36

Анонимен

преди 55 минути

Този ще замени ли Милошевич? Вучич може да прави само палачинки, за друго не става.

35

Българин

преди 1 час

Пълен ***!Чула жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак се получава в случая.Къде тук има нещо общо между сръбската държавица и югославската такава?Този ***, цитира точки и алинеи, както му изнася. Ама истината е една. Сърбия беше потопена, заради чудовищната си политика спрямо малцинстата и онези, които не са с тях. Същото чака и ***!

34

Карачанаков

преди 1 час

Хайде и този почна да говори за ядрена катастрофа очевидно и този е бил на среднощният запой с МЕДВЕДя,ПЕСа,Мара и другите знайни и незнайни руски алкохолици

33

Зоран за дръжавата

преди 2 часа

Този човек е глава на държава бомбандирана от американците.Той иска реванш и ако може да се изгради пак Югославия, но тежината му е Косово и затова се изказва по този начин. Сърбия и по специално сърбите ги боли за Косово и са готови на всичко за него.

32

Анонимен

преди 2 часа

За разлика от сърбите нашето население живее във села - поддържа се някакво ново на социална ангажираност към останалите хора. Дори и в планините са земеделци, където няма земеделие са печелбари-гурбетчии, или развиват занаяти като строителство, дървообработване (тези резбарски школи), търговия пътуват в осм. империя и по света. В основата на Българите стои личното развитие - затова планинските региони - Западна Македония, Централен Балкан, Самоковско дават най-много възрожденци, попове и интеек

31

Анонимен

преди 2 часа

Това е типично за традиционния сърбизъм! Сърбите са народ от планински свинаpи. Живеят в отделни къщи в горите. Те нямат села. Затова най-големият им празник е кyчнa слава (празник на къщата). Тези хора не живеят в общност - от там дивaщинa, низко културно-социално ниво, мизантропия. От там идва тази нечовешка злоба, която изливат срещу българите в 19 и 20 век. Подобни са традиционно и албанците и планиските гърци. То затова сблъсъкът албанци-сърби е толкова съществен.

30

Тенгри кан

преди 2 часа

До НенадЩом сме татаре, вий требе сте антички кат макетата? Антички српе?:))) Српе, вие немате земя, оти целата ви држава е върху татарска земя;)))

29

Тенгри кан

преди 2 часа

Проблема на Сърбия е много по-голям, говоря за териториалният. Сърбия няма земя, за да бъде държава. Защо? Защото тя е държава върху български територии. Така, че, Сърбия трябва да си избие от главата, идеите си за териториално разширение, защото то ще е за сметка на България, не на Албания;))) Там вече не може, Запада ги пази, а Сърбия се натиска да влезе в същия този Запад наречен ЕС;))) Значи, остава да разчита на високото качество на населението си, но за териториални придобивки - да забрави

28

Кво мрънкате бе

преди 2 часа

Няма страшно и при тотална ядрена война няма как да изчезне бацила наречен човечество

27

Анонимен

преди 3 часа

Запада ли плаши с ядрени оръжия или изтока и нацистите викат дръжте нацистите

26

Крундел

преди 3 часа

ах, поредната кремльовска марионетка, на която толкова дълбоко са бръкнали отзад, че му движат устата, направо радиоточка гаварит мацкваабат, как толупий2 - орбанчето не се е включил да приглася не знам...обаче не споменава, кой плаши на всеки кръгъл час с ядрена война и всичките "политически ток шоута", т.е. неумна пропаганда за алкохолизирани менталноограничени е как ще унищожим лондон, брюксел, берлин... софия

25

Слава на Русия!!!

преди 3 часа

Слава на Русия, защото отново ни освобождава от нацизма!!!

24

Майора

преди 3 часа

Вучич , твоите думи са катослед дъжд качулка! Защо защитаваш войната на Русия срещу суверенна Украйна и влияеш на отношенията на РСМ с България?

23

Анонимен

преди 3 часа

Хехехеее, я Вуче как беше превзет Белград 41,разкажи. Шепа германци и един блъф.

22

Фънк

преди 3 часа

Поредния русофилски диктатор българомразец, който стои зад всички интриги в Македония. Никакво съчувствие към него и бомбардировките на НАТО. Има карма.

21

Анонимен

преди 3 часа

И Русия ни заплашва с ядрено оръжие. Оф, забравих, че Вучич и Путин са приятели. Ние им направихме безплатно "Турски поток" в ущърб на Бг, но сме в списъка на неприятелските държави.

20

Елементарно Уотсън

преди 3 часа

Да каже на Путлерчето да се изтегли от Украйна за да няма ядрена катастрофа.

19

Анонимен

преди 3 часа

Други хора случайно да са се изказали в ООН?! Или публикуваме само копейките?

18

Анонимен

преди 3 часа

Сърбите се дразнят на това лицемерие!

17

Анонимен

преди 3 часа

В Босна и Херцеговина има близо 50% Сърбско население, което искаше да се отцепи и да имат самостоятелна държава- Република Сърбска! Сега има такава област, но в рамките на Босна и Херцеговина! В Хърватска искаха нещо подобно, като 10% от територията на Хърватска,.която е до Сърбия живеят над 90 % Сърби! При разпада на Югославия те не искаха да са част от Босна и Хърватска! Света не им даде! В Косово е подобно, Албанците не искаха да са част от Сърбия! Света обаче ги подкрепи!