257

Бонго Бонго

преди 3 дни

Радев: мамммаааа, уаааааа уаааааааа уааааБооойко ще спечеелиии изборитии

256

Боко

преди 3 дни

В България икономика няма...

255

Пена

преди 3 дни

И Пеевски живее с мамата си и тя му маже филии със свинска мас...

254

Спасов

преди 3 дни

То държава няма, а те се загрижили за младежите...

253

Джо

преди 3 дни

Пишете за това че заплатите са мизерни

252

Жилището

преди 3 дни

100 години ли ще го плащам

251

Митко 31 години

преди 3 дни

Че много ясно, че ще живя с мама ве тъ,паци. Какво да живея с някоя па,ча, че да ми трови нервите по цял ден ли? При мама си е най-добре. Пък с тия днешните футки само чук и бег, че за друго нищо не стават!!!

250

В разпад

преди 3 дни

Всички нации гонещи си децата от къщата са вече извратени ,джендърски и егоистични. Семейството при тях е в разпад. На либерастията здраво семейство не и е нужно.

249

Милен

преди 3 дни

И тук пълно с разбирачи... цените на имотите са високи в момента точно защото много хора могат да си позволят да теглят кредит при тези смешни лихви. Дори и при толкова високи цени, за 20г вноската е поносима за всеки с по-висок от минималния доход.

248

Анонимен

преди 3 дни

"И какво означава съкращениетоп.п. в текста?" --- Процентни пункта.

247

Анонимен

преди 3 дни

Искам да видя тука коментиращите специалисти когато техните деца пораснат, как ще успеят да се оправят при тия цени на имотите. Щото с тоя темп на увеличение няма да им стигнат не един, а два живота за жилище.

246

Анонимен

преди 3 дни

"По-лесно е да живят при мама и да не се напрягат да работят или пък има такива дето са на квартира и пак мама и тате плащат, абе истината е че не им се работи, мързелива младеж" --- А не може ли обратното, защото познавам и такива. Живеят с родителите си, защото знаят, че нямат шанс за собствено жилище в тоя живот, но работят и плащат сметките у дома, особено ако родителите са вече възрастни. И както беше написано по-надолу, защо само един модел и начин на живот трябва да е правилният?

245

Анонимен

преди 3 дни

По-лесно е да живят при мама и да не се напрягат да работят или пък има такива дето са на квартира и пак мама и тате плащат, абе истината е че не им се работи, мързелива младеж

244

Анонимен

преди 3 дни

Какъв е критерият за пренаселеност? И какво означава съкращениетоп.п. в текста?

243

Анонимен

преди 3 дни

И какво лошо има да си при мама до 100. И едно време хората живееха заедно в едно жилище няколко поколения и то в София. Аз имах баба и дядо, които живееха с нас, съучениците и повечето от приятелите ми също имаха поне баба на линия. Така се живееше в централната част на града и беше в реда на нещата. Вярно, беше малко тесничко, но едно дете не обръща внимание на такива неща. А сега като се замисля, не съжалявам, че сме били заедно.

242

Амсалак

преди 3 дни

Много ми е интересно някой като каже - купих си апартамент в Манастирски или Кръстова вада. Купил си дедовия, станал си роб на банката и като пропуснеш 2 вноски ще ти ги вземат. Нали това е целта - банката няма интерес да си плащаш кредитите.

241

Анонимен

преди 3 дни

Всички деца и то големи 30 и повече на елита, който има 8-10 и повече деца, живеят при мама и тати, че даже и с дядо и баба. Огромни единни фамилии под един покрив, пък не се оплакват.:))

240

Искам

преди 3 дни

При мама докато стана на 100

239

Анонимен

преди 3 дни

Познавам много хора с ипотеки , но не познавам нито един който е изплатил ипотеката .

238

Анонимен

преди 3 дни

Тъкмо изплатиш 30 годишния кредит и вземеш,че умреш.