63

Терористите в страх

преди 4 седмици

"Гузен негонен бяга!", Турският джихадистки терористичен диктаторски режим нападна вече Израел заедно с Палестинските извратени джихадистки чудовища масово зверско клане на 7.10.2023 съучаства и в Ирански Ливански Сирийски терор.атаки срещу Израел и с постоянна фалшивата про-терорист.антисемитска клеветническа пропаганда лично от Ердоган приписваща лъжливо на Божият свят народ Израел с Премиер Нетаняху, своите ислямски неонацистки престъпления срещу истина, мир и човечество - терор войни,геноцид

62

Да...ама не!!!!!

преди 4 седмици

Ха късмет да ни нападнат!Ама няма да посмеят!Те ако имаха тоя кураж и възможност досега 100 пъти да са ни нападнали! Ама освен със задкулисни финансови машинации не им стига бабаитлъка военно да ни безпокоят!Живели са под Османско и те и добре ни знаят характера! И знаят и обета ни:,,германците ги почнаха тия получовешки изчадия а нас,турците ни е съдено да ги довършим"!

61

аноним

преди 4 седмици

Ако не е Израел да ги възпира тия крещящи,озлобени варвари,утре тия ислямски изверги ще дойдат тук-нас да изтребват,крещейки,че това е джихад,за установяване на шериат по целия свят!!!!

60

а

преди 4 седмици

Само Корея,Китай и Япония знаят как да се държат с мюсюлманите.Да,в Китай например-руснак не може да получи виза,ако три месеца той е живял в Турция-ислямска страна!!!

59

аноним

преди 4 седмици

Призрак броди из Европа-призракът на ислямаИ този призрак е на прага ни,а и вътре в страните ни,и даже по улиците на Франция,Германия-крещят-това е наша страна,тук ще е Халифат!Зловеща идеология е исляма!!!!Доктрината на исляма е -да-създадат всемирен,ислямски халифат!!!

58

1-3

преди 4 седмици

Докато съществуват необразовани,следователно варварски народи около Израел,няма да има спокойствие за евреите!Разликата в начина на-живот,и даже вероизповеданието се явяват повод за ненавист,вражди и ЗАВИСТ,по отношение на тези,които имат повече средства за благосъстояние!От това може да се избавят само при пълна изолация един от друг.Съвместен живот е невъзможен!!!!

57

аноним

преди 4 седмици

Хроническо безумие,не се лечи!Тоя-какво?-мозъка ли си изпи с тези опашати лъжи!Израел никога не е нападал-само отговаря на удара!!!!

56

Анонимен

преди 4 седмици

Какво ни интересува нас, нормалните хора, какво казва Блутут?!

55

Сорос тире Чаушеску

преди 4 седмици

РУМЪНИЯ на Николае Чаушеску имаше МНОГО ЦАРЕ а другарят Тодор Живков си НЯМАШЕ нито един Цар............Този твой Цар Киро от Катуница е изплагиатствана РУМЪНСКА ЧАЛГА братчед на Слави Трифонов и АЗИС

54

Анонимен

преди 4 седмици

>>> Бойко се озърнал наляво надясно. Налял си две чаши с уйски, изпил ги на екс, хвърлил ги във въздуха, извадил два пистолета, гръмнал Цар Киро, гръмнал и Доган, хванал двете чаши и казал: - Ние в България, имаме толкова многоЦигани и турци, че може да се позволим да ги пием всеки път с различни.

53

Анонимен

преди 4 седмици

Седнали Цар Киро, Доган и Бойко на маса да пият: Цар Киро дигнал една чаш уйски изполя на екс, метнал я във въздуха и я гръмнал с пистолета на парчета: - Ние *** имаме толкова много злато и пари, че можеме да си позволим да пиеме от различна чаша. Ахмед Доган, да не остане назад, изпил уйскито, хвърлил чашата, пръснал я с пистолет и казал: - Ние в Турция имаме толкова долар и злато, и чашите са толкова евтини, че можем да си позволим да пием всеки път с различна. >>>>

52

Анонимен

преди 4 седмици

ЖИТЕЛИТЕ НА АНАТОЛИЯ В ДРЕВНОСТТА - От същото насление през 20в. Младотурската партия създава "турски народ". От 1920г. до днес в Мала Азия е на власт Младотурския режим - подобен на македонския режим - който поддържа тази идеология. Турция е държава на една политическа партия - Младотурската. Правителството в Турция не признава самоопределението на малцинствата и ги определя като турци.... Ако не приемеш исляма набиват те на кол и така ислямизираните българи се пишат че са Турци

51

ВИСШИЯТ СЕМИТ

преди 4 седмици

АРАБИТЕ са НОВОЕВРЕЙЧЕТА а пък ЕВРЕИТЕ са ДРЕВНОАРАБИТЕ е планът за бъдещата ЮДЕОИСЛЯМОСЕМИТСКА ИМПЕРИЯ да го знаете при евентуално ЗАВРЪЩАНЕ на Джордж Сорос от град ДЖЕДА в Саудитска Арабия......Айше и Моше са РОДНИНИ.........В ТАЛМУДА и Старият Завет има цитат ДА СЕ ПЛОДЯТ СЕМИТИТЕ ЕВРЕИ И АРАБИ пренесен от Пророка Мохамед в Корана то ест ЗАБРАНЕНО е да сте Ислям то ест мюсюлмани ако не сте от СЕМИТСКИ ЕТНОС

50

Анонимен

преди 4 седмици

ЖИТЕЛИТЕ НА АНАТОЛИЯ В ДРЕВНОСТТА - В Западна и централна Анатолия това са народите, които в миналото са наричани гети, пеласки, фригийци, лидийци (меонци - пеонци) Всички те са траки - е. е родственици на българи, на румънци, на сърби, на хървати, на албанци.... В Источна Анатолия са други народи.

49

БайТиГаню

преди 4 седмици

До БайТиГаню.. и мен ли ме е научил на Турски да говоря от 20.те години на Булгарско? .. шабатай умен?

48

БайТиГаню

преди 4 седмици

До Анонимен"СЪЗДАВАНЕ НА ТУРСКАТА НАЦИЯ Тя е създадена през 20 в. от Младотурскта партия на Кемал Ататюрк. Всъщност "турски етнос" няма. Понятието "турци" става събирателно за различни народности, които живеят на територията на беившата Османска империя. То не е по-различно от понятието "съветски хора". Прочутият "турски тип" - който е едно малцинство - всъщност съвпада с ... арабския тип. В Османската империя живеят и не малко араби." .. ай стига бре ***.. аз съм роден у Буларистану.

47

Анонимен

преди 4 седмици

ЖИТЕЛИТЕ НА АНАТОЛИЯ В ДРЕВНОСТТА - Те са народите, които населяват Анатолия от античността - отпреди нахлуването на гъците и са родствени и близки с жителите на Балканите. Тези народи, които по-рано се управлявали от Ромейската империя и имат за държавна религия православието, а по-късно Османската династия и имат за държавна религия исляма.

46

Анонимен

преди 4 седмици

Има ли ясни данни народите на Византия да са изчезнали през Средновековието?

45

Анонимен

преди 4 седмици

СЪЗДАВАНЕ НА ТУРСКАТА НАЦИЯ .... Група туранид не би трябвало изобщо да съществува. Очевидно тя е създадена по политически причини, както и славянската. И в двата случая това са изкуствени класификации - по езиков признак, а не по етнически. Все едно да се търси родство между румънци и португалци, понеже говорят романски езици и да се изобрети генетичната група "романид"

44

СВАТБАР СЕМИТИТЕ

преди 4 седмици

АРАБИТЕ СА НОВОЕВРЕЙЧЕТА а пък ЕВРЕИТЕ СА ДРЕВНОЕВРЕИТЕ се промиваха предварително мозъците и докато Русия и Украйна ВОЮВАХА се появи по ЕВРОНЮЗ БЪЛГАРИЯ ТВ ЛЕА КОЕН заявявайки че ИДВАЛА ТРОЙНАТА АВРААМИЧЕСКА ИМПЕРИЯ а вместо това ХИЗБУЛА нахлу в ИЗРАЕЛ защото ПРОРОКА МОХАМЕД е заявил че само на СЕМИТИТЕ като Араби и Евреи трябвало ДА СЕ ПЛОДИ СЕМЕТО и да се забрани секса на пакистанци,турци,чернокожи и прочие.............СЕМ РОДНИНСКА ВОЙНА ИМА