45

Анонимен

преди 3 часа

Къде са ''СИНИТЕ КАСКИ'' на ЕС , или ,... НЕМА ОРА ?

44

Анонимен

преди 3 часа

За да върви тРъговията на САЩ , ту с едните , ту с другите ... САЩ : Имаме интереси , приятели --НЕ !

43

Olelee

преди 3 часа

До ДаМоля? - значи местните празнуват , ние тук ги критиикуваме или ?

42

Да

преди 4 часа

В Палестина и Ливан трябваше дасе изпратят войски на ООН и да спрат еврейските убииства.

41

Анонимен

преди 4 часа

А какво станЪ с Украйна ?Зеленски вече е непотребен на САЩ ,... А !

40

мак

преди 4 часа

Да се готвим за нова вълна гости, тя е неизбежна. Дали ес ще устои? Едва ли, особено страни с външни граници, останалите ще се затворят и дотук със "семейството".

39

Анонимен

преди 4 часа

Израел много пъти го спираха с обещания за мир!Един път стомна за вода....

38

До 32

преди 4 часа

Под всяка статия ли ще си избиваш украинските комплекси за малоценност и ще се правиш на българин бе Фют

37

Шах

преди 4 часа

Айляк е велик и Мухабет е негов пророк.

36

Анонимен

преди 4 часа

Не харесвам Румбата, защото според мен е самовлюбен и "на гoл тумбак чифте пищови", не го подкрепям и за позицията му за Крим, но пък ако наистина каже нещо хубаво за Иран, ще ми се издигне в очите.

35

Анонимен

преди 4 часа

34,ти кога си се пръкнал?

34

Рамзан

преди 4 часа

Откакто Садам нахлу в Кувейт,само фесове клатят света!

33

Анонимен

преди 4 часа

И като се съберат? ЩЕ пият по едно и после кой откъде е... Най много някоа декларация да стъкмят, която близкия изток ще и използва в тоалетната .. най много

32

Анонимен

преди 4 часа

Някой може ли да ми обясни защо преди да се пръкне Израел нямаше нито Хамас, нито Хизбула, нито ИДИЛ, нито Ал Кайда, нито някой въобще беше чувал за понятие ислямски тероризъм? Как така терористите бяха само в Европа, в Македония, в Ирландия, Баските, Корсика, Германия, Гърция, Русия, България и др.

31

Анонимен

преди 4 часа

Арабите отдавна бяха за шамари!

30

Ада на чебурашките

преди 4 часа

Всички, които обичат *** пи6ки и блатни монголи да си взимат багажа и да се махат. Европа на нормалните европейци, България на българите. Вън всички монголоиди и арабоиди от България.

29

Анонимен

преди 4 часа

Само да Ви напомня Радев, с кой се среща скоро! Отиваме в много погрешна посока! Не Иран и Русия са нашите хора! Ние морално, генетично и по всички интереси сме различни от Руснаците и хората които управляват Иран! И двете страни са диктаторски и дискриминират и убиват различните! Има няколко страни по света, които не трябва да ги има на картата на света! Това са Русия и Иран! Има още, но ако се освободим от тези две ще е добре! Същото важи и за нашите политици! Трябват ни други!

28

Анонимен

преди 4 часа

Никакви ирански организации не атакуват Израел. Израел атакува, а другите се защитават. И за да се защитават, нормално е да има "организации". Поединично е по-трудно. Не мислиш ли?

27

Христо Христов

преди 4 часа

Демек, ще се съберат гоите да мислят как да скриват действията на господарите си. Това е.

26

Анонимен

преди 4 часа

Израел много години е атакуван от тези Ирански организации. Хубаво е ако бъдат неутрализирани, обаче няма как да стане това! Там няма как дасе променят нещата! ЕС реве защото знае, че ще има нови мигранти, които ще стигнат до тях! ЕС да спре с лицемерието и да помогне на нормалните хора от Израел и да им даде земя на Израелците да се населят в Европа,да се преместят от Арабите и да се забрани на Арабите и подобни да влизат в Европа,докато не докажат какви ценности изповядват!