа ти Насо Раев . Кво реве?

120

Влади

преди 2 часа

Така е с наемниците! Борци, фигурно пързаляне, футбалери-национали, баскетболисти. Те нашите не се чувстват българи, че чуждите ли?

119

Анонимен

преди 2 часа

Айде сега ко рвенски номерца, мамашки. Да връща паспорта и милионите похарчени за нея, да стане човек и гимнастичка.

118

Анонимен

преди 3 часа

Ами бяга, понеже България е политически на страната на запада (поне официално) и тя не иска да се състезава за вражеска държава... А Армения се води още приятелска на Русия . Толкова драма за една напуснала руска гимнастичка, не е за вярване!! Звучи като в турски сериал:)))))

117

Анонимен

преди 3 часа

За колко по-некадърни държавата е харчила пари за кюфтета на корем!

116

Анонимен

преди 3 часа

Не ми се търси в интернет но съм сигурен че Григор Българския Казанова не е играл на олимпиада за България никога в живота си

115

Анонимен

преди 3 часа

Не знаех че Илиана Раева е държавата??? кога се случи това

114

Анонимен

преди 3 часа

До 112Оказва се,че за някои се прави изключение да се даде по най-бързия н-н гражданство)))Що да е по-най бърз начин като предателката живее в България пивече от 5 години когото получава бг пашапорт през 2021г.

113

Анонимен

преди 3 часа

До 106Ако си припомните (ако изобщо знаете) откъде произлиза "художествената гимнастика", ще спрете да тъжите толкова.)))Знаем, от Русия другият спорт дошъл от там е самбото, което почти копие на джудото.Популярните спортове като, баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, тенис, са все от гнилият Запад.

112

ОБЕКТИВЕН

преди 3 часа

Оказва се,че за някои се прави изключение да се даде по най-бързия н-н гражданство.Значи можела да работи бързо администрацията и Йотова да подписва без проблем.Ама ако не беше напуснала нямаше да разберем толкова неща от кухнята.Самочувствието на Илияна бие всичко!И на нея и намериха цаката.Украинка стана мис България-там нещо сгафи.Рускиня влиза в нац.отбор-пак нещо има.Така ще е докато не се търсят и поощряват наши деца.

111

Анонимен

преди 3 часа

"Ние сме България - това е изключително уважавана държава"________Верно ли?!

110

Анонимен

преди 3 часа

Пиер Дьо Кубертен се обърна в гроба от претенциите на Илиана Раева. Няма олимпизъм, връщай парите до стотинка хахахахаха Малко остава Илиана Раева да каже "Ние тази власт сме я взели с кръв, ще я дадем с кръв" хахахахаха

109

Отново

преди 3 часа

Никога не вярвай на руснаци.....те така са закърмени...да лъжат и крадат и че целия свят им е длъжен да ги търпим....

108

Талант

преди 3 часа

Не са я пуснали на олимпиадата,пак наши и ваши и като има талант хлапето как няма да духне от Бг.Със сигурност ще бъде по добре финансово даже и да се състезава за Папуа Нова Гвинея отколкото в нашата корумпирана т.н държава.

107

краснобабаева

преди 3 часа

Краснобаева е обидена смъртно, че не тя, а Боряна Калейн е играла на олимпиадата. И в отговор - бяга от България. Ами, да, обидно е, макар можеше на другата олимпиада тя да е изборът на щаба. Но пък и тези от УС на федерацията са напълно прави да реагират остро и безкомпромисно. Де така да реагираше държавата за всеки лекар и мед. сестра, които с дипломата в ръката бягат на другия ден към Западна Европа. Дай парите обратно за обучението, пък ходи където искаш. Много странно! А загубата е голяма.

106

Анонимен

преди 3 часа

Ако си припомните (ако изобщо знаете) откъде произлиза "художествената гимнастика", ще спрете да тъжите толкова.

105

Анонимен

преди 3 часа

Между другото коментарите са излишни .МОК след като е казал че Русия няма право на участие в олимпиадите да важи в пълна сила и за нейните граждани .Какво е това рускиня под друг флаг, ще ви рекетира колкото е възможно , кат Путин с ядрените бомби .