367

364 сергееФф

преди 4 минути

не бъдиПоТъпОт колкото си.

366

Роскu cюpгюн

преди 10 минути

Диктаторчето nymkuн се забалтачи в Украйна,пък щял да води война срещу НАТО хахахахх. Мокрите сънища не спират вече трета година! Ако Xumл.опс nymkuн искаше да покаже мощ и да сплаши Запада един път завинаги,щеше да измете Украйна за раз време и толкова! Опорките за пазене на цивилни и космическите оръжия си ги пазете за вас! Видя се,че нито се пазят цивилни,нито Сърмите им могат да летят!

365

тоти

преди 12 минути

Когато те е страх много говори и му се опъват жилите,знак за агресия !!Тоя ще умре,но няма да се предаде!!

364

Анонимен

преди 12 минути

До 361. На опаковката може да пише всичка. Лекарството се внася от Китай насипно и само опаковането е в ЕС.

363

Анонимен

преди 19 минути

До 361. Произвеждат се и още как. Спомням си че по време на ковид доста писаха по този въпрос. Те много неща с висока добавена стойност се произвеждат в Китай. Не пишете глупости. Мислите ли че Китай е това което е щото е произвеждал само четки за зъби.

362

Пат Бум

преди 20 минути

На путинча гaчи ли са му бумнали пaткaта му виси както и носа! Мязa на бабето ми!

361

sd

преди 24 минути

Лекарствата не се произвеждат в китай - четете опаковките. никой няма да даде на чинковете технологии за лекарства. Те са с голяма добавена стойност.

360

sd

преди 27 минути

Айде да почва тази ядрена война че да се свършва веднъж завинаги с руснята

359

Абе идиот кръгъл

преди 28 минути

"И какви коли произвежда ЕС...." ти бавноразвиващ ли си?

358

Анонимен

преди 29 минути

До 331. Кви ги плещиш заблуден ***. Че кой внася храна или лекарства от ЕС. 90% от лекарствата ЕС внася от Китай. И какви коли произвежда ЕС , автомобилната промишленост вече се изнесе. Откъде ви намират ?

357

Кремъл ФАЛИРА !

преди 29 минути

ИКОНОМИКАТА В РУСИЯ СЕ СРИВА ! ОТ 1 ОКТОМВРИ СКАЧАТ ЦЕНИТЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ В РУСИЯ, СЛЕД 94 ДНИ СПИРА ТЪРГОВИЯТА С ЕВРОПА ! Цените на храните и лекарствата са скочили над 20 процента ! ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЕМЦИТЕ БЯХА В ПОДСТЪПИТЕ НА ПАРИЖ, НО ИКОНОМИКАТА НА ГЕРМАНИЯ ФАЛИРА И ЗАГУБИХА ВОЙНАТА !

356

ми боли ме хуя

преди 32 минути

за недораслия бакшиш

355

Анонимен

преди 33 минути

След koнчuнaтa на путинча, ж гo тypaт на гърба (тура) на 1 копейка! Я! Толкова си и струва! ## Кой ли русофил си е играйкал да блокира думичката koнчuнa?!

354

До 352

преди 33 минути

Е той предлагаше мир,ама Зелето слуша Борис Джонсън

353

До 350

преди 35 минути

Или на зеления наркоман,ама и преди това ще яде украинската нагла копейка тук

352

Анонимен

преди 35 минути

Еей кво ли щяхме да правим бе тоз пазител на мира байПън....дайте му и на него нобела за мир...няма само обонго да е пазител я

351

До 349

преди 36 минути

Ами ще му я туриме на украинска копейка, като избяга от Зеленски да не го бие и да го праща на фронта ще яде бой тук като е толкова отворен

350

Анонимен

преди 38 минути

След koнчuнaтaна путинча, ж гo тypaт на гърба (тура) на 1 копейка! Я! Толкова си и струва!

349

Анонимен

преди 39 минути

След *** на путинча, ж *** тypaт на гърба (тура) на 1 копейка! Я! Толкова си и струва!

348

Фитока

преди 43 минути

Като щял да загуби от Запада при трета световна война,защо Западът не помогне на Украйна с ракети с поне среден обсег до 2000 км?Шубето е си на аз са думата и Украйна е на път да стане изкупителната жертва на западната политика.Не е първата,няма и да е последната.Както под фанфари САЩ сключиха мир с Виентконг в Париж давайки им южен Виетнам,сега пак ще постигнат подобен успех и ако е Тръмп президент Киев ще е украински при бърз мир,иначе не знае какво ще остане след фанфарите, че е е вече мир.