84

Анонимен

преди 1 час

Изобретатели от Велоико Търново успяха да задвижат трактор с помощта на енергия от гравитацията. Революционният електродвигател харчи по-малко от електрическа крушка, но според създателите си може да реши проблема с високите цени на тока у нас, тъй като успява да охлажда и отоплява огромни помещения. Първата демонстарция на изобретението беше направена в горнооряховското село Поликраище пред камерата на "Денят започва"!

83

Анонимен

преди 1 час

Двама мъже от Велико Търново изобретиха генератор, който може да произвежда електрическа енергия от гравитацията на земята!

82

Анонимен

преди 1 час

Русия е много богата цена незнам как краварите опредлиха какво очава тя когато говориха за разпада на Русия за краха и след санкциите за унищожението и и нищо не се сбъдна . Но знам една пророчица която е казала за Русия че ще стане силна и мощна държава а е казала за САЩ невиждам такава държава в бъдеще . Това е нашата пророчижа Ванга

81

ъцз

преди 1 час

и според теб Европа от къде компенсира този газ? Пак руски но през посредници ина по-висока цена... страхотни санкции и страхотна икономическа логика

80

Пишете следната

преди 2 часа

откровена глупотевина "Потокът от петродолари помогна на Кремъл". Няма поток. Няма петродолари. Русия търгува своя петрол и газ на приятелски държави срещу национални валути. Нали е под санкции. Нали е изключена от СУИФТ. ? петродолари?

79

Анонимен

преди 2 часа

Малко мислете.... От къде идваше в Европа газ и нафта - от Саудийска Арабия и в Источна Европа от Русия.... Тия двете държави нищо не правеха освен да продават Газ и Нафта. Сауди Арабия постоянно вдигаше цената на Газта и Нафтата и Европа Задлъжня към Сауди Арабия и 20 години изплащаше своя дълг... Вече дългът е изплатен, но Европа с това изплащане потъна под Мюзюлмаската Религия с емигранти! Такъв е бил договорът. А сега Европа за да се напълни с Бели Човечета е и войната на Русия в Украйна!

78

999

преди 2 часа

Спадада в нефт може и да го задържат на около 20% следващите 3 години, но от газ ще са поне 40% спад. Няка как да компенсират 200млрд кубика, които продаваха на Европа.

77

Анонимен

преди 2 часа

Леките коли на Тесла са едни от първите екологични Леки Коли... но те имат Литиеви Батерии, които издържат до 40 000 мили и трябва да се сменят с нови на всеки 40 хиляди мили.... Освен това карусерията е тежка - от стомана. В момента И Тесла и Форд и ГМ и Мерцедес и БМВ и други производители минават на карусерии от Конопена Пластамаса тежащи по 300 кг и на Конопени Батерии с висока капацитивност и 1500 мили след зареждане.... ииии не е нужно да се сменят като литиевите на всеки 40 000 мили!

76

Анонимен

преди 2 часа

В момента пропагандата хвърчи до неузнавими висоти! В момента става световна промяна на бизнесите! Нафтовата и Газовата индустрии на добив и производства отиват в историята на човечеството. Идва обратно това която е било преди 1944г. ЕКОЛОГИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ. Нашите деди са отглеждали ЕКОЛОГИЧЕН КОНОП от ХИЛЛЯДИ ГОДИНИ! Но и под името СМЯНА НА КЛИМАТА старите пари в банките, бизнеси, бизнесмени си отиват и идват нови. В Германия например бе създадеха Генетично Лека Кола 2012г.!

75

дедо Груйо

преди 2 часа

Днес заредих бензин 2.29. Русията е чао. Войната на Пoтю остава без финанси.

74

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

На мене петрол ни ми трябва бе пич. Карам Тесла. Замириса ли ти на нещо? Вземай лопатка и си събирай. Баси беднякът.

73

Анонимен

преди 2 часа

Да пазят петрол и газ за следващите умни поколения, които ще ги ползват с удоволствие и ще улеснят живота си. Сегашните ще се кефят на зелените политики и ще се върнат в миналото реално, а не с машината на времето.:))

72

Анонимен

преди 2 часа

A c koлko щe ce cвue repмaнckaтa ukoнoмuka, a cлeg нeя u eвponeйckaтa?

71

Анонимен

преди 2 часа

Русия е КРЕПОСТНИЧЕСКА ДЪРЖАВА - Феодалът Юдашвили Сталин по времето на СССР иззе земите на Руските Ковбои - Селяни. Направи КОЛХОЗИ. Натика руските селяни да работят на не своя земя. Тия които не си даваха земята над 20 милиона ги унищожи в Гулаг.... Същото стана и на Българска земя след нахлуване на Войските на СССР ... отнеха земите на Българските Ковбои - селяни... Тия които не си даваха земите в ТКЗС ги нарекоха КУЛАЦИ и ги натикаха даМрат по Концлагерите! Комунизъм = Крепостничество!

70

Анонимен

преди 2 часа

Русия е КРЕПОСТНИЧЕСКА ДЪРЖАВА - Феодалът Юдашвили Сталин по времето на СССР иззе земите на Руските Ковбои - Селяни. Направи КОЛХОЗИ. Натика руските селяни да работят на не своя земя. Тия които не си даваха земята над 20 милиона ги унищожи в Гулаг.... Същото стана и на Българска земя след нахлуване на Войските на СССР ... отнеха земите на Българските Ковбои - селяни... Тия които не си даваха земите в ТКЗС ги нарекоха КУЛАЦИ и ги натикаха да *** по Концлагерите! Комунизъм = Крепостничество!

69

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 часа

ЕИИИИ КОИ ШЕ ИЗМЕРИ КОЛКО КИЛА Е ЛАИНОТО НА ПЕЕФСКИ ?

68

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 часа

КОГАТО СИ БЕДЕН И СИ ПРЕД ЛУДОТО ЦАРСТВО НЕ МОЕ А РАЗБЕРЕШ ИСТИНАТА И ВИНАГИ ИЗБИРАШ ЛАЖАТА !

67

123

преди 2 часа

ХА ха ха .Руснаците са големи опримисти. През 2023 спада на доходите от нефт и газ в руския бюджет беше 40 %. Това са данни на руското министерство на финансите. След това засекретиха данните и вече на сайта minfin.ru вече няма никакви разбивки на приходите. Газпром отчете 7 милиардна загуба.

66

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 часа

в Саудитска Германия и т.н.................ХИХА ! ТЯ И АМЕРИКА Е САУДИТСКА ! ПИТАИТЕ КАМАЛКА И НЕИНИЯ СЕХ АРХИФ !

65

Анонимен

преди 2 часа

Русия е КРЕПОСТНИЧЕСКА ДЪРЖАВА - Крепостните селяни са най-ниската социална класа във феодалната държава и техния статус е подобен на този на робите, различавайки се от тях само по това, че не могат да бъдат продавани отделно от земята, която обработват, Крепосното право съсежда забрана за земеделските производители да напускат по своя воля селските си стопанства, като в случай на бягство подлежат на принудително връщане. Крепостничеството бе въведено от Юдашвили Сталин в СССР!