224

Жалката Истина

преди 15 минути

Хитлер каза същото през 1941, Чърчил през 1942, Рузвелт през 1943. Сталин им се изпика в устенцата през 1944. Днес куп западни абонати на Путин пак плюят а той пиккае, а те викат дъжд във вятъра бухахахах бухахахахах бухахахаха да се посмеем нали приятели, ак ташшак стааа :))))

223

Анонимен

преди 51 минути

Въпроса който непрекъснато се повтаря за контранастъплението е явна провокация.

222

Ротшилдите никога

преди 1 час

няма да си върнат нито Домбас, нито Крим, а това гнусно евреиско ллллайно ще го застрелят като куче

221

Хм

преди 1 час

Когато начело на Украйна беше сладкарят Порошенко, там кне беше сладко, а сега, когато начело на страната е комикът Зеленски, там никак не е смешно.

220

Спеца

преди 2 часа

Какво падение на Запада , да се занимава с този комик , да му върви по гайдата , вместо да работи с Русия и Китай за своя проспиритет!Дали от алчност го правят и заслепени от тая алчност не виждат че тласкат света към ядрена война?

219

Най-добрата принуда

преди 2 часа

Изгарянето на Кремъл е най-добрата принуда за жужето, за да спре войната...

218

Анонимен

преди 2 часа

Не знам как е в Ню Йорк в ООН-то. Но в Угледар е добре. Градът е обкръжен, с щурма не бързат. Но артилерията от сутринта не спира. 72-ра бригада и останалия гарнизон се топят бавно и сигурно. ВСУ не защитава градовете си, а се крие в тях докато не бъдат разрушени. Не им пука за тях защото знаят, че не са техни.

217

Анонимен

преди 2 часа

Този въпрос който непрекъснато се повтаря за контранастъплението е отявлена провокация. Не му слагам знак .

216

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен - никакъв зор не е имало, българите сами се нагьзиха и сами си съсипаха всчико, сега да не обвиняваме другите, че се възползват за да извлекат изгода от нагьзвачеството на българина.

215

Анонимен

преди 2 часа

В Библията са описани 10 божии заповеди-не убивай не щради,не лъжи и прочиадае...Коя от тях не наруши запада? А иначе уникално набожни. Първо прочетете БиблиятаВ Неделя ме мъкнаха по скапаните си църкви.

214

Анонимен

преди 2 часа

Мисля, ме единствения начин да се оправим е да обявим война на Русия и да сядаме да чакаме да ни превземат, европата само расипия и грабеж ни донесе, невиждан в света, все пак доста зор си трябваше да се съсипе една прилична икономика и добра армия, само зеля успяха да излъжат по лошо от нас да си разсипе и унищожи държавата, утешението ни е само че укрите са по п,р,о,с,ти и от нас.

213

Анонимен

преди 2 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

212

Анонимен

преди 2 часа

След толкова злолуми, чакай уставът на ООН да те спаси. Държавата му вече 3-та година се руши, а той още не знаел защо го нападнала Русия. Щом не знае, ще пати и ще разбере, тежко на народа му с такъв водач.

211

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/206 "Да се смея ли, да плача ли?" - смей се. Про'с'таци дет гласуват за ччужди интереси не заслужават да ги бъде.

210

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/201 "Пълно е с бедни и недохранени хора в ЕС и САЩ седнали да хранят украинци" - поне у нас болните и недохранените гласуват да се хранят украинците. Така че аз проблем не виждам.

209

Анонимен

преди 2 часа

Не го разбирам Зеленски. Всеки път едни и същи приказки и всеки следващ път ситуацията е по-зле. Трябва да смени плочата. На всички вече е ясно, че дори да задържи сегашното положение е невъзможно, какво да говорим за победи. Спасение му е майката.

208

Анонимен

преди 3 часа

До Дядо Соци/195 "Да мачка Путин , ама не може .Излага се жестоко." - бе друго излиза в медиите.

207

Анонимен

преди 3 часа

"Европейците също се включиха в натиска върху ръководството на САЩ. Всяка атакувана държава има право на самоотбрана. И това право не свършва на границата на собствената ви страна, казва Роб Бауер, ръководител на Военния комитет на НАТО." .... КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ПАЛЕСТИНА, СИРИЯ И ДРУГИ НАПАДНАТИ ОТ КРАВАРИТЕ ДЪРЖАВИ СЪЩО ИМАТ ПРАВО НА САМООТБРАНА...

206

Христо Христов

преди 3 часа

До Така е ../194 "Путин започва директно с ядреното и ни унищожава." - че то полза от матрял дет 85% гласува други да го командват, има ли?

205

Анонимен

преди 3 часа

То беше ясно от самото началото --на салфетка кактко преди за един територии за другия сто синджира роби ! С приятел като фащ врагове не ти трябват !