132

TaTo

преди 10 минути

А Масква дали ще я има тогава,другарю

131

Хайде

преди 11 минути

по сериозно

130

Joe

преди 17 минути

Той и Насрала ги разправяше подобни приказки за Израел,ама ,каква стана тя! Вай,вай,,вай!

129

Русофил

преди 51 минути

До 113 което не и пречи да изнасилва най брутално сама СССР, уж могучая, става за писмените и всички се гаврят с нея след голямата финландска смешка на Кремъл. Рашистанците вече са яли як бой от финландците.

128

popa ot razgrad

преди 1 час

в Русия се наблюдава масов делириум тременс...

127

до 124

преди 1 час

Други неща се пишеха в райкомите на Сумска и Харкивска области. референдуми за присъединяване към Украйна. Нищо де, то вече май няма значение, изглежда всички руснаци ще са в една държава.

126

Анонимен

преди 1 час

Време е да ги изтрият, доста евро Джен*ри ще заминат , а другите защитаващи сащ и ЕС тук ще се понаса*рат

125

Анонимен

преди 1 час

Тоя прафесор явно не знае, че Мацква е била окупирана от Полша, и е поляците се отскубват от Расията защото биха руснаците през 1920г.

124

Анонимен

преди 1 час

До122Точно Зеленски искаше да прави референдум в Курска област.))) Да бе само където още първият ден на превземането, Зеленски заяви, че не искат чужди територии.Дори руските пропагандотори и тв и блогери не твърдят, че Зеленски искал референдум. Това е само в болнатата русуфилска глава.

123

Гражданин

преди 1 час

Полша има много силна и добре въоръжена армия; а какъв зъб има на руските болшевики, избили цвета на полския народ, не е за вярване! Джуджето *** няма да преживее и 24 часа, ако Полша удари!

122

до 121

преди 2 часа

А, не са руски, украински пръд ни са си. Точно Зеленски искаше да прави референдум в Курска област. Както и да назначава военни комендатури, като Хитко едно време. Но трябва да побърза, че както е тръгнало, скоро няма да има хора на място, които да организират вота и да броят бюлетинети.

121

Анонимен

преди 2 часа

До 118А Зеленски проведе ли референдум в Курска област? Нали щеше да провежда референдум в Курска област Зеленски?)))Кви са тия руски пр ъдни където излизат от устата ти бе.Зеленски не е Путягин бе.

120

абе

преди 2 часа

Голяма излагация за НАЦО. Загубиха най-ахмашки конвенционална война, при това използвайки най-боеспособната си армия. А сега трябва да преглъщат и заплахи срещу верният член Полша. Но като си некадърен и държавите ти се управляват на квотен принцип, така става.

119

Мужик

преди 2 часа

Ох милия, за Полша се загрижил, по скоро мисли за себе си че жужето одърте и скоро ке пykне и матушка Россия ще стане арена на мафиотски войни.

118

Анонимен

преди 2 часа

А Зеленски проведе ли референдум в Курска област? Нали щеше да провежда референдум в Курска област Зеленски? И защо днес няма нито един материал за храбрия водач на защитниците на Европа? Да не е паднал в океанана връщане от Ню Йорк? Или е предозирал от мъка по плана за победа и не може да се освести?

117

Сержант

преди 2 часа

,,Москва отвори обятията си, за верни другари. Моля напуснете шиба.. ни.ят европейски съюз, и елате в рят. Тук ще бъдете боготворени.''

116

Айде бе

преди 2 часа

Абе хора разберете , ..... щом по нова и бтв няма никаква новина и сензация за украинска победа или удар , .... значи положението на укропите е плачевно !

115

Слава на кремълския

преди 2 часа

Жужак - най смотания Блатен Жужак на Земята . Целенасочено изтрепва собственото си младо население в една безсмислена завоевателна война . Да горят в Ада всички кремълски жужаци - терористи.

114

До 110

преди 2 часа

И защо да има срокове те украинците сами се набутаха, защото почнаха да ги притискат за Мир,ама се оказаха с 5 курника всичко на всичко в Курска област и сега няма никой руснак интерес да ги гони и пък да се говори за Мир

113

До 111

преди 2 часа

И , какво е Финландия бе една държава като население по-малка и от България да не говорим,че НАТО е един хартиен тигър