19

Анонимен

преди 1 час

Питах Мъск в Туитър, има ли технологията и как смята да преодолее ван Алън белта? Без отговор.

18

Анонимен

преди 2 часа

Тоя красавец , апарат до МКС не може да изпрати, да викне Холивуд , да му се получат нещата

17

Анонимен

преди 2 часа

Е хайде първо да ги изпрати, а тогава да се хвали. Американци. Те и САЩ планирали били да разположат в Европа хипер звукови ракети, само дето още нямат такива. Догато ги измислят и произведат, руснаците вече ще имат лазерни бластери сигурно. То на думи е лесно, ама....

16

Анонимен

преди 2 часа

Тва го чухме преди близо 10 години. Тоя кораб последния път като летя, летя тотално празен, дори без атмосфера вътре, едвам стигна до ниска земна орбита, и целия прогоря докато се върне. Лъжата е опашата...

15

Инвеститор

преди 3 часа

СпейсХ е компания от миналото. Бъдещето е в Рокетлаб.

14

Анонимен

преди 3 часа

Нека първо изстретят кораба си в орбита.

13

do 8

преди 3 часа

До Изнервен: Ти кога най-после ще се научиш, че "е" -та на английски понякога се чете [i] - Ами срамото а, чукни в гугъл и виж как се произнася - ***

12

Фанта с Магории

преди 3 часа

Ахахахахахха. А дано, ама надали. Използва се изключително успешната стратегия на "Слабата памет" ..... Предишното обещание на Мъск беше за полети до Марс през 2014г..... упс, ама тое е СЕГААА.... Но, сегашното обещание е за полети през 2030г....... До тогава ще сме забравили напълно обещаното днес и ще се радваме на обещанията за полет през 2036г..... ЗАПИШЕТЕ СИ ГО. Защото е напълно вероятно да го забравите . Отново.

11

Анонимен

преди 3 часа

Пътуването в космоса е просто една химера и утопия. Невъзможна и глупава мечта от която държавите отдавана се отказаха. Затова и свиха бюджетите за космически изследвания. Сега разни ексцентрични милиардери я възраждат като бизнес идея. Но просто трошат пари за глупости. Достатъчно проблеми има за решаване тук на Земята. И и чисто логически ние не сме готови за космоса щом не можем да си решим проблемите на нашата планета. Ако отидем на друга планета и там само ще нанесем щети.

10

Анонимен

преди 3 часа

Пращането на човек до Марс е напълно безсмислено. Вече имаме достатъчно информация за тази планета и знаем че тя не става за нищо. Негодна е за живот. Няма кислород, няма вода и температурите варират от плюс 20 през деня до минус 60 през нощта. Изпращането на хора на Марс ги обрича на сигурна смърт. Пътуването е 9 месеца в едната посока. Дори и някак да стигнат и кацнат живи то връщането обратно е невъзможно със сегашните технологии. Няма как вземат достатъчно гориво и провизии за 2 години.

9

Фанта-с лимон-стично

преди 3 часа

Или пък две космически кораба до пет години :) :) :)

8

Изнервен

преди 3 часа

Хубаво, ама кога най-после ще се научите, че малкото име на Мъск се пише Елон!?

7

Грамотен нежурналист

преди 3 часа

Някой ще праща кораби на съседни планети, друг не може да напише заглавие на статия без грешка. Разкошна цивилизация си имаме!

6

Itso

преди 3 часа

Така думаше и 2020.

5

3aйo Цuцuн

преди 3 часа

Toй u Huku ucka ga nътyвa!

4

Виготура

преди 3 часа

Ако някой може да го направи, това е Мъск. Китайците също са доста напред с технологиите. Но много по-голяма битка ще се разрази за последния континент с ресурси - Антарктида. Там има залежи от всичко за поне 300 г - петрол, злато, диаманти, метали, редкоземни елементи и каквото още се сетите.

3

бл

преди 3 часа

"пет космически кораби " ... За съдържанието на статиите отдавна загубихме надежда, но поне си проверявайте заглавията.

2

Анонимен

преди 3 часа

И си сложи сам палче нагоре?

1

Анонимен

преди 3 часа

Естествено това са пълни глупости!