36

Анонимен

преди 6 минути

И кой ще гласува за мумията инвалид, който така или иначе няма да е депутат. Хората се отвратиха от тарикати. Навремето Доган не стъпваше в Народното събрание, но нито му спираха заплатата, нито го изключваха! В коя фирма шефът ще държи човек, който не идва на работа. Отделно Слави никога не е бил депутат - т.е. слага си негов човек. Ами скоро няма да можете да влезете в Парламента и Славчо ще плаща заплати на "талантливите" си сценаристи.

35

ЗА ЧАЛГАРО Е...

преди 15 минути

ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН....ХАХАХА....А, САМО УЯЕ ЗА ТЕБ И МЕН....

34

DenFomov

преди 53 минути

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо---- https://do.my/xpro

33

Анонимен

преди 1 час

За лудницата.

32

Анонимен

преди 1 час

Закъде се е запътил?!

31

презряна чалга

преди 1 час

100% лабораторен проект , който откровенно работи за разединение и компрометиране на парламентаризма в интерес на мистър кеш и болшевишките копои от обкръжението му .

30

Нина

преди 1 час

Егати лидера?! Мошеник от класа

29

Анонимен

преди 1 час

Този човек има много болен вид.Не знам какво и кого повежда,но май е сдал багажа.И подчинените си вече в разхвърлял по други телевизии.Явно не може да им плаща вече.Затова гледа да ги набута и в политиката,да захлебят малко,че непрекъснато се оплакват от безпаричие.

28

Анонимен

преди 1 час

ДългияТ какво повежда като после си преотстъпва мястото...Иначе знае да говори за мажоритарен вот!!!!

27

Преди

преди 2 часа

Време изпя (спорно дали можеше) Виденoff, после седна на едно столче да кръста на президента Радев и не зная дали си пял ( ако можеше!). Сега предлагам да ти изпеем ние едно Трифонoff, за да мирясаш заедно със твоите комици. Със нова ще изчистиш нацията от чалгаджийството ти проклето и досадно

26

до 24

преди 2 часа

"""Защо Слави Трифонов уж се кандидатира, а после си оттегля и отстъпва мястото си на друг?"""" --------- Щото после винаги може да каже, че не е участвал в този Цирк! А, това, на което сме свидетели, си е чист - Цирк!!! Хитър е, Чалгаджията, после шъ излезе - ни лук ял, ни лук мирисал!

25

Анонимен

преди 3 часа

Повежда от фейса. Той не може да поведе, защото го возят и носят, дотам се е докарал!

24

Слави е мазен лъжец!

преди 3 часа

Защо Слави Трифонов залъгва електората изопщо, като уж се кандидатира, а после си оттегля и отстъпва мястото си на друг? Това си е измама!!

23

Кръчматъ

преди 3 часа

Ба си Чалгаджийския - Маскарад!!!!

22

Реконтра

преди 3 часа

... за да се откаже веднага след изборите. Както последните 5 пъти. Само застаряващи чалгари могат да се вържат на тоя.

21

Анонимен

преди 3 часа

Е, с учиндолските гласове ,имам предвид ,че ще му бъдат прибавени ,ако не стигат-изборна практика у БГ, може и да стане ,ще перифразирам една реплика на Павел Попандов от "Оркестър без име" : " И като влезе у парламента като какъв щесе явява ,пожалуйста?" , последната дума я използвам ,за да напомня на И тъй нататък ,че ни е ясен генезисът им ,колкото и да се правят на еуропейциййй

20

Наблюдател

преди 3 часа

След като облиза гъ....а на Борисов и Пеевски, и провали в няколко парламента възможността за управление без тях, съвсем заслужено Слави получи не едно, а няколко предавания в BTV!

19

Елементарно Уотсън

преди 3 часа

Слави защо седи на дивана и гледа по телевизията какво става и не ходи в парламента? Защото истинският собственик на ИТН е Доган. Слави е само голата кука за шараните.

18

Този

преди 3 часа

Чалга пройдоха , със партия от хумористи и хора развалили цяло едно поколение със *** чалга песнички и *** скечове. И те сега се явяват пред вас, тези които плащахте за да ви "зарадват" със чалга шашма, ви канят да ми "зарадвате" със депутатски заплати. Гласувалите едно Ферари за тях, и празен джоб за вас.

17

Анонимен

преди 3 часа

И Слави и великите му лидери се кандидатират в по два района - къде остана мечтаното мажоритарно начало