39

malgiorno a tutti

преди 5 минути

Те сереверномакакедонските полютици могат да си пренасочват пари към където си поискат, но накрая ще ги получат от Брюксел в pdf формат, на една флашка, по пощата, да си ги разпечатат в колкото екземпляра им трябват, зер после като рециклират похабената A4 хартия на тоалетна, могат и да спечелят някой и друг динар (или rubble-а) от продажбата на този полезен продукт. Или на бартер - "ние изнасяме тоалетна хартия, а те ни връщат замразени плескавици (или самагон)" :))).

38

Анонимен

преди 26 минути

Мицкоски и Николоски категорични, българите и ЕС трябва да им се извинят и да искат прошка!

37

Там им е грешката!

преди 36 минути

Трябваше от 3-ти на 4-ти коловоз да идат.

36

Анонимен

преди 1 час

нещата са навързани - проблмите с Република северна македония се подклаждат от Белград, а те са в тясна връзка с Москва. Кремъл има интерес от нестабилни балкани. Разделяй и владей. Това отделяне на територия и присъединяване към бивша Югославия е инцирано именно от Сталин със съдействие на пияницата-престъпник Г. Димитров!

35

Gorskio

преди 1 час

30ti abdal - гледам си ръсиш простотиите в публичното пространство, а още не са те прибрали на топло. Пробвай в РСМ да излезеш да дрънкаш, че си бугарин и македонскиот идентитет е измислен от коминтерна, да видиш на кое място е РСМ по свобода на словото...

34

Анонимен

преди 1 час

до 32, вчера борисов се изказа по въпроса и днес пеевски още го няма, но медиите дори да не са зависими, търсят злободневните теми, тези които предизвикват най-голям интерес, статиите за пеевски са едни от най-коментираните, ако престанем да ги четем и коментираме, няма да ни ги предлагат

33

Анонимен

преди 1 час

Ок Македпния е зле и не прави достатъчно за Коридор 8! Въпроса е какво правим Ние и какво прави Албания! Левски е казал да гледаме делата, а не думите! Иначе е ясно, че Македония ни е обидена и говори, но нашите Пеевски, Доган, Бойко, Радев какво правят! Ние какво имаме и какво направихме, освен да говорим! Интересное е че Костадин Костадинов и ИТН защитават интересите на ГЕРБ и ДПС на Пеевски!

32

Анонимен

преди 1 час

По отношение свободата на словото, Македония е на Първо място на Балканския полуостров! Даже и Словения е по-зле от тях! Най-зле са Сърбия и Албания! Ние сме също на лоша позиция! За у Нас , видимо е че медиите са напълно платени от политическата олигархия! Доказателство: Един от директорите на голяма медия беше кандидат на ГЕРБ за кмет на София! Напоследък да сте обърнали внимание,че Пеевски е във всички медии! Съшото важи и за Бойко Борисов!

31

Анонимен

преди 1 час

За съжаление на голяма част от населението в РСМ така са им размътили мозъците, че хал хабер си нямат от реалните неща в живота. Заблуждават ги за всичко, от това какви са нашите претенции към техните политици, до това как функционира ЕС.

30

Анонимен

преди 1 час

Македония е на 36 място по свободата на словото в света, България е на 59, а Гърция на 88 място, Албания, Сърбия са още по-зле! Класацията е за 180 държави посвета! Та това е фактологията!

29

Анонимен

преди 1 час

Широко затворените очи в Македония са по-отворени!! В Македония има завидни високо ниво на совбодата на медиите, което у нас не е същото. Те изпреварват много държави от ЕС! Ние сме доста по-назад в свободата на словото, Гърция също така! Тук може да си пишем каквото си искаме, но фактите са ясни! Може да е странно за Вас, но от като нямаме на власт ГЕРБ, нещата са малко по-добре! НАШИТЕ ОЧИ сампривидно отворени, но са в тежък сън от над 70-80 години!

28

Анонимен

преди 1 час

Коридор 8 е проект от над 50 години! Той трябва да свърза Бургас с пристанишен град в Албания и минава през Македония! Ние няма как да повлияем на Албания и Македония, но можем да си оправим нещата тук! Ние до къде сме с Коридор 8 и не само? Колко магистрали имаме и БДЖ в какво състояние е? От Кюстендил до Гюешево има ли магистрала и подходяща ЖП линия? Дали тунела за ЖП линията е пробит от Българска страна, защото Македонците са готови с пробива и работят. Нека да гледаме първо в нашия двор!

27

Анонимен

преди 1 час

От ВМРО-ДПМНЕ не знаят как работи ЕС. Те си мислят, че могат да пренасочват пари, получават гаранции за разни неща, никой няма да изисква нищо от тях и т.н. Ако мислят, че сега изискванията са високи, чакайте когато влязат в ЕС да видят какво е - регулации за това и онова, нови и нови изисквания и т.н.

26

Анонимен

преди 2 часа

Ама чакайте малко, велико-албанците от сърби-руската северно-македонска област от къде да ги знаят тези неща? Те са далеч от Европа и си мислят че всичко е ляв джоб десен джоб. Врътка тука, врътка там и каквото ни харесва това правим. Поредното доказателство, че нямат място в цивилизацията.

25

Анонимен

преди 2 часа

Македония е Мазето на бивша Югославия, като във филма на Кустурица Ъндърграунд. Седат си в мазето и от време на време се провикват пуцай куме, а чат пат и някой шеф излезе да види какво става навън па като се върне и вика - пълно е с *** фашисти, па да си стоиме туканка ни е добре.

24

Един Българин

преди 2 часа

Хубаво е да има някоя нормална медия там (като свободна Европа едно време), да им отвори широко затворените очи на граджаните на РСМ...

23

Анонимен

преди 2 часа

EC, pecn. EK ga нe rлegaт нa npoблeмa kaтo koнe c kanaцu, aмu ga oбъpнaт внuмaнue u нacoчaт ycuлuя kъм Бeлrpag, 3arpeб, Бyganeщa, Bueнa, Люблянa...

22

Анонимен

преди 2 часа

Te ga, нe мoraт. Ho e npuтecнuтeлнo gaлu тoвa вaжu u зa Opбaн, Плeнkoвuч, Hexaмep, Byчuч, Bepxau...?

21

Мдааа

преди 2 часа

Б.е северо македонците направо към транссибрската магистрала летят

20

Анонимен

преди 2 часа

Този, който дава парите, поръчва музиката. Щом им е важна връзката Белград - Солун, да иска пари от Сърбия? Къде е проблемът?