13

Анонимен

преди 4 минути

Германия беше символ за качество и точност, но вече не е така, зелени са и репутацията им скоро няма да е същата, с Мерцедес, bmw, WV, си отива всичко, прославящо Германия.:))

12

Анонимен

преди 3 часа

В България инфлацията е привнесена главно от другите държави в ЕС, но винаги е по-голяма от средната за ЕС. При ГЕРБ инфлацията в България беше два пъти по-висока от средната за ЕС, а след ГЕРБ само 40% по-висока.Сега щом инфлацията в ЕС спада, ще спадне и в България и някой лъжеполитик ще си присвои славата, че е свалил инфлацията в България.

11

Анонимен

преди 4 часа

Големите бегат, та така с Германия, зелена е.:))

10

Стенли

преди 4 часа

До коментар "интересно" ако това стане всички ще изгорим защото лева е вързан за еврото

9

Анонимен

преди 5 часа

Те какво говорят, а какво става, че се види догодина:)):)):))

8

Анонимен

преди 5 часа

Дълга обаче скача с 25 % та фалита се отлага за бебета и след тех поколения.

7

Анонимен

преди 5 часа

Кирчо и Кокорчо когато беше висока инфлацията викаха била привнесена, но когато започна на запад да пада спряха да я внасят. Сега заради техните шашми догодина едновременно еврозона, либерализация на пазара на тока, увеличение в пъти на минималната и прогонване на инвеститори и нова инфлация 30% минимум!

6

Анонимен

преди 5 часа

Защото я помпят с още заеми. Предсмъртен гърч се вика на това....

5

Зозо

преди 6 часа

Хахаааа, *** ги гони :)))))))))))) 1,8 в Еврозоната :)))))))) Тука нашите за 3% се напъват :)))))))))))))))))))) И викат готови сме за Еврозоната, ама греда.

4

Ганс Вундервафлен

преди 6 часа

BMW, Volkswagen, Mercedes, краят на мита за немските коли. Защо гигантите в Германия са в криза. Германците разбраха, че тяхната автомобилна индустрия е загубила своята конкурентоспособност без руски газ. Цените на енергията се увеличиха. След спирането на доставките на руски газ цените на енергийните ресурси в Германия рязко се повишиха. Без евтин газ производството на автомобили в Германия значително поскъпна. Ще караме китайски электрички.

3

Интересно,

преди 6 часа

а заводите дето затвориха и уволниха персонал, дори германските фирми у нас съкратиха личния състав. Те дали ще се възстановят? Или пак само на хартия, като нашата инфлация. Честно казано, при това слагачество на целия ЕС, очаквам САЩ да ни дръпнат изтривалката изпод краката, което ще зъвърши с обезценяване на еврото спрямо долара. Честито на тия дето имат сметки в евро.

2

Без ГАЗ

преди 6 часа

ЗАКРИВАШ!

1

BG

преди 6 часа

Смях.ами Фолксваген.