3

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 1 Най-интересното е, че няма веган, който да не е стигнал до прием на купища добавки и витамини, някои от които са налични само в месото. Много е здравословно, ама някак без добавки не става. Хората на кето диети, особено тези на 100% месо, не приемат нищо освен електролити- сол 5-6г на ден, магнезий, йод от солта, ама е вредно така според диетолозите. Витамин С в месото е малко, но толкова усвоим при липса на инхибитори от растенията, че всъщност няма нужда да се приема допълнително

2

Анонимен

преди 1 час

Вчера гледах за проучвания за развитието на мозъка на детето, да не развие АДХД и т.н.. Някак си се оказва, че от най-важните неща за това е ДХА- основно в морската храна и месото. Също ефект- най-добрият засега известен инхибитор на метастази на рак на гърдата. Изследвания са показали, че приемът при жените като цяло е предостатъчен, но ИМА СИЛЕН ИНХИБИТОР, КОЙТО БЛОКИРА КЛЕТКИТЕ ДА Я ПОЛЗВАТ- ЛИНОЛОВА КИСЕЛИНА. Интересното- линоловата киселина е основен компонент на растителните масла/олиото.

1

Анонимен

преди 2 часа

От броколи се набавят преди всичко газове, което нито е полезно нито приятно за бъдещата майка и околните. При необходимост предписват витамини, които за да се набавят са нужни щайги с броколи.