8

Няма такова нещо

преди 2 часа

Който е беден ще живее под наем до пенсия. Също така мизерниците които си мислят че вехтите им апартаменти ще си качат цената след година - две дефакто горят тъй като търсенето може да спадне, а има и много нови жилища.

7

Анонимен

преди 2 часа

"още по-висока бариера пред хората с по-ниски доходи" - е то това е целта на мерките. Идеята е, че бедните има опасност да изпаднат хептем, та да не могат да си плащат кредитите и така да застрашат банковата система. Иначе хората с по-високи доходи не са проблем, понеже е по-малко вероятно да спрат да плащат кредитите си. За съжаление се получава, че примерно аз няма да получа кредит и няма да мога да си купя жилище, а ти ще можеш да си купиш и второ, и трето и т.н. Но така работи капитализмът.

6

Анонимен

преди 2 часа

Тия БНБ за *** ли ме държаха досега, та не въведоха тези мерки, колкото и нефелни да са?!

5

Анонимен

преди 3 часа

Не виждам как това ще охлади пазара? Измененията са минимални и на практика поставят още по-висока бариера пред хората с по-ниски доходи. Тоест, как да направим бедните бездомни.

4

Анонимен

преди 3 часа

Тия *** алчните брокери гледам цъкат с чисто нови Тесли, Е класи и карат като джигити, алоуу стига сте ги хранили аз когато купувах преди години 100к евро ми се видяха страшно много е заплатата ми тогава беше 3к евро чисто, на сегашните цени който купува е меко казано ненормален!

3

Лош

преди 3 часа

Разумни?!Хахахаха...Разумните отдавна са извън тази "***"където човешкият труд не се цени!

2

Хоум тъп Ю

преди 3 часа

:)

1

Анонимен

преди 3 часа

"ще се отразят на купувачите на имоти с най-ниски доходи и на тези с недостатъчни спестявания". С две думи - да го дуат бедните !