102

аноним

преди 8 минути

И от кого бягат,след като Израел влиза да ги освобождава от ония.Със сигурност са поддържали терористите,за да бягат,а тия,които остават,в момента празнуват по улиците!

101

Една българка

преди 13 минути

Като заминава не питала сега реве самолет да я прибира в България.Покрай тези тарикати бг се напълни с още 50 нюанса черни.

100

пепи

преди 1 час

Като стане голяма тоягата и се сещат за България. Аз като се връщах от Испания, никой не ми плати самолетния билет и разходите по преместването.

99

Коментар

преди 1 час

Когато плачат сега, нека се сетят че те самите (цивилните граждани) които днес се явяват жертви са поддържали и приютявали терористи борещи се срещу онази цивилизация към която сега протягат ръце. И не само това, те искат да я разрушат, да ни наложат техните порядки. Е, благодаря, не изпитвам голямо съжаление към тези хора.

98

а-и

преди 1 час

Когато на 7.10 2023г.-дивите орди от Газа нахлуха,колеха,бесеха,унищожаваха де що живот видяха по пътя си,те отвлякоха и малко,червенокосо, бебче,убивайки родителите му.За него никой по света не пита,къде е сега,по кои мръсни тунелни ями премина рожденият му ден,има ли какво да яде?Никой не проля и сълзица за тия хора.Защо сега грачат,че видите ли,те бомбардират.Така,както не се интересуваха за живота им,така да бъдат добри да престанат със съвети,и закани.Те-евреите могат и знаят!!!

97

Джамбазки

преди 1 час

Израелските братя ви поздравяваха с бомбите еврейски и американци , че много ви обичат ! Благодарят за спасените навремето от българите евреи.

96

аноним

преди 2 часа

В -ДНЕС-се върти статия-интервю-с ханъмата Петя,изпратила двете си деца в Англия,а с другите две-идва тук,на наши грижи.Със сигурност-тия които е изпратила в Англия-там са ,,забравили''да споменат,че са българи-и гордо са заявили,че са ливанци,тормозени от врага!!!И там ще минават за емигранти,бежанци-на тлъсто социално обслужване.А тая и другите като нея,ще скътават на дъното на куфарите килограмите злато,което си пренасят безнаказано по дипломатически начин -превозени до тук на наши разноски

95

Ели

преди 3 часа

Четене с разбиране - жената си е чиста арабка, родена от араби (по случайност в България и от там с бг паспорт). Естествено кръвта вода не става и си се жени за арабин. Сега иска България да я спасява...

94

Главен Готвач

преди 3 часа

Жената казва - "Страната има 18 религии. Няма единен прочит. - Значи те самите са си направили държавата на сбирщина от цял свят и искат да имат единна държава ?! Няма начин . Все едно готвача да направи манджа от 18 съставки , които не се понасят една с друга.

93

123

преди 3 часа

Въпросната дама твърдеше, че самите ливанци не знаят кой е от Хизбула и било много страшно като се взривявали пейджърите, защото не знаеш дали съседа ти не е такъв и дали не си в обхвата. Е как тогава искат израелците да знаят кой е от Хизбула и да атакува само такива? Имало било цивилни....Кой да знае цивилни ли са, бойци на Хизбула ли са? Докато самите араби не отделят сеното от плявата, няма как да претендират, че друг е длъцен да го прави.

92

234

преди 3 часа

Като чуя новина за някой развилнял се с нож в центъра на някоя Европейска столица, някой газил с камион пешеходци, някой взривявал бомби, то винаги е някой радикализиран ислямист. Никога не е евреин, макар и там да има радикализирани. Та ми е някак трудно да ги съжалявам. Иначе нека има палестинска държава, но да спрат всякакви помощи от Европейския бюджет за тях. Да се изхранват сами, както ние сме длъжни да се изхранваме сами.

91

Анонимен

преди 3 часа

г-жа жана си е чиста арабка родена от араби и женена за арабин и си живее в арабия , но изведнъж се сетила ,че има бг паспорт .

90

Мда

преди 3 часа

Колко ли трябва да си влюбен/загубен да се ожениш за ислямист? После ревове, сълзи и сополи.

89

хвашащ арабин страда

преди 3 часа

Хванеш ли си арабин - страдаш. Нямам жал към българките дето се хващат с рязанu. Сами са си виновни.

88

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен--83 ..С една дума , ти оправдаваш Израел и САЩ ли ?Коя държава в света ги ХАРЕСВА И УВАЖАВА ???

87

Анонимен

преди 4 часа

Тома Томов , известен Бг-журналист , при Светослав Иванов в ''120 минути'' : "Потърпевшите от пожарите няма да получат нищо ,... защото предвидените пари за тях , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОДАРЕНИ /ДАДЕНИ/ НА УКРАЙНА '' ...И още :"България не я очаква нищо добро , защото се управлява от МНОГО ПОСОЛСТВА'' ..

86

Анонимен

преди 4 часа

ай да не се оплаква, никой не я е пратил там

85

Българин

преди 4 часа

Ти му даваш подслон, храна, че и кеш да си има! Пък тоя обориген, ходи да вандалства и да ръси промит мозък навсякъде! Вън от Европа! Да ходи в Иран, там да го хрантутят! Меркел е за бесилото с това събиране на цялата ислямска и. з. м. е т! Тия ***.. и на върнаха 30година назад! Ама всичко ще си дойде на мястото и Европа пак ще е чиста и ще е еталон за превъзходство!

84

Анонимен

преди 4 часа

Бе да им дадат по 1000лв и да се оправят, както направиха с наводнените и изгорелите, може и някое старо контейнерче.

83

Анонимен

преди 4 часа

Разгледайте снимката, дали тази жена, на която принципно съчувствам, е българка??? Не мисля.