43

Анонимен

преди 22 минути

Що не е топло като в Гърция и Турция, лятото Бг беше с техните температури, как така сега има такава разлика.

42

Собственици ООД

преди 27 минути

За средно голям тристаен апартамент на ТЕЦ с дистанционни уреди миналата година плащахме в най големите студове около 200 лева за един месец плюс топлата вода. Топло навсякъде при добра изолация. Топла вода без ограничения. Обаче собствениците сме нормални и цивилизовани, а не диваци.

41

Анонимен

преди 54 минути

Тоя дето е написал тая глупост за 8kW на месец за отопление на 70 квадрата жилище е крайно неграмотен. То от помощно училище да си излязъл ти е ясно че отоплителен уред с мощност 2kW трябва да работи само 4 часа за целия месец по неговите сметки. По голяма глупост не бях чел.....

40

До37

преди 1 час

Що бе,човекът-авторът-праеилно разсъждава,на един апартамент с добра изолация му трябват 8-8.5 киловата мощност за неговото отопление,оттам нататък всеки сам избира как да ги Добие тия киловати!Аз смятам,че такова жилище се отоплява най икономично с два или три хипер инверторни климатика!

39

Анонимен

преди 1 час

Най добре на ТЕЦ ако има централно с изолация с дистанционни уреди които отчитат всеки месец това е

38

Ескимос

преди 1 час

Нямам разходи за отопление.

37

Манджа с грозде

преди 1 час

За 70кв.м ни трябват 8 киловата, но ако е с изолация само 80-100лв,?! После вкарва някакви проценти... Да го фанеш тоя автор и шамари докато ти излязат пришки на ръцете.

36

Анонимен

преди 1 час

Ааа, щом парно ще се пуска, вероятно дядо Господ ще замрази Бг тази зима, а у гречко слънце и топло, рай за хората и туристите.:))

35

До34

преди 1 час

Тогава карай на дръвца,прави се на огняр и недей размишлява!!

34

аз

преди 1 час

От таз платена статия нищо не се разбра.

33

Анонимен

преди 2 часа

Ако отоплявате до две-три стаи в жилището най добре е с климатици висок клас,ако имате повече и искате и топла вода,то тогава най добре е термо помпа въздух вода,подово отопление и конвектори за охлаждане.

32

нищо

преди 2 часа

няма да струва,отоплението за българина е безплатно,ако е на ток или парно ги краде,ако е на дърва му ги дават безплатно като рента от горите,които има от дядовците

31

Анонимен

преди 2 часа

stopirame atomnata i vodnite centrali...da se toplite na kumur, solarni paneli i vetrena energia ;) da ne mi barate gorite, zer she padat pak cherni kutii..

30

Анонимен

преди 2 часа

като си помисля, в Плиска са открили, че е имало подово отопление

29

Анонимен

преди 2 часа

v bg regionite ste stopirame plastane na danaci za sofia...da se toplat kak sakat, s carvuli, navusta, poturi, trop trop trop na hora i rachenici ;)

28

Инженер

преди 2 часа

Най-евтино на българина ще е да запали Парламента и да изгори всичките 240 мародери там ! Тогава ще се стопли ! Тази па.см.ина в Парламента докара тегло, бедност и разсипия на България , а се кани още повече да краде като дойде на власт!!! Такава чума се гори само с огън !!!

27

Анонимен

преди 2 часа

зависи каква е зимата, ако има виелици и спрат тока за седмица с дърва е най-сигурно, а камината създава уют, а най-удобно е централното отопление

26

До 25

преди 2 часа

Къв ти е проблема,като използваш термопомпа да имаш подово отопление?За апартамент по добро и по икономично от термо-помпа няма,малко солена е първоначалната инвестиция но след петата година си само на печалба и то голяма!

25

Ай сега...

преди 2 часа

До Анонимен...отиди при един лекар и ги наговори тези.... да видиш как ще те реди. Абе... абе не ти ли стана ясно, че едно жилище трябва да "диша" и този въздух трябва да циркулира. Сега като си затворил тази стая и няма циркулация, и тази отровна гъба с влага ти се исипва директно в белите дробове и филтрираш всичката мръсотия... ПС: по-добро от подовото парно на газ няма, няма и да има!

24

Евтино...

преди 2 часа

...вече няма НИКЪДЕ!