23

Алекс

преди 2 минути

Абе Венко,абе Сабрутев,Про100то се сглоби с ББ заради кеша.Какво ни баламосваш с джентълменство.Предлагаш модела Марио Драги,а нямаш конкретни имена.Предлагаш нещо,за което нямаш идея как ще се реализира на практика.Несериозно.

22

Анонимна

преди 1 час

И не е единствения. Никой не вижда жентълменство в ГЕРБ и Боко.

21

баба мара

преди 1 час

има ли някои от родата които да не е назначен на доходоносна служба вие незнаете мярката махаите се от политиката хората затова не гласуват защото сте нагли

20

анонимен

преди 1 час

ПП опропасти България , а сега сега говорят за това което най-малко притежават - джентълменство.

19

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 часа

...Абе все пеееаси, гдето си гледат и виждат само гз......кво искаш от комунистичеси ко пилета....

18

Анонимен

преди 3 часа

Вие не сте мъже в тази партия, вашата позиция може да е само готови да получите един шут!

17

А бе,

преди 3 часа

...що не докарате поне половината от гласовете на ГЕРБ, пък тогава да говорите за равноотдалеченост! С тия поразии, които нанесохте на държавата, искате да продължите, като сте щели да си признаете "вината"??? Че вие върнахте държавата с години назад, кой е длъжен да ви търпи , Бе? Кики да си върти секс-воаяжите, Ники да пътува, а според Асен Василев..."Кеша в торбите да върви"! За джентълмени въобще да не говорим , обикновени Шарлатани!

16

@@@

преди 3 часа

Да вземат направо оригиналния Марио Драги, равно отдалечен е от всички , близък е до Урсула, отделно вече написа новия план за ЕС и е в час къде ще текат кинтите.

15

Анонимен

преди 3 часа

Е то аз и съседа Спас сме равноотдалечени, ама не ставаме за министър-председатели. И двамата.

14

Анонимен

преди 3 часа

Все едни джентълмени ни се натресли на гости. Фани едните, удри другите.

13

Боко

преди 3 часа

Аз пък виждам у вас тотална некадърност и шарлатания.

12

ами

преди 3 часа

И какво става,когато този "равноотдалечен от всички партии" е "изкоткан" от едните или другите?!?Живеем в *** и трябва да сме изключително наивни и ограничени,за да повярваме че "този" ще остане повече от 6 месеца равноотдалечен от всички партии....И тогава какво Сабутрев,ще сваляме правителство,защото "този" се е подхлъзнал...това може да вирее някъде към Скандинавия,но тука в нашите ширини,където определяме кой е про.Т и кой интелигентен по музиката,която слуша и анатемосваме,ако не е

11

О!

преди 3 часа

со Бруте, не виждаш ли че нямаш Цезар до теб. Направи си по модерното японска харакири, и се отърви от позора на ПП Пълния Провал.

10

Галя от EmbassyTO

преди 3 часа

Д ж ендермени търсят с КОЙ да си откраднат парите от ПВУ

9

Анонимен

преди 3 часа

И кой ще е българския марио драгито. Продължават с алабализмите. Равноотдалечен.

8

Анонимен

преди 3 часа

Хаха не може се има доверие на винету, ама на кир40 прозтия, дамаджаната и на пудела с пачките може

7

Анонимен

преди 3 часа

Страхувам се , че след като се допряхте до Доган ще загубите още 100 000 гласа.Но както се казва да ви имам червените ментори.Те ще ви изпратят при СДС, НДСВ ПО - БЪРЗО И ОТ ИЗБИРАТЕЛЯ.

6

Анонимен

преди 3 часа

3aщo тpueтe, бe? 3a вcuчku e вugнo, чe тpygнo paзлuчaвa gжeнтълмeн oт gжeнgъp!

5

Кире

преди 3 часа

Питат го кога ни лъгахте, като ни казахте че Калин Стоянов е проверен и ваша кандидатура или сега като ни казвате, че е на Пеевски. И сега пак ни промотирате някаква имагинерна равноотдалечена фигура, която обаче е толкова навътре в политиката може да намери хора за министри. Пълна некомпетенстност и бла, бла за по телевизията. То и резултатите от законите им са видни.

4

Анонимен

преди 3 часа

Поредните глупости от ПП. Грешката ви беше и е, че сте глухи за народа и какво той иска. Да ки измисляте нови приоритети и да ни агитирате с тях е само повече от същото. А като добавим и факта, че сте некадърници и то примери колкото искаш като този фарс, който дръпнахте с конституцията ви поставя в светлина не само като вредни за страната, а катастрофално бутащи ни към дъното. Продължаваме Пародията!