26

опасна е

преди 3 часа

липсата на мозък, другото са просто гумички и лепило..

25

Навремето

преди 4 часа

като помня къде сме се катерили и с какви инструменти имаше по трудово 3 клас се чудя на сегашните какъв регрес има и деволюция.

24

Няма стращно

преди 4 часа

Майките им с изкуствени "банани" си лягат , досега не са ги изяли.

23

Анонимен

преди 4 часа

Такива неща имах преди 40 години като ученик и още никой не е пострадал от тях. Сега може да са непонятна и опасна новост за НЯКОИ хора, които не са ги виждали в смесеният магазин на селото от което несъмнено идват. Е .... добре дошли в града! Хапнете си гумичка и си отивайте обратно. Тук не ви е мястото.

22

педагог

преди 5 часа

До Запознат - Да де, ама ако "родителите" са силно неграмотни или чужденци , които не разбират български как ще обяснят на детето си изобщо нещо смислено ??? Учителките не са за украса също така.

21

Запознат

преди 6 часа

Родителят като купува гума с формата на резен диня,да обяснина детето си за какво се използва и,че не се яде и точка!Какви са тия безсмислени драми?

20

още нещо

преди 6 часа

да задължат производителите да направят гумите като курци или лайнца та децата да ги гнус да ги лапат.

19

Анонимен

преди 6 часа

По-голяма е опасността от псевдознания, които се пропагандират и БНТ в "Това го знам". Там в последния тур наравно са образи като Дора Габе и някакъв си рапър текстописец. Броят на американските отрепп.пки, псевдовеличия, е огромен, Според регламента, да ги познаваш, носи същото количество точки, колкото и да разпознаеш Стефан Цанев. Ама НЕ го разпознават, нито Атанас Далчев, нито Гео Милев, нито....А там се очаква да отиват от най-добрите ученици!

18

Анонимен

преди 6 часа

До 16 - Още 2002-ра имаше такива в първи клас. Никой не си спомням, да се беше излъгал. И тогава имаше мега простаци, де! Спомням си как един видя подобно миолвче, изтръгна го от ръката на друг съученик, отхапа гумичката и каза, че "тва има вкус на ***", а псоле го изплю в челото на трети. Ами така - провинциоалистче беше.

17

Анонимен

преди 7 часа

Не, продажбата на енергийни напитки, алкохол, вейпове и т.н. около училищата не са проблем... проблем е че в книжарницата има гумичка направена пр. като резен диня... или сухо лепило (водно разтворимо) с размер на гланц за устни...

16

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 14 Те са много разглезени децата сега мен, ама и родителите им да купуват моливчета с украса на сладолед, панделки, морковчета и т.н..., пълна глупост :))

15

до 14

преди 7 часа

Смятай ти колко си умен, щом първосигнално вярваш на всяка глупост написана в интернет!

14

Анонимен

преди 7 часа

смятайте колко УМНИ са учениците, ако ядат лепило и гума заради асоциация с това как изглеждат, те животните имат повече акъл - ще помиришат преди да вкусят, ще вкусят преди да изядат, ама учениците директно - вижда - тъпче... По глупави сме от животните...

13

Анонимен

преди 7 часа

Абе вие наред ли сте бе? Тези деца да не са ***? 15 килограмовите раници дето разнасят по цял ден са сто пъти по-опасни. Даже и улицата не могат да пресекат нормално с тази тежест, да не говорим да избягат от някаква опасност, да не говорим за уврежданията на опорно-двигателната система.

12

Анонимен

преди 7 часа

Когато бях ученик - баба ми и дядо ми бяха ходили до Москва и от там ми бяха купили гума за *** с големината на 4 сапуна. Ей тая гума колкото повече триех толкова по-голяма ставаше. Някак си поглъщаше парченца от хартията и се уголемяваше. Докато един ден в новото училище ми пребъркаха чантата и ми я откраднаха. Надявам се да е била отровна и онзи да я е дъфкал

11

Анонимен

преди 7 часа

Като поглъщат кола, пепси и т.н..., сигурно не е вредно за тях, те за некакви си гумички се притеснили пишман родителите :))

10

Козарчето Салил

преди 7 часа

Явно някой ора сега са прогледнали .... хаххахаха

9

Да

преди 7 часа

Лепилото от 30 години е с такава форма, открихте топлата вода.

8

Анонимен

преди 7 часа

Напънът да си различен , интересен, обикновено не завършва добре. Но тоеа си е проблем на родителите.

7

Анонимен

преди 8 часа

Каква е тази новина като тези продукти са масови от поне 30 години? Спомням си че миризливите гумички не триеха добре, а лепилата тип "червило" не лепяха толкова добре колкото тези от тубичките. Не си спомням да е имало толкова глупаво дете, което да ги е консумирало орално. Ако сега се появява такъв проблем, явно хората не могат най-елементарно да възпитават децата си вече.