13

anatol ie

преди 15 години

анатоли беше 1 *** .. постоянно го виждах пред общината да слуша песни и да гледа танци ... добре че си отиде че 1 заблуден тъпчо гори в ада толиии

12

Аз също го познавах.

преди 15 години

Само като си помисля че в съседния блок онзи психопат го пребил...

11

Krasimir

преди 15 години

Анатли.Да и аз го познавах човека.Това което му се е случило не е за подсмиване или за гаргара както спомена "6" на всеки може да се случи.Никой не е застрахован!А относно това което се е случило какво да говорим трябва оправниците да са в затворите те хората които не са психически добре нищо не са виновни.Така е съгласен съм ,че трябва да са в заведения с спциален надзор но рибата се вмирисва от към главата... всеизвестно е! Днес бях на центръра и видях никролог на ТОЛИ до бившето кино Вапцаров! !!!ПОЧИВАЙ В МИР АНАТОЛИ!!! Отидети една невинна душа нека малко се замислят личностите които са отговорни за това!

10

родом от Ямбол

преди 15 години

Въпреки, че имаше психични отклонения, той си беше много повече истински човек от повечето нещастници, които са по улиците на България. Доста съм разговарял с него, според мен той си беше и доста умен за положението си + това обичаше страшно много българското. Обичаше да ходи много на различни представления, където има народни танци и песни. R.I.P. Анатоли !

9

Pifcho

преди 15 години

"4" 6toto trqbva da priberat polovinata darjava

8

преди 15 години

Толето беше страшен пич...поклон пред паметта му

7

преди 15 години

почивай в мир толе

6

едва ли има значение

преди 15 години

аз съм от Ямбол,познавам убития.не беше лош човек.той също имаше леки отклонения,и много хора използваха това за да си правят гаргара с него.имаше и проблем с очите и носеше огромни очила.от там и дойде и прякора му:"Анатоли Цайса".почивай в мир

5

wicked

преди 15 години

"Убиецът е отведен в психиатричното отделение" и още същия ден ще е по улиците пак... няма оправия

4

преди 15 години

Пълно е със откачени по улицата. Не знам защо не ги прибират, като е видно, че са опасни. Тези хора може да те заколят без да разберат какво става!

3

anonimen

преди 15 години

А защо са го пуснали от психото питам аз

2

преди 15 години

ПРОСТО *** ПЛЕМЕ В БЕДНА ДЪРЖАВА!НИЗКИ И *** СТРАСТИ !

1

ts

преди 15 години

*** v ek6un...