87

dhsfkshfldsh

преди 9 минути

Тъкмо за една AIM-9X и щеше да му дойде добре из0т3ад3е на Су-35.

86

Анонимен

преди 41 минути

Неква *** *** прелетяла покрай Ф-16... голема новина.

85

Анонимен

преди 51 минути

До 84- абе кой какво прехваща не е много ясно. Много изненадано звучеше американския шофьор на ф-ката! Сушката сякаш излиза от нищото, ей така, внезапно. Много им слабо окачването на ф-ките. Разклати се като ТИР на магистрала Тракия.

84

Анонимен

преди 1 час

Само да уточним за Иннчето, че го е написала така сякаш руснаците атакуват вече САЩ. Да навлезнат в обхвата на ПВО-то не значи, че са навлезнали в чуждо въздушно пространство. Американското ПВО (както и Руското) прихващат самолетите много навътре в международното пространство.

83

Анонимен

преди 1 час

Недебето си е 8то измерение! Къде са те, къде сме ние?

82

Анонимен

преди 1 час

Алоу,Мисирkата.Що е туй нещо дето му викаш "недебето"?

81

Анонимен

преди 1 час

"нахлувания в зоната за противовъздушна отбрана на Аляска точно извън суверенното въздушно пространство на САЩ." Я пак ,че не стана ясно точно в коя зона е станало "нахлуването" :)))))

80

Анонимен

преди 1 час

Да почнат да ги свалят руските изклесяци

79

Загрижен

преди 1 час

Как е пилота на Фъ-16 -то? Добре лие ? Има ли нужда от психолог? Дали са му отпуска да му мине треперенето и нервния срив? дали ще минава комисия за да определят дали все още е годен за военна служба след този така неприятен инцидент в който този лош лош лош руски самолет е минал така близко до американския мирен самолет . каква с нищо непровокирана агресия. Да летиш близо до друг самолет и да му нарушаваш личното пространство. Доваци.... Грубияни...

78

Кръчматъ

преди 2 часа

Ето на това му казват Майсторство, а не като нашите "Камикадзита" дето с по 20-30 часа нальот (при средно 100-120 часа годишно) тръгнали да праят въздушна акробатира!!! Резултата беше трагичен!!!

77

Анонимен

преди 2 часа

Ще има свален руски самолет.

76

ПроСоТо

преди 2 часа

ха ха !..Това ме развесели...Горкия пилот на ф-16 !...Така се стресна горкия,че само едно "О!..О!" е успял да каже..А рашъните са си луди глави..

75

европейски популис

преди 2 часа

явно американския пилот от страх не е взел мерки да се разминат нормално

74

F- 15

преди 2 часа

Продавам кафяв мармалад/гарантирано качество/...имам в излишък след маневрата на СУ-35...

73

Анонимен

преди 2 часа

Дан не са насраааа оптните хамерикански пилоти.Не е като да играш дисциплинирано на PS.

72

Анонимен

преди 2 часа

До (^.^)-а защо не продължиш историята със случая.Коато руснаците изпратиха 2 хеликоптерада си приберат втория пилот и нищо не остана по пътя им.После ги опънаха със санкции и накрая Ердоган ходи лично да се извинява на Путин,че било станало грешка.Или само началото ти отърва

71

Анонимен

преди 2 часа

Американеца се вижда как нацапа гащите...

70

До67

преди 2 часа

Ситуацията е много различна, в международно въздушно пространство нямаш право да сваляш самолет, да не говорим че су35 си е тегава мишена

69

ха-ха-хи...верваме

преди 2 часа

F-15промърмори : "напрегнах се"...а СУ-35 му отговори:"по скороСЕусра"-смени си памперса!

68

мързели

преди 2 часа

Айде вече да се подготвяте, преди да дращите, а?! Не помня да е имало удар (удар значи сблъсък) между фърчила в черно море! и след сблъсък при такива скорости, дали ще има оцелели? И не ви ли намирисва твърдението "В зоната на ПВО ИЗВЪН своето пространство"? нещо като "мойто сий мое, а общото също" И кво чакат да се случи кравите, след като се гушкат с чужд бомбардировач, да ги наградят с медал? Щото явно само те имат право да надничат по людските дворове?!