9

Бай Онзи

преди 1 час

Аз съм на Брат Пит брат му. Пратете ми пари за нафта на голфа. Ще ви ги върна скоро и бърже. Вервайте ми!

8

Анжелина

преди 1 час

До АнонименЗдравей Анонимен,Видях коментара ти и това много ме натъжи. Макар и да съм известна и богата и аз се чувствам самотна... Ще се радвам да се свържеш с мен чрез WhatsApp.

7

анонимен

преди 1 час

Ало измамени. Дамите имат пари, нямат акъл.

6

Анонимен

преди 2 часа

Не е достатъчно само да си в депресия и лишен от обич. Ето, аз съм такъв, но пак не бих повярвал, ако изведнъж Анджелина Джоли (примерно) се заинтересува от мен и ми пише :))

5

Анонимен

преди 2 часа

Наша юристка, омъжена и с дете в гимназията, беше потърсила мъж чрез разни сайтове за запознанство, защото според нея бракът й не вървял. Беше попаднала на някакъв, който се представил за американски генерал пред пенсия. Писал й, че се прибира в САЩ и й предложил общо бъдеще. После получила не само съобщение, но и негова снимка уж в болница. Ранили го били, не му достигали 3 000 долара за да се прибере в САЩ. Слава Богу, точно тогава разобличили албанска група мошеници, част от която бил и той.

4

Анонимен

преди 3 часа

Искам да съм фалшив брат Пит и жени да ми дават хилядарки

3

Анонимен

преди 3 часа

Брейй какви богати депресирани и самотни жени имало.

2

Х

преди 3 часа

и мен за малко да ме измамят така. Следвах един доктор по време на пандемията. Една сутрин преди кафето ми писа "той" и аз ... повярвах. Малко по-късно се усетих колко съм загубен...

1

Грозен

преди 3 часа

Пууу как не приличам на Брад Пит или поне на брат му....