45

Анонимен

преди 53 секунди

Истерични, препечени камаланки само на пазара да ти гадаят на длан стават. Ако тази маллгаллка спечели изборите им сериозно трябва да се замислят да я закриват и демонокрацията и целия кат тун, в който белия човек е изчезващ вид след като с тошкова теуд и пот е създал хубава и култивирана среда за живот, идват пълчища савиджес и опоскват всичко

44

blue91

преди 1 час

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

43

Ново Начало

преди 1 час

Без *** лу ци от ДС!

42

К.У.Р за България

преди 1 час

И да ги изнасилат бежанци Фанала *** ба ни те м1рши от ДС

41

Хайл Хитлер

преди 1 час

Мразя 4иFУти!

40

Ще ви издам една

преди 1 час

Тайна почти всички фирми в България осигуряват на минималната и Данат пари под масата да укриват *** б ани данъци!!! е така се карат скъпи коли!И се копуват скъпи имоти!А *** ба ните Нап и тн се преструват ме не знаят защото и те са в играта!!!Искам да знам До кога освен че политици и мутри ще крадът народа на едро и на дребно до кога ще ни краде шиб аната комунистическа изметт която си играе на бизнес и работодател!как така ще пращат на края на вторият месец ?!България е ПОЗОР!!!!!!!!!!!!

39

Трябваше

преди 1 час

През втората световна Америка и Англия да сравнят България с земята при Бон банди ровките.То няма смисъл да съществува такава държава!На суругатДегенерати *** лу ци от ДС комунисти рус0роби мутри и корумпирани съд Поритици и ушеви!Защо съществува Цългария с какво е полезна на света!!!!На народа си очевидно не е полезна!

38

Как ще плащате

преди 1 час

На края на втория месец бе алооо кой сте вие бе да ви *** пи4ката мизерна Българска!4иFутска!!!!Хитлер беше прав бе!

37

Мразя България

преди 1 час

*** б ана престъпна държава комунистическа ко4ина Анархия на *** и *** ба ни Мутри!Майната ти помярска държава на ДС!!!Е бани комунисти!Да умрете дано!

36

На кой са тия фирми

преди 1 час

Нещастни престъпни който пращат на втория месец на кой *** БАН Мутро политик Комунисто бизнесмен Коя *** бана *** си позволява да се Гаври с достойнството на този народ!До кога бе да ти *** пи4ката майчина и държава и сичко!!!!

35

Не ме интересува

преди 1 час

Какво стана в Америка а в *** б аната Църгария!Защо живееме като животни!!!

34

Анонимен

преди 2 часа

Даже Клинтката когато в навечерието на гласуването я пепна пепката след 8 години все още е на порядъци по интелигентна жена,която говори с усет,мислите и изказванията й са подредени в чист словоред.Лелята явно ако и дадът наместо аспирин хапче с естази шъ си изкокити сливиците.Хората чакат Командир.Чакат изпълними и разумни икономически програми а не стоматологическо отношение.ако не й се дават навеждащи въпроси казва че е от средно статистичиско семейство. Хилари Клитън би се справила по-добре.

33

Анонимен

преди 2 часа

Азвадки от едни тетрадки: След днешното днес утре започва утрешния ден. . . . Относно економиката, културата и спота мога да споделя че произхождам от среден клас семйство. . . . Такива неща дажа нашите Баце, Кице и Кольоце не са мигнали да ни споделяват.

32

XuTbP5bP

преди 2 часа

Ahahahahaahaahhahahhaa

31

Анонимен

преди 3 часа

Да и пускат смеха по-често

30

Анонимен

преди 3 часа

Приготвили са се за алабала със софтуера и пак не са сигурни дали ще успеят...смятайте.За Камилата един глас ще е над 1,а за Тръмп ще е 0,8 като това доказване няма.Като си дразнят народа нищо хубаво няма да направят.

29

Анонимен

преди 3 часа

А какво ни интересува това нас нормалните хора

28

Анонимен

преди 4 часа

Знаем за руските хибриди...

27

КАМАЛА ХАРИС

преди 4 часа

ОЩЕ ПРЕЗ 2025-ТА ВЪЗНАМЕРЯВАМ ДА ПРЕВЗЕМА МОРДОРСКВА СТИГА ДА СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! ЩЕ Е ГОЛЯМ СРАМ ПРЕВЗЕМАНЕТО НА СТОЛИЦА НА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА НО И АЛТЕРНАТИВАТА ДА СЕ ПОЛЗВА ТОВА ЯДРЕНО СРЕЩУ УКРАЙНА ИЛИ НАТО СЪЩО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ЗАГУБА ЗА ТЪПОТЕРОРУСКАТА! УКРАЙНА ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА АКО ДЕМОКРАТИТЕ СПЕЧЕЛЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ТОВА ДОРИ НА ПРЕДАТЕЛ ТЪ ПУТИН МУ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!

26

Алекс

преди 4 часа

Камала Харис е добър изпълнител на духов музикален инструмент и с тези си умения стигна до сенатор и вицепрезидент.Но президент вече е съвсем друго ниво.Тези умения са недостатъчни Тръмп ще я отнесе.