48

Анонимен

преди 36 минути

разбира се, пенсионерите са най-удобната работна ръка, винаги можеш да ги уволниш, може и да не им плащаш много много, защо пенсионерите, които работеха на морето, вече не искат и да чуят, а тези в работоспособна възраст са на временни договори при неограничено работно време без почивни дни, само ученици работят така, студентите си търсят работа в нета

47

Панта

преди 1 час

Знаете ли, че имаме фрезист на 82 години? Просто няма. "Ако не ти харесва, на портала чакат" Вече никой не чака. На приказките за мързеливите българи, ще отговоря така. Защо не са мързеливи на английските ягоди? В чуждия дом на запад? Където са слугини? Това което идва след нас, е пълна загуба. Претенции, без покритие. Липса на трудови навици. И най важното. Липса на въстание. Тъпо като на телето майка му. Искаш да го научиш, то ти показва среден пръст. Слушалките. Таблета. И краката на маши.

46

Анонимен

преди 1 час

Пенсиониране на 67 години възраст, продължителност на живота - 68 години. Ннякой да е навит да плаща 1/3 от изработеното от него поне 15 години ( пет години на пълна заплата, а жив - една :) Това маззно отива в Европата ( там 62 пенсия , 80 продължителност ) Евроатлантически ценности = нищо лично, просто бизнес. И да знаете КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН ... ХХхх аааа .. аа :) Весело, нали :)

45

АНОНИМ

преди 1 час

Защо вместо държавата да плаща помощи, бизнесът не положи усилия да образова и квалифицира ромите? Инвестицията щеше да се възвърне и нещо добро за хората и държавата щяха да направят.

44

Анонимен

преди 2 часа

До Бачкатор 42 : Талантливи? Умни? Как ли не. Мързеливи. Скатавки. Тарикати на дребно. Крадливи, завистливи, клюарстващи и плетящи интриги. 80% лош мат'рял!

43

Анонимен

преди 2 часа

До Бачкатор, всъщност малка корекция. Работодателите го разбират. Проблемът е, че масово хората не могат да си ги изработят тези заплати. Едно е да искаш. Друго е да си изработиш заплатата. Ако не я изработиш, трябва някой колега да бъде ощетен заради теб.

42

Бачкатор

преди 2 часа

Наще работодатели така и не разбраха, че българите са талантливи, умни и работливи хора, които искат да получават европейски заплати, а не да бъдат унижавани и едва да връзват двата края . Те и затова избягаха навън...

41

за трамплин към

преди 2 часа

запада:че всеки ден получаваме предложения от Непал и Бангладеш - интересът и натискът към нас от трети страни е голям.

40

PunkRock

преди 2 часа

Поздрав с Георги Минчев- Муцикантска съдба.

39

България е старчески

преди 3 часа

ДОМ на Д1рти комунисти мутри и чИнгета.

38

селянин

преди 3 часа

ами язе щот такова еле оти ного се плаща се специализирах от инженер на овчар и пияница

37

Mortal Kombat

преди 3 часа

34 един работодател автикомунист не познавам

36

Mortal Kombat

преди 3 часа

Значи за достойно заплащане пари няма да си плащат данъците и да не ги укриват пари нямат а за майбаси яхти и имоти имат.Точат ДДС масово и тн.

35

Скоро ДС от

преди 3 часа

Шпека и от луканката ше поемат

34

h.eod;

преди 3 часа

тука явно до момента пишат само малолетни келешчета....Служител или работник се привличат с ПАРИ и УСЛОВИЯ на труд.Не като вас,да ви се бачка за стотинки,а вие велики"антикомунисти" да се возите на бентлита и яхти,а работниците ви да си броят левчетата до заплата.

33

Гост

преди 3 часа

Когато имаше много хора търсещи работа, работодателите ги изгониха в чужбина. Осигуряваха ги на 2 на 4 часа, после ги пускаха в неплатен месеци за да не плащат данъци и осигуровки. Подиграваха се с хората, бавеха заплати умишлено, унижаваха ги по всякакъв начин. Сега положението не е по-добро. Назначават се пак наши хора, които нямат представа от дейността, издават грешни заповеди и нямат доблестта да си признаят грешките, а обвиняват другите. Има и работодатели, които са коректни, но са малко

32

Според

преди 3 часа

Енергиен експерт същите вътрешни централи в Ромъния и Гърция има двойно по малко персонал за същата продукция като количество която вадят явно некой си е назначил янкошумкарските роднини да скатават на високи заплати и не е само там.

31

ВЛАСТ

преди 3 часа

Здравейте роби на комунизма

30

Хахаххахаххаха

преди 3 часа

Има една книга "Следващите 100 години". Прочетете я. България няма шанс да привлече хора :) Заради особеностите си :) Бизнесът да си намери начин.

29

Анонимен

преди 3 часа

Аз работя на минимална,другото макар и малко в плик.Последният път взех плика и го хвърлих върху комсмолската физиономия на шефа.Пумак,обаче баща му бил ятак