227

Малко за историята

преди 37 минути

До НА РУСИЯ С ЛЮБОВ: Глупости са това. Когато германската армия е достигнала до Москва вече не е имало време за никакви доставки от САЩ. Имало е време за контранастъпление и руската армия (под командването на маршал Жуков) изтласква германските части на сто километра от Москва. Това за нашествието на Хитлер и армията му е началото на края.

226

Малко за политика

преди 50 минути

Много дипломатично се е изразил Песков. Простият и ясен отговор е: "Нищо няма да излезе и този план на Зеленски".

225

Пак по опорката?

преди 53 минути

До Кремъл ***: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

224

Кремлю Късото

преди 1 час

Льош Лоьош Запад. Прати ми клоун да ми скапва уикенда с Кабаева...

223

Кремъл Квичи

преди 1 час

Значи всичко е точно

222

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 час

Когато Хитлер стига до Москва Сталин се упплашвда и искал мир и капитулация като за връзка са ползвали българското посолство тъй като България не е във войната.Но се включват и американците заради Пърл Харбър и татко Джо се отказва като получава заем наем от Америка храна дрехи оръжие трапспорт и пр..

221

Анонимен

преди 1 час

Естествено ! Единствено и само Русия решава, кога , колко и как

220

Прав е Песков!

преди 1 час

Зеленски не може да принуди Русия да сключи мир. Този, който не ще принуди, но ще срази Примитивна рус е Пентагона с Космическата си флотилия. Това ще бъде космическа война.

219

Анонимен

преди 1 час

Всеки ден (((ЗАГРЕЯ))) изгрява и всеки ден залязва на ХорИзОнта. Бялото Братство бди със зоркото Око на (((СЛЪНЦЕТО))) и живота течащ в бистрата вода на седемте Рилски Езера с върха на Бог ХорБел - Орбел - преименуван от Османците на техния бог Мойсей Аллаха - Муса Аллах - Мусала. Братя Бели Българи! Върнете името на върха на седемте Чакри - Езера в Рила на Хорбел - върхът на Белите ХОРта играещи ХОРО и Пеещи заедно в ХОР и Светът отново ще прогледне!

218

Анонимен

преди 2 часа

Драги руснаци... Като не щете мира - на ви секира.

217

Анонимен

преди 2 часа

Тръмп е за Ковбоите и Интелектуалците. Тръмп е за стабилността на Америка!... Не е за Световния Комунизъм и Ислямизъм на Путин! Тръмп е с Бялото Братство... Съпругата му е Бяла. Децата му са Бели и са от рода на Исуса Христа! Нашето Българско внуче Америка ще донесе свободата на България. Нашият Бог (((СЛЪНЦЕТО))) бди над нас.

216

Анонимен

преди 2 часа

Лилипутин не иска мир, това е ясно. Навремето и Хитлер не искаше мир. Хитлер и Путин са близнаци.

215

До 213

преди 2 часа

Е явно е така щом квичиш тук агент Мръднал

214

Анонимен

преди 2 часа

Недоимперията на РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал, територия - на Златната орда на Чингис хан, население - блатен планктон, расийский език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазия на душевно - болни сатрапи като Сталин и Путин. Вечен крепостен затвор, управляван от кланящи се наФолоса - висяш огроменХУЙ надолу с главата, а гореМъдете в центъра на позлатените царски дворци с откраднато Българско злато от Кремъл в Москва!

213

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

Какъв мир бе, Русия е слаба в момента. Без хора, без ракети, без складове, без сармат. Сега е момента за настъпление. Нато да тръгва към Сталинград. Тоя път авчарчето от Урал със снайпера няма да ги спаси.

212

Хаха

преди 2 часа

Олаф Шолц : Замяната на руския газ досега ни струва над 100 млд. евроа добро утро

211

Анонимен

преди 2 часа

От компанията Кока Кола се обадили на Путин: Здравейте Вова, обаждаме се от Кока Кола и имаме бизнес предложение. Ще ви дадем 2 милиарда долара ако за знаме на русия върнете старото знаме на СССР и някъде напишете "Соса Сола", - Предложението ви звучи интересно - отвърнал Путин - и аз ше го обмисля и ще се консултирам с Медведев. Затворил Путин телефона и се обадил на Медведев: Здрасти, Дима, абе да те питам, спомняш ли си кога ни изтича договорът с Аквафреш?

210

Тръмп

преди 2 часа

А Тръмп направо се изсмя над Зеленски и лъжливите му брътвежи за въображаема среща в наркоманската му кpaтуна

209

Mda

преди 2 часа

Отново - вижте празната зала пред Зеленски в речта му преди малко ...толкова за Украйна и какво мисли светът за нея , единствено спонсорите на войната присъстват

208

Анонимен

преди 2 часа

Руснаци, яжте много Чесън срещу Путиновата болест и всички лабораторни военни вируси. Чесън не ги лекува, но държи всички ...и Путин и лекари и военни на прилично растояние от Вас!!!